Uutiset

Liigacup, Otteluraportti, Veikkausliiga

Liigacup jatkuu lauantaina Lahdessa

Hongan urakka Liigacupissa jatkuu jälleen ylihuomenna lauantaina, kun keltamustat matkaavat vierasotteluun Lahteen. FC Lahti ja Honka kohtaavat kello 16.00 alkaen Mukkulan hallissa. Ruutu+:n suoraa lähetystä pääset katsomaan klikkaamalla tästä!

Honka avasi Liigacup-kautensa viime viikonloppuna kotiottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Paikkoja maalintekoonkin oli ja lähimmillään pallo kävi tolpassa, mutta vielä toistaiseksi maaleitta jäätiin ja pisteet laitettiin jakoon 0-0 lukemin.

Ensimmäinen peli oli tiukka. Emme päästäneet yhtään maalia, joka on tietenkin hyvä asia. Meidän olisi vain pitänyt lisäksi tehdä itse maali. Meillä on vielä paljon parannettavaa, mutta täytyy muistaa, että olemme vasta preseasonin alkupuolella. Olisi tietenkin hienoa, jos pelaisimme jo nyt huipputasolla, mutta niin se ei tietenkään mene. Parannamme ja kehitymme viikko viikolta, keskikenttäpelaaja Kevin Jansen toteaa.

Lauantain vastustaja FC Lahti sijoittui viime kauden Veikkausliigassa yhdenneksitoista. Karsintapeleissä joukkue säilytti paikkansa Veikkausliigassa voittamalla TPS:n yhteismaalein 3-2. Kesken viime kauden päävalmentajaksi siirtyneen Mikko Mannilan joukkueessa on tapahtunut jonkin verran muutoksia. Lähtijöiden puolelta löytyy muun muassa Hongastakin tutut Macoumba Kandji ja Arlind Sejdiu, sekä KuPS:iin siirtyneet Pyry Lampinen ja Arttu Heinonen. Tulijapuolelta löytyvät mm. seuraan Yhdysvalloista palannut Mikko Kuningas, sekä AC Oulusta saapunut Marius Könkkölä.

Odotan Lahti-ottelusta vähän samankaltaista kuin IFK Mariehamnia vastaan. Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat preseasonin alussa eivätkä vielä sataprosenttisen valmiita. Me haemme tottakai voittoa, mutta niin tekee Lahtikin, Jansen sanoo.

30-vuotias keskikenttäpelaaja aloittaa nyt toisen kautensa Suomessa. Hän kertoo viihtyneensä hyvin myös kentän ulkopuolella.

Olen todella nauttinut ajastani täällä ensimmäisestä päivästä lähtien. Uskon, että toinen kausi tulee olemaan vielä helpompi, sillä minun ei tarvitse sopeutua enää. Tunnen suurimman osan pelaajista ja ihmisistä jo valmiiksi. Toivon, että tästä vuodesta tulee vielä ensimmäistäkin parempi.

Hongan joukkueesta löytyy paljon nuoria pelaajia ja esimerkiksi IFK Mariehamnia vastaan avauskokoonpanossa nähtiin 17-vuotiaat Dario Naamo ja Lauri Laine. Jansen kokee, että hän voi yhtenä joukkueen kokeneimmista pelaajista olla avuksi myös nuorille pelaajille.

Olen aina halunnut olla avuksi nuoremmille pelaajille. Puhun heille paljon ja sitä haluan jatkaa myös tällä kaudella. Haluan auttaa heitä saamaan itsestään parhaan mahdollisen irti ja liialliset paineet pois. Heidän pitää myös nauttia pelaamisesta.

Honka pelasi viime kaudella hyvien tuloksien lisäksi myös yleisölle viihdyttävää jalkapalloa. Jansen lupaa samaa myös tällä kaudella.

Toivon, että voimme tarjota yleisölle samanlaista futista, kuin viime kaudella. Haluamme kilpailla vieläkin paremmin kärkisijoista, pelata viihdyttävää jalkapalloa ja näyttää ihmisille, mihin pystymme, hän päättää.

FC Lahti vs Honka Lahden Mukkulan hallissa lauantaina 28.1. klo 16.00. Jos et pääse paikalle, voit seurata ottelua Ruutu+:n kautta klikkaamalla tästä!

