Uutiset

Ottelutapahtumainfo lokakuun kotiotteluihin

Tästä uutisesta löydät infon ottelutapahtuman järjestelyistä lokakuun kahteen kotiotteluun. Huomaathan, että järjestelyissä on tullut muutoksia aiempaan.

Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Liput otteluihin pääset hankkimaan täältä!

Lokakuun ottelut:

La 23.10. klo 15.00 FC Honka-FC Haka
Ke 27.10. klo 18.30 FC Honka-AC Oulu

Saapuminen
Sisään stadionille pääsee Koivu-Mankkaan tien puolelta portista Gate 2. Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja säilyttämään etäisyydet. Huom! Gate 3 poistuu käytöstä.
Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, johon lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin.
Kaikki katsomot ovat numeroimattomia.

Stadionilla on lokakuun otteluissa käytössä vain Pääkatsomon puoli (A-E-katsomot) sekä Etelän Seisomakatsomo (Etelä 2.) Jos sinulla on kausikortti Aurinko-/Seisomakatsomoon, voit seurata ottelua katsomoissa A, B, D tai E. Valitsethan paikkasi etäisyydet säilyttäen. C-katsomot/VIP ovat edelleen vain niille katsojille, joilla on sinne oikeuttava lippu tai kausikortti.

Juniorikausikorttilaiset voivat seurata ottelua Etelä 2 -Seisomakatsomossa Esport Arenan puoleisessa päädyssä.
HK05-kausikortti oikeuttaa seuraamaan ottelua kattoterassilla.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista.
Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa.

Lipunmyynti stadionilla
Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

Esteettömyys
Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä). Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

Veikkausliigan haastajasarjan ohjelma valmiina – vielä kaksi vaihtoehtoista ohjelmaa

Veikkausliigakauden 2021 kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjan ohjelma julkaistiin tiistaina ja myös sijoille 7.-12. sijoittuneiden joukkueitten Haastajasarjan ohjelma on valmiina – tosin tarjolla on vielä kaksi vaihtoehtoista versiota.

Haastajasarjaan lähdetään Mestaruussarjan tavoin runkosarjan pisteistä ja pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen sarja. Sarjan päätteeksi viimeiseksi jäänyt putoaa Ykköseen kaudelle 2022 ja sijalle 11. sijoittuva joukkue karsii Veikkausliigapaikasta Ykkösen ylemmän loppusarjan kakkosen kanssa.

Haastajasarjan joukkueet ovat selvillä, mutta runkosarjan torstaina pelattava viimeinen ottelu FC Haka – HIFK saattaa vielä vaikuttaa sijoituksiin. Sijoille 7.-9. runkosarjassa sijoittuneet saavat Haastajasarjaan kolme kotiottelua ja mikäli Haka voittaa HIFK:n, se nousee IFK Mariehamnin ohi 9. sijalle.

Haastajasarjan ohjelma on rakennettu valmiin kaavion pohjalle runkosarjan sijoitusten pohjalta molemmissa tapauksissa. Vaikka lopullinen otteluohjelma vahvistuu vasta torstai-iltana, haluttiin vaihtoehdot tuoda esille jo tässä vaiheessa.

– Kuten Mestaruussarjassa myös Haastajasarjassa pelataan ensimmäinen kierros jo tulevana viikonloppuna. Seuroille ja totta kai myös kannattajille on tärkeä tietää otteluiden mahdolliset ajankohdat mahdollisimman pian ja sen takia päädyimme julkaisemaan molemmat otteluohjelmavaihtoehdot jo nyt, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa taustoittaa.

– Haastajasarja pelataan samoina ajankohtina Mestaruussarjan kanssa ja kaksi viimeistä kierrosta samanaikaisesti ottelut aloittaen.

Vaihtoehto 1: Nykyiset sijoitukset säilyvät, IFK Mariehamn sijalla 9., FC Haka sijalla 10.

la 2.10. klo 17.00 KTP – FC Honka
su 3.10. klo 17.00 AC Oulu – FC Haka
su 3.10. klo 18.30 IFK Mariehamn – FC Lahti

pe 15.10. klo 18.30 FC Lahti – KTP
la 16.10. klo 15.00 FC Honka – FC Haka
la 16.10. klo 18.30 IFK Mariehamn – AC Oulu

la 23.10. klo 15.00 FC Honka – IFK Mariehamn
la 23.10. klo 17.00 FC Haka – KTP
su 24.10. klo 15.00 FC Lahti – AC Oulu

ke 27.10. klo 18.30 KTP – IFK Mariehamn
ke 27.10. klo 18.30 FC Haka – FC Lahti
ke 27.10. klo 18.30 FC Honka – AC Oulu

su 31.10. klo 15.00 FC Lahti – FC Honka
su 31.10. klo 15.00 IFK Mariehamn – FC Haka
su 31.10. klo 15.00 AC Oulu – KTP

