Otteluraportti

Liigacup jatkuu lauantaina Lahdessa

Hongan urakka Liigacupissa jatkuu jälleen ylihuomenna lauantaina, kun keltamustat matkaavat vierasotteluun Lahteen. FC Lahti ja Honka kohtaavat kello 16.00 alkaen Mukkulan hallissa. Ruutu+:n suoraa lähetystä pääset katsomaan klikkaamalla tästä!

Honka avasi Liigacup-kautensa viime viikonloppuna kotiottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Paikkoja maalintekoonkin oli ja lähimmillään pallo kävi tolpassa, mutta vielä toistaiseksi maaleitta jäätiin ja pisteet laitettiin jakoon 0-0 lukemin.

Ensimmäinen peli oli tiukka. Emme päästäneet yhtään maalia, joka on tietenkin hyvä asia. Meidän olisi vain pitänyt lisäksi tehdä itse maali. Meillä on vielä paljon parannettavaa, mutta täytyy muistaa, että olemme vasta preseasonin alkupuolella. Olisi tietenkin hienoa, jos pelaisimme jo nyt huipputasolla, mutta niin se ei tietenkään mene. Parannamme ja kehitymme viikko viikolta, keskikenttäpelaaja Kevin Jansen toteaa.

Lauantain vastustaja FC Lahti sijoittui viime kauden Veikkausliigassa yhdenneksitoista. Karsintapeleissä joukkue säilytti paikkansa Veikkausliigassa voittamalla TPS:n yhteismaalein 3-2. Kesken viime kauden päävalmentajaksi siirtyneen Mikko Mannilan joukkueessa on tapahtunut jonkin verran muutoksia. Lähtijöiden puolelta löytyy muun muassa Hongastakin tutut Macoumba Kandji ja Arlind Sejdiu, sekä KuPS:iin siirtyneet Pyry Lampinen ja Arttu Heinonen. Tulijapuolelta löytyvät mm. seuraan Yhdysvalloista palannut Mikko Kuningas, sekä AC Oulusta saapunut Marius Könkkölä.

Odotan Lahti-ottelusta vähän samankaltaista kuin IFK Mariehamnia vastaan. Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat preseasonin alussa eivätkä vielä sataprosenttisen valmiita. Me haemme tottakai voittoa, mutta niin tekee Lahtikin, Jansen sanoo.

30-vuotias keskikenttäpelaaja aloittaa nyt toisen kautensa Suomessa. Hän kertoo viihtyneensä hyvin myös kentän ulkopuolella.

Olen todella nauttinut ajastani täällä ensimmäisestä päivästä lähtien. Uskon, että toinen kausi tulee olemaan vielä helpompi, sillä minun ei tarvitse sopeutua enää. Tunnen suurimman osan pelaajista ja ihmisistä jo valmiiksi. Toivon, että tästä vuodesta tulee vielä ensimmäistäkin parempi.

Hongan joukkueesta löytyy paljon nuoria pelaajia ja esimerkiksi IFK Mariehamnia vastaan avauskokoonpanossa nähtiin 17-vuotiaat Dario Naamo ja Lauri Laine. Jansen kokee, että hän voi yhtenä joukkueen kokeneimmista pelaajista olla avuksi myös nuorille pelaajille.

Olen aina halunnut olla avuksi nuoremmille pelaajille. Puhun heille paljon ja sitä haluan jatkaa myös tällä kaudella. Haluan auttaa heitä saamaan itsestään parhaan mahdollisen irti ja liialliset paineet pois. Heidän pitää myös nauttia pelaamisesta.

Honka pelasi viime kaudella hyvien tuloksien lisäksi myös yleisölle viihdyttävää jalkapalloa. Jansen lupaa samaa myös tällä kaudella.

Toivon, että voimme tarjota yleisölle samanlaista futista, kuin viime kaudella. Haluamme kilpailla vieläkin paremmin kärkisijoista, pelata viihdyttävää jalkapalloa ja näyttää ihmisille, mihin pystymme, hän päättää.

FC Lahti vs Honka Lahden Mukkulan hallissa lauantaina 28.1. klo 16.00. Jos et pääse paikalle, voit seurata ottelua Ruutu+:n kautta klikkaamalla tästä!

Lahti-ottelun jälkeen Hongalla on Liigacupissa vuorossa kaksi kotiottelua. Esport Arenalla nähdään ottelut KTP:tä vastaan 4.2. klo 15.00 ja FC Interiä vastaan 11.2. klo 15.00. Osta liput molempiin otteluihin klikkaamalla tästä!

Honka avasi Liigacupin maalittomalla tasapelillä

Honka ja IFK Mariehamn avasivat kauden 2023 Liigacupin Esport Arenan lauantai-iltapäivässä. Ottelussa nähtiin muutamia paikkoja molemmissa päissä, mutta lopulta jäätiin maaleitta ja pisteet menivät näin ollen tasajakoon.

Avausjakso

Honka oli pallon kanssa hallitsevampi, mutta ensimmäisen puolittaisen paikan loi vierasjoukkue IFK Mariehamn. Patrik Raitanen avasi topparin tontilta pitkällä kohti brassikärki :tä, jonka laukaus suuntautui kuitenkin suoraan päin Honka-vahti Maksim Rudakovia.