Lahti-ottelun jälkeen Hongalla on Liigacupissa vuorossa kaksi kotiottelua. Esport Arenalla nähdään ottelut KTP:tä vastaan 4.2. klo 15.00 ja FC Interiä vastaan 11.2. klo 15.00. Osta liput molempiin otteluihin klikkaamalla tästä!

Liigacup, Otteluraportti

Honka avasi Liigacupin maalittomalla tasapelillä

Honka ja IFK Mariehamn avasivat kauden 2023 Liigacupin Esport Arenan lauantai-iltapäivässä. Ottelussa nähtiin muutamia paikkoja molemmissa päissä, mutta lopulta jäätiin maaleitta ja pisteet menivät näin ollen tasajakoon.

Avausjakso

Honka oli pallon kanssa hallitsevampi, mutta ensimmäisen puolittaisen paikan loi vierasjoukkue IFK Mariehamn. Patrik Raitanen avasi topparin tontilta pitkällä kohti brassikärki :tä, jonka laukaus suuntautui kuitenkin suoraan päin Honka-vahti Maksim Rudakovia.

Parinkymmenen minuutin jälkeen Honka hyökkäsi vaarallisesti nopeasti vastaan. Kevin Jansen lähetti pitkän pallon kohti Agon Sadikua, joka palautti pallon Jansenille boksin rajoille. Jansen levitti vielä Jerry Voutilaiselle, joka haki syöttöä maalinedustalle. Sen IFK-puolustus kuitenkin sai katkaistua.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toinen jakso

Honka avasi toisen nelivitosen vahvasti. Lauri Laine viritti vasurillaan laukauksen boksin rajoilta, mutta selvästi yli.

Muutamaa minuuttia myöhemmin nähtii vierasjoukkueen vaarallinen vastahyökkäys. Robin Sid ja Riku Sjöroos rakentelivat ja Oskari Sallinen yritti viimeistellä, mutta Voutilainen ja Rudakov selvittivät tilanteen kulmapotkuksi. Hetkeä myöhemmin Sallinen pääsi kokeilemaan uudelleen lähietäisyydeltä, mutta Rudakov torjui.

Honka kävi viimeisen kympin aikana kolmeen otteeseen erittäin lähellä maalintekoa. Otso Koskinen levitti oikeaan laitaan Vincent Ulundulle, joka jatkoi taidokkaasti Dario Naamolle. Laitapakin laukaus kolahti tolppaan. Jatkotilanteesta Nasiru Banahene lähetti matalan keskityksen, jonka IFK:n puolustus siivosi kumapotkuksi.

Vain hetkeä myöhemmin Jansen puski Lucas Kaufmannin kulmapotkusta, mutta Elmo Henriksson venytti pallon tielle. Jonathan Muzinga kokeili paluupallosta, mutta osui tolppaan.

Hongan maali oli kolmannen kerran erittäin lähellä vielä pari minuuttia ennen täyttä aikaa. Koskinen, Matias Rale ja Kaufmann rakentelivat upean hyökkäyksen, jonka päätteeksi Koskinen ohjasi pallon kohti IFK-maalin etukulmaa. Henriksson sai kuitenkin vielä kätensä väliin ja lukemat pysyivät maalittomina ottelun loppuun saakka. Näin molemmat joukkueet nappasivat Liigacupin lohkovaiheen avausottelustaan yhden pisteen.

Ihan yllättävänkin valmiita molemmat joukkueet olivat pelaamaan ja tekemään töitä. Turhan paljon tuli helppoja virheitä jotka rikkoivat pelin rytmiä, mutta kauden ensimmäiseksi peliksi nähtiin ihan hyvätasoinen ottelu. Sääli toki, ettemme saaneet maalia tehtyä. Meillä oli varsinkin toisella puoliajalla muutama hyvä paikka ratkaista peli. Tällä kertaa tämä meni kuitenkin näin, summasi päävalmentaja Vesa Vasara ottelun jälkeen.

Meillä oli aika paljon nuoria pelaajia kentällä ja oikeastaan kaikki esiintyivät edukseen. On hienoa nähdä, että sieltä on taas uusia honkalaisia tulossa. Joukkue oli tänään kyllä yhtenäinen ja teki töitä niin paljon kuin tässä kohtaa saatiin koneesta irti. Yrityksen tasosta ei voi yhtään valittaa, mutta tarvitsemme tietenkin vielä lisää laatua voittaaksemme pelejä. Meidän pitää olla pidemmissä hyökkäyksissä systemaattisempia ja laadukkaampia, sitä kautta pystymme luomaan etua ja uhkaa myös niillä. Se on tällä hetkellä meidän suurin haasteemme.