Vaihtoehto 2: FC Haka nousee sijalle 9., IFK Mariehamn sijalla 10.

la 2.10. klo 15.00 FC Honka – IFK Mariehamn
su 3.10. klo 15.00 FC Lahti – KTP
su 3.10. klo 17.00 FC Haka – AC Oulu

la 16.10. klo 17.00 FC Haka – FC Lahti
la 16.10. klo 17.00 KTP – FC Honka
la 16.10. klo 17.00 AC Oulu – IFK Mariehamn

pe 22.10. klo 17.30 FC Lahti – AC Oulu
la 23.10. klo 15.00 FC Honka – FC Haka
la 23.10. klo 17.00 IFK Mariehamn – KTP

ke 27.10. klo 18.30 KTP – FC Haka
ke 27.10. klo 18.30 IFK Mariehamn – FC Lahti
ke 27.10. klo 18.30 FC Honka – AC Oulu

su 31.10. klo 15.00 FC Lahti – FC Honka
su 31.10. klo 15.00 FC Haka – IFK Mariehamn
su 31.10. klo 15.00 AC Oulu – KTP

Jean Marie Dongou ei jatka Hongassa

Hyökkääjä Jean Marie Dongou ei jatka Hongassa. 26-vuotias kamerunilainen on pelannut keltamustissa tällä kaudella kolmessatoista Veikkausliigaottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia. Dongou pelasi myös kaikissa neljässä euro-ottelussa ja onnistui maalinteossa kolmesti. Viime kaudella kolmessatoista Veikkausliigaottelussa hyökkääjä teki seitsemän maalia.

Honka kiittää Jeania ajastaan seurassa ja toivottaa menestystä jatkoon!

Ajantasainen info Hongan Veikkausliigan kotiotteluiden järjestelyistä

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Seuraamme AVI:n ohjeistuksia. Nämä ohjeet ovat voimassa Hongan kotiotteluissa toistaiseksi.

Liput otteluihin pääset hankkimaan täältä!

Tämänhetkisen AVI:n ohjeistuksen mukaan stadionia ei tarvitse jakaa alueisiin eikä ulkotapahtuman osallistujamäärää ole rajattu. Jotta pystymme takaamaan turvallisten etäisyyksien säilyttämisen, on stadionin henkilömäärää edelleen rajattu.

Sisäänkäyntiin voit käyttää pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaantien puolella olevaa pääporttia (Gate 2), sekä Pohjoisporttia (Gate 3) Urheilupuistontiellä.

Vieraskannattajien katsomoon sisäänkäynti tapahtuu Esport Arenan viereisestä eteläportista (Gate 4) ja heidän tulee ostaa lippu Etelä 1-katsomoon (19.9. HJK-ottelussa myös F-vasen)

Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan vapaampia portteja.

Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, mihin lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin. Kaikki katsomot ovat numeroimattomia normaalista käytännöstä poiketen. Kun valitset istuma- tai seisomapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon. 

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassa.

Anniskelua löytyy jokaiselta kioskilta. Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista. Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa, sekä stadionilla.

Lipunmyynti stadionilla:
Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaiset pääsevät sisään näyttämällä kausikorttia portilla!

Kausikortin oikeuttama paikka ei välttämättä ole vapaana, joten valitsethan paikkasi etäisyydet huomioiden siitä katsomosta mihin olet kausikorttisi lunastanut.

Esteettömyys:
Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä) löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo. Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

Veikkausliigan ottelu FC Honka – HJK siirtyy päivällä eteenpäin

Veikkausliigan ottelun FC Honka – HJK ajankohtaa on tarkistettu HJK:n eurocup-ottelun myötä.

HJK kohtaa LASK:n UEFA:n Konferenssiliigan lohkovaiheen avausottelussa torstaina 16.9. Alun perin lauantaille 18.9. pelattavaksi merkitty Veikkausliigan ottelu Honka – HJK siirtyy sen myötä sunnuntaille 19.9. ja alkaa Tapiolan urheilupuistossa kello 15.00.

