Info

Otteluinfo

Honka pelaa kotiottelunsa Tapiolan urheilupuiston nurmella, osoitteessa Urheilupuistontie 2.

Lähin metroasema on Urheilupuisto, josta kävelymatka stadionille on noin 500 metriä. Koivu-Mankkaan tietä ajavat bussit 114 ja 115. Merituulentietä ajavien bussien pysäkeiltä on matkaa stadionille noin 850 metriä.

Honka Akatemian ottelut Kakkosessa
Reservijoukkue Honka Akatemia pelaa Miesten Kakkosen kotiottelunsa Honka-talon viereisellä TN 1:llä.

Liput otteluun Akatemian maksavat 5€. Lipunmyynnin, sekä makkaramyynnin tuotto menee Honka P06 Akatemian toimintaan. P06 Akatemian pelaajat toimivat myös pallopoikina otteluissa. Voit ostaa otteluista myös kauden kaikki kotiottelut kattavan kausikortin hintaan 20€. Honka-kioski on otteluissa auki Naisten joukkueen varainkeruuna.

Sisäänkäynnit ja lipunmyynti

Pääsisäänkäynti sijaitsee pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaan
tien puoleisen sivun keskellä. Sisäänkäynnin oikealla puolella on lipunmyynti, ja vasemmalla puolella noudettavien lippujen piste.

Vieraskannattajaryhmille on oma katsomonosansa. Sisäänkäynti tapahtuu kaakkoiskulmalta, aurinkokatsomon Esport Arenan puoleisessa päädystä.

Otteluliput myy ennakkoon halvemmin hinnoin Tiketti.fi. Hinnat muuttuvat porttihinnoiksi päivän vaihtuessa ottelupäiväksi.

Ovet ja kioskipalvelut aukeavat tuntia ennen ottelua. Tapiolan urheilupuiston katsojakapasiteetti on 4200. Tupakointi on stadionalueella sallittua vain erikseen merkityillä paikoilla.

Medialle

Kaikkiin Hongan kotiotteluihin vaaditaan akkreditointi. Tavoitteenamme on taata toimittajille paras mahdollinen työrauha. Akkreditointi kuitataan aina kirjallisesti.

Hongalla on oikeus valita henkilöt, jotka saavat akkreditoinnin. Mediapaikkoja on rajoitetusti, joten emme välttämättä voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Akrreditoidu Hongan kotiotteluihin klikkaamalla tästä.

Pressipassit voi noutaa pääkatsomon puolella olevalta, noudettavien lippujen pisteeltä (kts. kartta). Valmistaudu esittämään henkilöllisyystodistuksesi. Median tilat löytyvät Honka-talon yläkerrasta (kartassa Honka RY).

Ottelun ajaksi medialle on varattu pääkatsomon VIP-osion (C-oikea) ylin rivi.

Ottelun jälkeiset pelaajahaastattelut tehdään Mixed Zonella, joka sijaitsee Honka-talon ja pukuhuoneiden välissä. Lehdistötilaisuudet pidetään ottelun jälkeen Honka-talon yläkerrassa.

Mikäli haluat Hongan uutiskirjeen, laitathan tietosi osoitteeseen viestinta@esport.fi.

Kaikki haastattelupyynnöt otteluiden ulkopuolella pitää sopia erikseen. Ota yhteyttä numeroon 044 988 0781 tai sähköpostilla viestinta@esport.fi.

Yhteystiedot

Esport Honka

  • Urheilutoimenjohtaja & manageri Hexi Arteva 040 5550 366
  • Myynti Mika Tuunainen
  • Tapahtuma & Media & Viestintä Nuppu Böhmig

Yhteistyössä