Hongan urakka Liigacupissa jatkuu ensi viikon lauantaina 28.1. Silloin vastassa on FC Lahti ja ottelu pelataan Mukkulan hallissa kello 16.00 alkaen.

– On hyvä, että olemme saaneet kaikki Liigacupin pelit lauantaille, niin saamme kokonaisia treeniviikkoja. Ensin palaudumme nyt tästä pelistä ja sitten teemme taas kovaa töitä ensi viikon ennen seuraavaa peliä. Siinäkin teemme todennäköisesti vielä paljon vaihtoja pelin sisällä ja luultavasti avauskokoonpanoonkin tulee muutoksia, Vasara toteaa.

Seuraava Hongan kotiottelu pelataan Esport Arenalla lauantaina 4.2. klo 15.00. Silloin vastassa on KTP! Liput ennakkoon klikkaamalla tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#3 Florian Baak (46′ Henri Aalto)
#6 Jerry Voutilainen (61′ Otso Koskinen)
#8 Kevin Jansen
#11 Florian Krebs (61′ Nasiru Banahene)
#14 Niilo Saarikivi (61′ Lucas Kaufmann)
#18 Agon Sadiku (61′ Jonathan Muzinga)
#20 Matias Rale
#23 Aldayr Hernández
#26 Dario Naamo (82′ Elias Äijälä)
#53 Lauri Laine (61′ Vincent Ulundu)

Vaihdossa: #25 Mathias Ahlblad (MV), #61 Otto-Eemeli Niemelä

Liigacup, Otteluennakko

Liigacup käyntiin lauantaina!

Honka käynnistää kauden 2023 kilpailullisten otteluiden osalta lauantaina 21.1. kun Liigacupin lohkovaiheen avausottelussa vastaan asettuu IFK Mariehamn! Ottelu käynnistyy Esport Arenalla klo 14.00. Otteluun pääsee sisään Hongan kauden 2023 kausikortilla, jonka lisäksi siihen myydään sata lippua. Lippuja voi ostaa ennakkoon Ticketmasterista klikkaamalla tästä, sekä paikan päätä Esport Arenalta. Mikäli kauden 2023 kausikorttisi ei ole vielä saapunut, käy maksutosite siitä ottelussa ”kausikorttina”.

Honka lähtee kauteen 2023 onnistunut kausi 2022 takanaan. Viime sesonki päättyi Veikkausliigan pronssimitaleihin ja europaikkaan tälle kaudelle. Lisäksi Honka juhli talvella Liigacupin mestaruutta, joten se lähtee tämän kauden versioon hallitsevana mestarina.

Tottakai lähdemme hyvillä fiiliksellä kohti kauden ensimmäistä kilpailullista ottelua. Onhan tässä jo ollutkin taukoa kilpailullisista peleistä. On hyvä päästä mittaamaan taas omaakin tekemistä. Tottakai tämä tulee tähän vuoden alkuun vielä aika äkkiä, mutta olemme niin valmiita kuin on mahdollista, päävalmentaja Vesa Vasara toteaa.

Hongan joukkueen runko on säilynyt hyvin kasassa. Uusina niminä tämänhetkisestä joukkueesta löytyvät SJK:sta saapunut Jonathan Muzinga, sekä Honka Akatemiasta mukaan nousseet Dario Naamo ja Aapo Venermo. Marraskuun jälkeen joukkue piti joulukuun ajan taukoa joukkueharjoituksista ja palasi harjoituskentälle tammikuun alussa. Vasaran mukaan Honka pääsee lauantain avausotteluun hyvistä asemista.

Periaatteessa joukkueen tilanne on oikein hyvä. Olemme treenanneet hyvin pari kolme viikkoa ja pelanneet yhden harjoitusottelun. Pieniä vaivoja on, mutta ei montaa isompaa. Saku Heiskasella on pidempiaikainen vaiva, mutta muuten on aikalailla kaikki mukana.

Honka pelasi vuoden ensimmäisen harjoitusottelunsa viime lauantaina, kun PK-35 kaatui 5-0. Maalinteossa keltamustilta onnistuivat Niilo Saarikivi, Muzinga, Jerry Voutilainen, Nasiru Banahene, sekä Lauri Laine.