Lisätietoja:        
Timo Marjamaa, toimitusjohtaja
050 517 6106
timo.marjamaa@veikkausliiga.com

Niklas Pyyhtiä siirtyy Bolognaan

Kuva: Juhani Järvenpää

Hongan 17-vuotias keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiä siirtyy Serie A:ssa pelaavan Bologna FC:n riveihin. Pyyhtiä siirtyi keltamustiin TPS:stä talvella ensin lainasopimuksella, mutta vakuuttavien otteiden jälkeen Honka käytti optionsa lunastaa pelaajan oikeudet kokonaan itselleen jo ennen Veikkausliigakauden alkua.

– Haluan heti ensimmäiseksi kiittää Turun Palloseuraa. Nikke on kasvanut hyvissä käsissä ja meillä oli helppoa heti luottaa hänen osaamiseensa ja auttaa ottamaan nyt tämä uran toistaiseksi suurin askel. Tässäkin mielessä on hyvä, että Turun suuntaan menee siirtosummasta varsin mukava siivu sell-on korvauksena, sanoo manageri Hexi Arteva.

Pyyhtiä debytoi TPS:n edustusjoukkueessa kaudella 2019 ja pelasi 2020 jo kuusitoista Veikkausliigaottelua, joissa syntyi yksi maali. Hän on kantanut myös Hongassa suurta vastuuta. Talvella Pyyhtiä pelasi Suomen Cupissa viidessä ottelussa ja iski niissä kaksi maalia. Veikkausliigassa hän on pelannut kuluvalla kaudella seitsemässätoista ottelussa, joista kaksitoista avauskokoonpanossa. Yhteensä Veikkausliigaminuutteja on Hongassa kertynyt 1129. Pyyhtiä avasi maalihanansa Hongassa myös Veikkausliigan osalta elokuun alussa pelatussa ottelussa FC Interiä vastaan ja osui toistamiseen heti seuraavalla kierroksella Ilveksen verkkoon.

– Varmasti jos ajattelisimme vain ja ainoastaan urheilun vinkkelistä tätä hetkeä tässä ja nyt, olisi siirto ollut siinä mielessä parempi toteuttaa kauden jälkeen tai jopa vasta ensi kesänä, mutta kyseessä on monitahoinen kokonaisuus. Urheilullisestikin ajateltuna tämä on meille erinomainen asia. Hongassa pelaajat kehittyvät ja pääsevät jatkamaan uriaan isommissa sarjoissa. Tässä ikkunassa Pyyhtiän lisäksi meiltä lähti Alegria Skotlantiin Rangersiin ja akatemiakaksikko Samooja-Kivikko lainalle Italiaan. Pystyn hyvillä mielin suosittelemaan Honkaa nuorelle, eteenpäin pyrkivälle pelaajalle, Arteva jatkaa.

– Hongassa oli erittäin hyvä olla, vaikka olinkin seurassa vain näin vähän aikaa. Koen että kasvoin, opin ja kehityin paljon niin ihmisenä, kuin pelaajanakin. Muutin ensimmäistä kertaa omilleni, tapasin monia hienoja ihmisiä ja sain uusia ystäviä. Voin vain kiittää kaikkia joukkueessa olleita, valmentajia, pelaajia, huoltoa ja muita taustoja. Toivotan joukkueelle onnea loppukauteen!, Pyyhtiä itse kommentoi aikaansa Espoossa.

Pyyhtiä on kuulunut pitkään juniorimaajoukkueiden vakiopelaajiin, ja on noussut viime aikoina mukaan U21-maajoukkueen ryhmään.

– Meillä oli loppuvaiheessa pöydällä muutama ihan varteenotettava tarjous, sekä mielenkiintoisia aihioita tulevaan talvi-ikkunaan. Bologna kuitenkin selkeästi osoitti haluavansa pelaajan sinne. Polku, rooli ja askelmerkit ovat varsin selkeät ja he laittoivat islantilaisen nuoren pelaajan samalta pelipaikalta nyt alkavalle kaudelle lainalle Tanskaan. Sekin osoitti, että he ovat tosissaan. Taloudellisesti siirto on Veikkausliigan ja Hongan mittakaavassa erittäin merkittävä, jopa seitsemän numeroa sisältävä, jos kaikki menee suunnitellusti. Kiinteän rahan osuus on koko potentiaalisesta potista yli puolet ja saamme nyt määritellyn lisäksi vielä todella hyvän prosentin Niklaksen seuraavasta siirrosta. Hieno hetki meille kaikille, Arteva toteaa.

