Info

TERVETULOA HONGAN KOTIOTTELUIHIN TAPIOLAN URHEILUPUISTOON!

Saapuminen
Stadionia lähin metroasema on ”Urheilupuisto”, josta on noin 400 metrin kävelymatka Stadionille. Metroaseman ulkopuolella olevalla bussipysäkillä pysähtyvät myös bussilinjat 114 ja 115. Merituulentietä ajavien bussien lähin pysäkki on ”Niittymaa”, josta matkaa Stadionille on kävellen noin 700 metriä. Kaupunkipyöräasemia löytyy Urheilupuiston metroaseman edestä, sekä Espoo Metro Areenan edustalta, noin 300 metrin päästä Stadionista. Tarkemmat tiedot löydät HSL:n Reittioppaasta: https://www.hsl.fi/
Suosittelemme saapumaan otteluihin julkisilla tai kävellen. Talvikauden ottelut pelataan Stadionin viereisellä Esport Arenalla, osoitteessa Koivu-Mankkaan tie 5.

Sisään stadionille pääsee Koivu-Mankkaan tien puolelta pääportista. Varauduthan portilla turvatarkastukseen.
Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, johon lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin. Aurinkokatsomon (F, G, H) istumapaikat ovat numeroimattomia, samoin kuin kaikki seisomakatsomot. Pääkatsomon (A, B, C, D, E) paikat ovat numeroituja paikkoja. C-katsomo on VIP-katsomo, sekä akkreditoituneille henkilöille.

Juniorikausikorttilaiset voivat seurata ottelua Etelä 2-seisomakatsomossa Esport Arenan puoleisessa päädyssä. Jos he ovat aikuisen seurassa, jolla on lippu numeroimattomille paikoille, voivat myös juniorikausikorttilaiset mennä mukaan kyseiseen katsomoon.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa.

Lipunmyynti stadionilla
Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen sekä akkreditoituneiden piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Ticketmasterista. Lippuja on Ticketmasterissa myytävänä ottelun loppuun saakka.

Esteettömyys
Inva-katsomot sijaitsevat Loungen terassilla (5 paikkaa) pääkatsomossa Arenan puoleisessa päädyssä. Toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

Käsiohjelma

Käsiohjelma on luettavissa nettisivuilla. Lisäksi portilla on kyltit, joiden QR-koodit ohjaavat oikealle sivulle.
Samoissa kylteissä myös QR-koodit, joiden kautta voi ostaa lipun sähköisesti suoraan portilla.

Vieraskannattajat

Vieraskannattajien portti sijaitsee Esport Arenan puoleisella sivulla. Vieraskannattajien alueella löytyy kioskipalvelut, anniskelu sekä WC:t (myös inva). Toivomme, että Vieraskannattajat ostavat liput etukäteen.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi ottelun jälkeen tiedustella sähköpostilla antti.salonen@esport.fi

VIP-Katsomo (C-katsomo) 

VIP-katsomon lippuun sisältyy tarjoilut. Tarjoilut ovat esillä katsomon ylätasanteella ja niitä tarjoilee VIP-Host. Tarjolla on kahvia ja teetä, pullaa ja pasteijaa, sekä nachoja mausteineen. Kun sää on viileämpi niin nachojen sijaan on tarjolla lämmintä keittoa. Juomina on virvoitusjuomia, Vichyä ja pillimehuja. Alkoholijuomia ei ole tarjolla. 

Premium Lounge / Kattoterassi 

Premium Lounge järjestetään kuumimmissa otteluissa. Sijainti on pääkatsomon eteläpäädyssä ja ottelua voi seurata Loungen etuterassilla, kattoterassilla tai A-vasen katsomon pöytäpaikoilla. Ruoat ovat tarjolla ilmastoidussa sisätilassa. 

Tarjolla on pitopalvelun valmistamaa suolaista ja helppoa ruokaa. Ruokalista vaihtelee otteluittain. 

Esimerkki Menu

  • Kanawrap  -grillattua broileria, coleslawsalaattia, paahdettua paprikaa ja jääsalaatti.
  • Paistinperunaa  -srirachamajoneesia ja ketsuppia
  • Couscouslehtikaalisalaattia  -sitruunavinaigretteä

Tervetuloa FC Hongan kotiotteluun!

#MeOllaanHonka

Medialle

Kaikkiin Hongan kotiotteluihin LiigaCupissa, Suomen Cupissa ja Veikkausliigassa vaaditaan akkreditointi.
Akkreditointia tulee hakea viimeistään ottelupäivää edeltävänä arkipäivänä klo. 14:00 mennessä. Tämän jälkeen tulleisiin hakemuksiin reagoidaan satunnaisesti.

Ottelun jälkeiset pelaajahaastattelut tehdään stadionin ja pukukoppien välissä olevalla alueella. Valmentajien pressitilaisuudet pidetään ottelun jälkeen stadionin Lounge-tilassa. Lounge sijaitsee pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä.

Mediapassit ja kuvaajien liivit noudetaan lippupisteestä Esport Arenan edestä. Palautus samaan paikkaan ottelun jälkeen tai lehdistötilaisuustilaan tilaisuuden jälkeen.

Akkreditoitujen paikat sijaitsevat C-oikea katsomossa, josta ylintä riviä on varattu medialle. Paikat ovat numeroimattomia. VIP-katsomon tarjoilut ovat median käytettävissä.

Yhteystiedot

Esport Honka

  • Urheilutoimenjohtaja & manageri Hexi Arteva 040 5550 366
  • Tapahtumapäällikkö Antti Salonen 044 7703 270

Yhteistyössä