Aina tietenkin pelataan voitosta ja on aina hyvä merkki, että pystymme minkä tahansa ottelun voittamaan. Olimme siinä ottelussa edellä niin valmistautumisessa kuin laadussakin, että sinänsä siitä tuli odotettu tulos. Samoin pelaamisemme oli aika odotettua, joukkue näytti suurin piirtein samalta, kun lopetimme viime vuoden päätteeksi treenit. Joukkueen runko on pysynyt niin vahvasti kasassa, että sen myötä perusasiat tulevat nopeasti näkyviin. Olemme tyytyväisiä siihen, mitä PK:tä vastaan nähtiin ja myös siihen, mitä treeneissä intensiteetin ja työnteon kannalta olemme tehneet joukkueena. Niin pelaajat kuin valmennuskin ovat näyttäneet, että olemme valmistautuneet hyvin tammikuun alkuun ja olemme valmiita aloittamaan Liigacupin pelit, Vasara sanoo.

Vasara haluaa, että Hongan aktiivinen ja viihdyttäväkin, viime kaudelta tuttu peli-ilme näkyy taas heti lauantaina.

Kyllä me edelleen haluamme pelata intensiivistä jalkapalloa, missä tapahtuu mahdollisimman usein asioita. Kun meillä ei ole palloa, haluamme riistää sen takaisin mahdollisimman nopeasti ja kun se taas meillä on, niin jos mahdollista hyökkäämme nopeasti. Jos nopea hyökkäys ei ole mahdollinen, niin löytyy etenemisestämme ja murtautumisestamme silti tietyt logiikat. Haluamme koko ajan luoda uhkaa, että pääsisimme mahdollisimman usein vastustajan boksiin tai uhkaamaan heidän viimeistä linjaansa. Näitä asioita alkaa toivottavasti näkymään heti, saamme tehtyä maaleja, oltua aktiivisia ja kaiken päälle peli-ilme on yhtenäinen. Sitä lähdetään hakemaan lauantaina, hän summaa.

Lauantain vastustaja IFK Mariehamn lähtee kauteen Daniel Norrménin johdolla. Norrmén tuli IFK:n päävalmentajaksi kesken kauden 2021 ja sai ensimmäisen täyden kautensa tehtävässä viime sesongilla, joka päättyi ahvenanmaalaisten osalta Veikkausliigan kymmenenteen sijaan. Viime kauden Liigacupissa IFK jäi alkulohkoon. Joukkueessa uusia nimiä ovat mm. Ykkösen EIF:stä saapunut Oskari Sallinen, sekä niin ikään Ykköstä viime kaudella pelannut, Pargas IF:stä siirtynyt Daniel Enqvist.

Liigacupin kilpailumuotoon on tehty jonkin verran muutoksia kauteen 2022 verrattuna. Kaudella 2023 Liigacup pelataan kahdessa maantieteellisessä lohkossa aiemman kolmen lohkon sijaan. Molemmissa lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja, jonka päätteeksi lohkojen kaksi parasta etenevät suoraan välieriin ja välierien voittajat kohtaavat Liigacupin finaalissa. Joukkueilla on aiempaan tapaan mahdollisuus peluuttaa Liigacupissa myös testipelaajia, joita voi nimetä kokoonpanoon kolme kappaletta.

Liigacupin ottelu Honka vs IFK Mariehamn siis lauantaina 21.1. klo 14.00 Esport Arenalla. Otteluun pääsee sisään Hongan kauden 2023 kausikortilla, jonka lisäksi siihen myydään sata lippua. Lippuja voi ostaa ennakkoon Ticketmasterista klikkaamalla tästä, sekä paikan päätä Esport Arenalta. Mikäli kauden 2023 kausikorttisi ei ole vielä saapunut, käy maksutosite siitä ottelussa ”kausikorttina”. Tervetuloa!

Juniorit, Uutiset

FC Honka ja Kauklahden Pyrintö yhteistyösopimukseen

Kauklahden Pyrintö (KaPy), FC Honka ry ja Esport Honka Oy ovat 20.12.2022 solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tarjota KaPyn edistyneimmille ja tavoitteellisimmille nuoriso- ja huippu-urheiluvaiheen pelaajille mahdollisuus edetä omalle huipputasolleen FC Hongan akatemiajoukkueessa.

FC Honka on luonteva yhteistyökumppani KaPy:n kilpapelaajapolkuun, sillä seurat tekevät yhteistyötä jo nykyisellään mm. valmentajakehityksen ja olosuhteiden saralla.