On behalf of Honka I want to thank Bologna FC, and especially Marco Di Vaio for an excellent process, and for the trust you have shown towards us. Niklas will be a great talent for your great club, hän päättää.

Koko Hongan organisaatio toivottaa Niklakselle onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

Juan Alegria siirtyy Rangersiin

Kolumbialaishyökkääjä Juan Alegria siirtyy skotlantilaissuurseura Rangersin riveihin. 19-vuotias Alegria saapui Honkaan kesken viime kauden kotimaastaan ja pelasi avauskaudellaan keltamustissa kuudessa Veikkausliigaottelussa, sekä neljässä Kakkosen ottelussa Honka Akatemiassa. Kakkosessa hän viimeisteli myös neljä maalia.

Tällä kaudella Alegria on saanut vastuuta kymmenessä Veikkausliigaottelussa ja tehnyt kaksi maalia, joista molemmat syntyivät 4-1 kotivoitossa Ilvestä vastaan. Lisäksi hän pelasi viidessä Suomen Cupin ottelussa, ja onnistui maalinteossa IFK Mariehamnia vastaan.

– Aika Hongassa oli upeaa. Nautin siitä paljon ja opin joka päivä lisää. Kentällä koen kehittyneeni erityisesti taktisessa puolessa, sain sillä saralla todella paljon lisäosaamista. Kentän ulkopuolella opin uuteen kulttuuriin ja ilmastoon, sekä tutustuin moniin uusiin ihmisiin. Haluan kiittää koko Hongan joukkuetta, valmennusta ja organisaatiota suuresti, Alegria sanoo.

– Juanin tullessa meille viime syksynä meillä oli jo tiedossa tämä ainutlaatuinen mahdollisuus. Rangers on hieno ja perinteinen seura. Heidän kanssaan dialogi on koko ajan ollut erinomaista, ja he todella haluavat Juanin Skotlantiin. Hongalle tämä siirto on taloudellisesti vähintäänkin hyvä. Reilusti kuusinumeroisen kiinteän korvauksen lisäksi hyödymme vielä mahdollisesta pelaajan seuraavasta siirrosta varsin mukavasti. Lisäksi viime viikolla tuli FIFA:lta odotettu ja meidän kannaltamme erittäin edullinen päätös koskien Juanin vanhan seuran tekemää ja pääosin sepitettyä valitusta koskien heidän käsitystään FIFA:n kasvattajarahoista ja niiden maksusta, kommentoi manageri Hexi Arteva.

Thank you Juan for your time here. You are a real young gentleman, and a hardworking player. All the best to your future career. Thank you also to Rangers FC for the professional transfer process, Arteva päättää.

Koko Hongan organisaatio toivottaa Juanille paljon onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

Roope Paunio ja Honka jatkosopimukseen

Roope Paunio ja Honka ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. Paunio on seuran oma kasvatti ja hän on pelannut koko jalkapallouransa Hongassa. 18-vuotias maalivahti on torjunut tällä kaudella neljästi Kakkosessa Honka Akatemian maalilla, sekä ollut penkillä kahdessatoista Veikkausliigan ottelussa.

Paunio nousi Honka Akatemian ryhmään kaudeksi 2019, jolloin torjuntavastuuta tuli kuudessa ottelussa. Viime kaudella hän pelasi kaikki seitsemäntoista Kakkosen ottelua.

– Fiilikset on tottakai erittäin hyvät, kun pääsin tekemään ensimmäisen edustusjoukkuesopimuksen oman kasvattajaseurani kanssa. Halusin jatkaa Hongassa, koska uskon sen olevan paras mahdollinen seura kehittymiseni kannalta. Tavoitteeni seuraavien vuosien aikana on nousta Hongan pelaavaksi maalivahdiksi. Pidemmällä aikavälillä tavoitteenani on ensiksi nousta Veikkausliigamaalivahtien eliittiin, ja päätavoitteenani on tehdä uraa ulkomaan kentillä, Paunio kommentoi.

– On mahtavaa, että saamme jatkaa yhteistyötä Roopen kanssa. Hän on ottanut isoja askeleita eteenpäin tämän vuoden aikana, ja noussut kilpailemaan peliajasta. Kun Roope nousi edustusjoukkueen rinkiin talvella, hän vakuutti meidät kovalla työmoraalillaan. Lisäksi jokapäiväinen oppimisen tahto on huipputasoa, maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen sanoo.

