Info

Otteluinfo 2021 kotiotteluihin – Lokakuu

Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Liput otteluihin pääset hankkimaan täältä!

Lokakuun ottelut:

La 23.10. klo 15.00 FC Honka-FC Haka
Ke 27.10. klo 18.30 FC Honka-AC Oulu

Saapuminen
Sisään stadionille pääsee Koivu-Mankkaan tien puolelta portista Gate 2. Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja säilyttämään etäisyydet. Huom! Gate 3 poistuu käytöstä.
Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, johon lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin.
Kaikki katsomot ovat numeroimattomia.

Stadionilla on lokakuun otteluissa käytössä vain Pääkatsomon puoli (A-E-katsomot) sekä Etelän Seisomakatsomo (Etelä 2.) Jos sinulla on kausikortti Aurinko-/Seisomakatsomoon, voit seurata ottelua katsomoissa A, B, D tai E. Valitsethan paikkasi etäisyydet säilyttäen. C-katsomot/VIP ovat edelleen vain niille katsojille, joilla on sinne oikeuttava lippu tai kausikortti.

Juniorikausikorttilaiset voivat seurata ottelua Etelä 2 -Seisomakatsomossa Esport Arenan puoleisessa päädyssä.
HK05-kausikortti oikeuttaa seuraamaan ottelua kattoterassilla.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista.
Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa.

Lipunmyynti stadionilla
Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

Esteettömyys
Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä). Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

Medialle

Kaikkiin Hongan kotiotteluihin Veikkausliigassa vaaditaan akkreditointi.

Mediapassin voit noutaa Esport Arenan edessä olevan lipunmyyntikioskin noudettavista lipuista. Pyydämme että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

Medialle on varattu ottelun ajaksi katsomon VIP/C-oikea ylin rivi.

 

Varsinaista lehdistötilaa emme pysty korona-aikana järjestämään turvallisuuden huomioon ottaen. Mikäli tarvitset sisätilaa ottelun jälkeen, viereisen Esport Arenan aulasta löytyy tuoleja ja pöytiä.

Mixed Zone haastatteluiden tekoon on viime vuoden tapaan pukukoppien edustalla.

Yhteystiedot

Esport Honka

  • Urheilutoimenjohtaja & manageri Hexi Arteva 040 5550 366
  • Tapahtumapäällikkö Antti Salonen 044 7703 270

Yhteistyössä