KaPyn tavoitteena syksyllä 2022 oli löytää yhteistyökumppani, jonka toiminta on vakaalla pohjalla ja katse vahvasti tulevaisuudessa ja jossa on vahva osaaminen pelaajakehityksestä.

Pelaajamme, heidän hyvinvointinsa ja kehittymismahdollisuudet ovat keskiössä kaikessa toiminnassamme ja päätöksenteon lähtökohta. Kannamme siis suurta vastuuta myös siitä minkälaiseen ympäristöön pelaajan ohjaamme, mikäli emme itse enää pysty hänen kehittymiselleen optimaalista ympäristöä tarjoamaan. FC Honka kykenee tarjoamaan Suur-Kauklahden alueen pelaajille luontevan jatkumon harrastukselle niin sijaintinsa kuin toimintaperiaatteidensa pohjalta, toteaa KaPyn puheenjohtaja Johanna Kurikka.

Yhteistyön tavoitteet

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa KaPy:n tavoitteellisimmille pelaajille yksilöllisesti paras ja laadukkain mahdollinen, kansainväliseen jalkapalloon tähtäävä pelaajapolku FC Hongan Akatemiassa. Pelaajien siirtymisten kannalta pelaajan etu on aina ensisijainen.

Esport Honka oy:n GM Hexi Artevan mukaan yhteistyö Kauklahden Pyrinnön kanssa on luonnollinen jatkumo jalkapallon espoolaisen seurakentän monipuolisen yhteistyön tiivistymisessä. KaPy on viime vuosien aikana kehittynyt valtavasti. Toiminta on laajentunut ja laatu on lisääntynyt esimerkiksi hyvien rekrytointien ansiosta.

Tällä nyt sovitulla yhteistyöllä määritämme yhdessä ne reunaehdot ja mallit, joilla pystymme toinen toisiamme auttamaan ja tukemaan. Yhteistyön tuloksena syntyy selkeä ja molempia osapuolia palveleva pelaajapolku, jossa mahdollisimman monelle tytölle ja pojalle pystytään takaamaan laadukas jalkapallon pelaaminen Espoossa omaan, sen hetkiseen elämän ja uran vaiheeseen parhaiten liittyen. Kokonaisuutena tämä on todella hieno ja mieltä lämmittävä sopimus, Arteva pohtii.

Tällä sopimuksella täydennämme mainiosti yhteistyökokonaisuuttamme, jolla voimme aidosti tarjota pelaajillemme hyvin toimivan kehitys- ja toimintaympäristön. Odotamme innolla tulevaa ja seurojen välisen yhteistyön käynnistymistä tälläkin saralla, toteavat Kauklahden Pyrinnön valmennuspäällikkö Árpád Mester sekä toiminnanjohtaja Jari Kanth.

FC Hongan ja KaPyn maantieteelliset sijainnit ja seurojen profiilit tekevät seurojen nyt solmimasta yhteistyösopimusta erittäin järkevän ratkaisun, joka hyödyttää molempia osapuolia. Yhteistyö tulee näyttäytymään yksittäisille perheille pelaajalähtöisenä ja vastuullisena toimintana. Lisäksi se tukee vahvasti molempia osapuolia omien tavoitteiden mukaisen seuratoiminnan rakentamisessa. Olenkin sekä FC Hongan valmennuspäällikkönä että espoolaisena futisihmisenä erittäin iloinen tämän yhteistyön starttaamisesta, FC Honka ry:n valmennuspäällikkö Kimmo Eronen summaa.

Sopimuksella ei ole vaikutusta seurojen alueelliseen identiteettiin, seuratunnuksiin tai väreihin eikä seurojen nimiin.

Akatemia, Uutiset

Honka Akatemialla edessä monta harjoitusottelua lähikuukausina

Honka Akatemia pelaa lähiaikoina monta harjoitusottelua valmistautuessaan Kakkosen kauteen. Otteluihin kansainvälistä väriä tuovat AIK:n U19-joukkue, sekä virolainen Harju JK!

