Etsi tältä sivustolta

Arvot

Kuva: Juhani Järvenpää

Hongan toiminta perustuu kolmen arvon varaan. Ne ovat:

Ylpeys
Meille ylpeys tarkoittaa rehellisyyttä ja kunnioitusta omaa joukkuettamme kohtaan. Ylpeyttä omista arvoista, ja niiden mukaan elämistä. Ylpeyttä ympäristöstä, jossa saamme työskennellä. Ennen kaikkea ylpeyttä pelata Hongan logolle, kantaa sitä mukanamme, ja olla osa sen historiaa.

Kilpailullisuus
Kilpailullisuus tarkoittaa meille sitä, että kaikki tekeminen pohjautuu aina paremmuuteen, ja voittoon. Oli kyseessä sitten nopeusharjoitus, futistennis palauttavana päivänä, tai itse ottelu, niin me haluamme voittaa. Olemme aina kilpailutilanteessa sekä itseämme, että muita kohtaan. Tämä määrittää sekä mielentilaa, teknistä suorittamista, että kaikkea muutakin tekemistä. Kilpailu on luonnollista ihmiselle ja ammattiurheilijalle, mutta se on silti asia, jossa voimme kehittyä, ja minkä kanssa meidän täytyy tehdä töitä. Niinpä kilpailullisuus on yksi meidän tämän kauden avainarvoistamme. Tavoitteena on joka päivä kilpailla voitokkaasti.

Sitoutuminen
Sitoutuminen tarkoittaa meille sitoutumista ennen kaikkea kahteen asiaan. Sitoutumista omaan kehitykseen. Omaan kehitykseen sitoutuminen varmistaa arkemme maksimaalisen laadun, sekä laadun jokaisessa harjoituksissa, jokaisessa suorituksessa. Toiseksi, se tarkoittaa sitoutumista joukkueeseen. Kun me sitoudumme joukkueeseen, pystymme laittamaan joukkueen etu oman etumme edelle. Näin maksimoimme suorittamisemme ja kasvun joukkueena.

Back to top