Uutiset

Hongan sopimustilanne kaudelle 2020 hyvässä vaiheessa

Hongan sopimustilanne on edellisen kauden päätteeksi erinomainen. Jatkuvia pelaajasopimuksia on seitsemäntoista ja uusia pelaajia liittyy tässä vaiheessa joukkueeseen kuusi. Yhteensä kasassa on siis peräti 23 sopimusta.

Pelikauteen 2020 valmistava ensimmäinen, varsin fyysinen harjoitusjakso alkoi maanantaina ja jatkuu joulukuun alkuun asti. Toiminnallisesti joukkue siirtyy ns. joulukuun vuosiloman rytmiin, eli harjoittelee suoraan edellisen kauden päätteeksi intensiivisen harjoitusjakson, pitää vuosilomat joulukuussa ja palaa töiden ääreen tammikuun alussa.

-Meillä on edelleen isona tavoitteena pystyä hyödyntämään koko ajan paremmin selkeää kilpailuetuamme, eli Esportin huikeita olosuhteita. Tämän lisäksi selvitämme erilaisten kansainvälisten harjoitusotteluiden mahdollisuudet, sillä tiedämme tarvitsemamme paljon kansainvälistä kokemusta kesän europeleissä menestymistä varten, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva.

Hongan jättää myös kauden päätteeksi useampi pelaaja. Etenkin luotettavien omien kasvattien Joel Perovuon ja Tommi Saarisen kohdalla seura haluaa antaa erityisen tunnustuksen ja lausua suuren kiitoksen. Perovuon kanssa on aloitettu neuvottelut mahdollisesta tulevasta roolista Hongassa. Honka kiittää myös muita lähteviä pelaajia ja toivottaa heille menestystä tulevaan.

Esport Honka 2020 sopimustilanne 14.11.

Maalivahdit: (3)
Tim Murray
Rasmus Leislahti
Markus Uusitalo

Puolustajat: (8)
Jonas Levänen
Gideon Baah
Robert Ivanov
Henri Aalto
Konsta Rasimus
Tapio Heikkilä
Dani Hatakka
Mohammed Adams

Keskikenttä- ja laitapelaajat: (7)
Arlind Sejdiu
Lucas Kaufmann
Javi Hervas
Duarte Tammilehto
Jerry Voutilainen
Nasiru Banahene
Edmund Arko-Mensah

Hyökkääjät: (5)
Borjas Martin
Macoumba Kandji
Demba Savage
Elmo Heinonen
Martin Salin

Akatemiapelaajat mukana ensimmäisessä harjoitusjaksossa 11.-29.11. (5)
Idrissa Camara
Anton Tuominen
Doni Arifi
Robbie Azodo
Pauli Katajamäki

Yhteistyössä