Honka Akatemian tämänhetkinen otteluohjelma:

21.1. NJS vs Honka Akatemia, Klaukkala
5.2. Honka Akatemia vs HJK Klubi 04, Laaksolahti
11.2. Honka Akatemia vs AIK U19 (SWE), Esport Arena
18.2. Honka Akatemia vs Harju JK (EST), Esport Arena
4.3. SalPa vs Honka Akatemia, Salo
11.3. KäPa vs Honka Akatemia, Helsinki
18.3. JäPS vs Honka Akatemia, Järvenpää
25.3. Honka Akatemia vs NJS, Esport Arena
1.4. Honka Akatemia vs PK-35 Tapiolan urheilupuisto

Uutiset

Liput Liigacupin lohkovaiheen kotiotteluihin nyt myynnissä!

Honka avaa Liigacupin pelinsä kaudella 2023 lauantaina 21.1. klo 14.00 IFK Mariehamnia vastaan. Lohkovaiheen kotiottelut pelataan Esport Arenalla.

Muut lohkovaiheen kotiottelut pelataan lauantaina 4.2. klo 15.00 KTP:tä, ja lauantaina 11.2. klo 15.00 FC Interiä vastaan.

Sisään pääsee Hongan kauden 2023 kausikortilla, jonka lisäksi otteluihin myydään 100 lippua! Lippuja voi ostaa verkossa Ticketmasterista klikkaamalla tästä, sekä paikan päältä Esport Arenalta!

Tervetuloa!

Uutiset

Honka pelaa lähiaikoina kaksi harjoitusottelua!

Tammikuun aikana käynnistyvän Liigacupin lisäksi Hongan Veikkausliigajoukkue pelaa lähiaikoina kaksi harjoitusottelua.

Edustusjoukkue kohtaa PK-35:den Kauniaisten FA Solutions Arenalla tämän viikon lauantaina 14.1. klo 17.15 ja tiistaina 7.2. klo 14.15 vastaan asettuu virolainen Paide Esport Arenalla!

Hongan tämänhetkinen otteluohjelma:
La 14.1. Honka vs PK-35 klo 17.15 FA Solutions Arena, Kauniainen (Harjoitusottelu)
La 21.1. Honka vs IFK Mariehamn klo 14.00 Esport Arena (Liigacup)
La 28.1. FC Lahti vs Honka klo 16.00 Mukkulan halli, Lahti (Liigacup)
La 4.2. Honka vs KTP klo 15.00 Esport Arena (Liigacup)
Ti 7.2. Honka vs Paide Linnameeskond (EST) klo 14.15 Esport Arena (Harjoitusottelu)
La 11.2. Honka vs FC Inter klo 15.00 Esport Arena (Liigacup)
La 18.2 HJK vs Honka klo 14.00 Talin halli, Helsinki (Liigacup)

Liigacupin kotiotteluiden järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Uutiset, Veikkausliiga

Ville Koski ja Agon Sadiku Huuhkajiin!

Hongan toppari Ville Koski ja hyökkääjä Agon Sadiku on valittu ensimmäistä kertaa Huuhkajien matkaan, kun maajoukkue matkaa leirille Portugaliin tammikuussa! Suomi kohtaa leirillä Ruotsin 9.1. ja Viron 12.1.!

Ville Koski
(s. 2002)

Honkaan kaudelle 2019 PKKU:sta siirtynyt Koski teki Veikkausliigadebyyttinsä jo 18-vuotiaana kaudella 2020. Jo seuraavalla kaudella hän nousi suureen rooliin ja pelasi seitsemässätoista Veikkausliigaottelussa. Päättyneellä kaudella 2022 Kosken otteet olivat entistäkin vakuuttavampia ja toppari oli yksi iso palanen yhdessä Veikkausliigan parhaimmista puolustuksista pelaten 24 Veikkausliigaottelua. Koski on ollut viime aikoina U21-maajoukkeen vakiopelaajia ja hakee nyt ensimmäistä A-maaotteluaan.

Agon Sadiku
(s. 2003)

Honkaan kaudelle 2022 saapunut Sadiku pelasi upean kauden keltamustissa. 19-vuotias hyökkääjä viimeisteli ensimmäisellä Veikkausliigakaudellaan peräti neljätoista maalia ja oli näin ollen koko Veikkausliigan kolmanneksi paras maalintekijä. Kolmessa U21-maajoukkueen ottelussa yhden maalinkin viimeistellyt Sadiku hakee Kosken tapaan tammikuussa ensimmäistä A-maaotteluaan Huuhkajissa.

Katso koko joukkue Palloliiton sivuilta klikkaamalla tästä!

Onnea Ville ja Agon!

Yhteistyössä