Etsi tältä sivustolta

Info

TERVETULOA HONGAN KOTIOTTELUIHIN TAPIOLAN URHEILUPUISTOON!

Saapuminen

Stadionin osoite on Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. Stadionia lähin metroasema on ”Urheilupuisto”, josta on noin 400 metrin kävelymatka Stadionille. Metroaseman ulkopuolella olevalla bussipysäkillä pysähtyvät myös bussilinjat 114 ja 115. Merituulentietä ajavien bussien lähin pysäkki on ”Niittymaa”, josta matkaa Stadionille on kävellen noin 700 metriä. Kaupunkipyöräasemia löytyy Urheilupuiston metroaseman edestä, sekä Espoo Metro Areenan edustalta, noin 300 metrin päästä Stadionista. Tarkemmat tiedot löydät HSL:n Reittioppaasta: https://www.hsl.fi/

Suosittelemme saapumaan otteluihin julkisilla tai kävellen. Talvikauden ottelut pelataan Stadionin viereisellä Esport Arenalla, osoitteessa Koivu-Mankkaan tie 5.

Sisään stadionille pääsee Koivu-Mankkaan tien puolelta pääportista. Varauduthan portilla turvatarkastukseen.

Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, johon lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin. Aurinkokatsomon (F, G, H) istumapaikat ovat numeroimattomia, samoin kuin kaikki seisomakatsomot. Pääkatsomon (A, B, C, D, E) paikat ovat numeroituja paikkoja. C-katsomo on VIP-katsomo, sekä akkreditoituneille henkilöille.

Juniorikausikorttilaiset voivat seurata ottelua Etelä 2-seisomakatsomossa Esport Arenan puoleisessa päädyssä. Jos he ovat aikuisen seurassa, jolla on lippu numeroimattomille paikoille, voivat myös juniorikausikorttilaiset mennä mukaan kyseiseen katsomoon.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa.

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen sekä akkreditoituneiden piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Ticketmasterista. Lippuja on Ticketmasterissa myytävänä ottelun loppuun saakka. 5-vuotiaille ja sitä nuoremmille ei tarvitse ostaa omaa lippua. Lastenlipulla sisään pääsevät 6-17-vuotiaat.

Esteettömyys

Inva-katsomot sijaitsevat Loungen terassilla (5 paikkaa) pääkatsomossa Arenan puoleisessa päädyssä. Toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

Käsiohjelma

Käsiohjelma on luettavissa nettisivuilla. Lisäksi portilla on kyltit, joiden QR-koodit ohjaavat oikealle sivulle.

Samoissa kylteissä myös QR-koodit, joiden kautta voi ostaa lipun sähköisesti suoraan portilla.

Vieraskannattajat

Vieraskannattajien portti sijaitsee Esport Arenan puoleisella sivulla. Vieraskannattajien alueella löytyy kioskipalvelut, anniskelu sekä WC:t (myös inva). Toivomme, että Vieraskannattajat ostavat liput etukäteen.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi ottelun jälkeen tiedustella sähköpostilla antti.salonen@esport.fi

VIP-Katsomo (C-katsomo)

VIP-katsomon lippuun sisältyy tarjoilut. Tarjoilut ovat esillä katsomon ylätasanteella ja niitä tarjoilee VIP-Host. Tarjolla on kahvia ja teetä, pullaa ja pasteijaa, sekä nachoja mausteineen. Kun sää on viileämpi niin nachojen sijaan on tarjolla lämmintä keittoa. Juomina on virvoitusjuomia, Vichyä ja pillimehuja. Alkoholijuomia ei ole tarjolla.

Premium Lounge / Kattoterassi

Premium Lounge järjestetään kuumimmissa otteluissa. Sijainti on pääkatsomon eteläpäädyssä ja ottelua voi seurata Loungen etuterassilla, kattoterassilla tai A-vasen katsomon pöytäpaikoilla. Ruoat ovat tarjolla ilmastoidussa sisätilassa.

Tarjolla on pitopalvelun valmistamaa suolaista ja helppoa ruokaa. Ruokalista vaihtelee otteluittain.

Saapumalla Hongan Veikkausliigaotteluun sitoudut Veikkausliigan yleisiin sopimusehtoihin.

Tervetuloa FC Hongan kotiotteluun!

#MeOllaanHonka

Back to top