– Roopen tarina seurassa on hieno. Hän tuli seuraan neljävuotiaana Honka Gepardeihin ja on sen jälkeen kulkenut koko pelaajaputken läpi, aina edustukseen saakka. Täysin ansaittu pitkä sopimus ja isoin kiitos kuuluu hänelle itselleen kovasta työstä. Roope on luonut itselleen mahdollisuuden onnistua kasvattajaseurassaan. Ympäristö Hongassa kehityksen kannalta on erinomainen ja valmennus tukee sitä hyvin, kommentoi puolestaan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Paunio pelasi edustusjoukkueen maalilla ensimmäisen puoliajan huhtikuisessa harjoitusottelussa KuPS:ia vastaan.

– Harjoitusottelussa KuPS:ia vastaan näkyi poikkeuksellinen kyky avata peliä ja myös se, miten nopeasti Roope pystyi toiminaan yhteistyössä lähimpien pelaajien kanssa. Ensi vuonna on jo myös aika, milloin Roopen pitää alkaa haastamaan peliajasta edustusjoukkueen riveissä. Roopella on mahdollisuuksia vielä pitkälle Hongasta eteenpäin, mutta se tulee vaatimaan ison määrän töitä, Reponen toteaa.

Jasper Samooja siirtyy Lecceen

Maalivahti Jasper Samooja siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella italialaisen US Leccen riveihin. Sopimuksessa on myös osto-optio.

18-vuotias maalivahti on edustanut Honkaa vuodesta 2014 saakka. Hän on pelannut tällä kaudella neljässä Honka Akatemian ottelussa Kakkosessa. Kahdella edeltävällä kaudella hän torjui BSM-joukkueen maalilla.

Jasper Samoojan kehitys Hongassa on kaikkien mielestä mennyt todella hyvin. Suunnitelmanamme on ollut että Jasper olisi jatkossa edustusjoukkueessa maalivahtina taistelemassa peliajasta. Nyt asiat ovat tapahtuneet todella nopeasti, moni henkilö seurassa on ollut tekemässä töitä sen eteen, että tämä siirto toteutui. Toivotamme Japelle onnea Lecceen!, kommentoi urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Otteluinfo 28.8.2021 kotiotteluun

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan.

Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Seuraamme AVI:n ohjeistuksia. Nämä ohjeet ovat voimassa Hongan kotiotteluissa toistaiseksi.

Liput otteluun pääset hankkimaan täältä!

Jotta pystymme takaamaan turvallisen etäisyyden säilyttämisen, on stadionin henkilömäärää edelleen rajattu. Stadionin maksikapasiteetti on rajattu 1000 katsojaan.

Jokaiseen katsomolohkoon ottelua pääsee seuraamaan 50 katsojaa. Sisääntulot stadionille rytmitetään katsomolohkoittain, niin ettei samanaikaisuutta tule saapumiseen tai kioskeille.

Jokaiselle katsomolohkolle osoitetaan oma WC ja mahdollinen aikataulutus. WC:t puhdistetaan katsomoiden vuoron vaihtuessa. Pääosassa WC:itä vaihtoja ei tule, vaan ne on osoitettu tietylle katsomolohkolle.

Sisäänkäyntiin tulee käyttää tiedotettua aikaa ja osoitettua porttia. Sisäänkäyntiaika tulostetaan lippuun, ja sen voi myös tarkistaa alla olevasta listauksesta.

Vieraskannattajien katsomoon sisäänkäynti tapahtuu Esport Arenan viereisellä Eteläpuolella (Gate 4) ja heidän tulee ostaa lippu Etelä 1-katsomoon tai F-katsomoihin.

Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja säilytätte etäisyydet muihin katsojiin.

Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, mihin lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomoihin.

Kaikki katsomot ovat numeroimattomia normaalista käytännöstä poiketen. Kun valitset istuma- tai seisomapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon.

Anniskelua löytyy jokaiselta kioskilta. Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille.

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa.

Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaiset pääsevät sisään näyttämällä kausikorttia portilla. 

Kausikortin oikeuttama paikka ei välttämättä ole vapaana, joten valitsethan paikkasi etäisyydet huomioiden siitä katsomosta mihin olet kausikorttisi lunastanut.

Aurinkokatsomoon kausikortin ostaneet sijoittuvat lohkoihin G oikea ja G vasen.

Tarkistathan sisäänkäyntiporttisi ja sisääntuloajan listauksesta!

Esteettömyys:

Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä).

Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

Akkreditointi

Otteluun on varattu akkreditoinnin kautta viisitoista paikkaa. Akkreditointihakemuksen pääset täyttämään täältä!

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ilmoitettuna aikana.
Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

Yhteistyössä