Parinkymmenen minuutin jälkeen Honka hyökkäsi vaarallisesti nopeasti vastaan. Kevin Jansen lähetti pitkän pallon kohti Agon Sadikua, joka palautti pallon Jansenille boksin rajoille. Jansen levitti vielä Jerry Voutilaiselle, joka haki syöttöä maalinedustalle. Sen IFK-puolustus kuitenkin sai katkaistua.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toinen jakso

Honka avasi toisen nelivitosen vahvasti. Lauri Laine viritti vasurillaan laukauksen boksin rajoilta, mutta selvästi yli.

Muutamaa minuuttia myöhemmin nähtii vierasjoukkueen vaarallinen vastahyökkäys. Robin Sid ja Riku Sjöroos rakentelivat ja Oskari Sallinen yritti viimeistellä, mutta Voutilainen ja Rudakov selvittivät tilanteen kulmapotkuksi. Hetkeä myöhemmin Sallinen pääsi kokeilemaan uudelleen lähietäisyydeltä, mutta Rudakov torjui.

Honka kävi viimeisen kympin aikana kolmeen otteeseen erittäin lähellä maalintekoa. Otso Koskinen levitti oikeaan laitaan Vincent Ulundulle, joka jatkoi taidokkaasti Dario Naamolle. Laitapakin laukaus kolahti tolppaan. Jatkotilanteesta Nasiru Banahene lähetti matalan keskityksen, jonka IFK:n puolustus siivosi kumapotkuksi.

Vain hetkeä myöhemmin Jansen puski Lucas Kaufmannin kulmapotkusta, mutta Elmo Henriksson venytti pallon tielle. Jonathan Muzinga kokeili paluupallosta, mutta osui tolppaan.

Hongan maali oli kolmannen kerran erittäin lähellä vielä pari minuuttia ennen täyttä aikaa. Koskinen, Matias Rale ja Kaufmann rakentelivat upean hyökkäyksen, jonka päätteeksi Koskinen ohjasi pallon kohti IFK-maalin etukulmaa. Henriksson sai kuitenkin vielä kätensä väliin ja lukemat pysyivät maalittomina ottelun loppuun saakka. Näin molemmat joukkueet nappasivat Liigacupin lohkovaiheen avausottelustaan yhden pisteen.

Ihan yllättävänkin valmiita molemmat joukkueet olivat pelaamaan ja tekemään töitä. Turhan paljon tuli helppoja virheitä jotka rikkoivat pelin rytmiä, mutta kauden ensimmäiseksi peliksi nähtiin ihan hyvätasoinen ottelu. Sääli toki, ettemme saaneet maalia tehtyä. Meillä oli varsinkin toisella puoliajalla muutama hyvä paikka ratkaista peli. Tällä kertaa tämä meni kuitenkin näin, summasi päävalmentaja Vesa Vasara ottelun jälkeen.

Meillä oli aika paljon nuoria pelaajia kentällä ja oikeastaan kaikki esiintyivät edukseen. On hienoa nähdä, että sieltä on taas uusia honkalaisia tulossa. Joukkue oli tänään kyllä yhtenäinen ja teki töitä niin paljon kuin tässä kohtaa saatiin koneesta irti. Yrityksen tasosta ei voi yhtään valittaa, mutta tarvitsemme tietenkin vielä lisää laatua voittaaksemme pelejä. Meidän pitää olla pidemmissä hyökkäyksissä systemaattisempia ja laadukkaampia, sitä kautta pystymme luomaan etua ja uhkaa myös niillä. Se on tällä hetkellä meidän suurin haasteemme.

Hongan urakka Liigacupissa jatkuu ensi viikon lauantaina 28.1. Silloin vastassa on FC Lahti ja ottelu pelataan Mukkulan hallissa kello 16.00 alkaen.

– On hyvä, että olemme saaneet kaikki Liigacupin pelit lauantaille, niin saamme kokonaisia treeniviikkoja. Ensin palaudumme nyt tästä pelistä ja sitten teemme taas kovaa töitä ensi viikon ennen seuraavaa peliä. Siinäkin teemme todennäköisesti vielä paljon vaihtoja pelin sisällä ja luultavasti avauskokoonpanoonkin tulee muutoksia, Vasara toteaa.

Seuraava Hongan kotiottelu pelataan Esport Arenalla lauantaina 4.2. klo 15.00. Silloin vastassa on KTP! Liput ennakkoon klikkaamalla tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#3 Florian Baak (46′ Henri Aalto)
#6 Jerry Voutilainen (61′ Otso Koskinen)
#8 Kevin Jansen
#11 Florian Krebs (61′ Nasiru Banahene)
#14 Niilo Saarikivi (61′ Lucas Kaufmann)
#18 Agon Sadiku (61′ Jonathan Muzinga)
#20 Matias Rale
#23 Aldayr Hernández
#26 Dario Naamo (82′ Elias Äijälä)
#53 Lauri Laine (61′ Vincent Ulundu)

Vaihdossa: #25 Mathias Ahlblad (MV), #61 Otto-Eemeli Niemelä

Honka päätti kauden tasapeliin

Jo pronssimitalit ja europaikan ensi kaudelle ennen ottelua varmistanut Honka päätti kautensa kotiottelulla Tapiolan urheilupuistossa Hakaa vastaan. Kentällä nähtiin kova kamppailu, jonka päätteeksi pisteet jaettiin 1-1.

Avausjakso

Ottelun alkuminuutit mentiin tasaisissa merkeissä ja molemmissa päissä nähtiin muutamia puolittaisia maalipaikkoja. Toistaiseksi molemmat maalit pysyivät kuitenkin puhtaina.

Honka iski ottelun avausosuman viidennellätoista minuutilla. Jerry Voutilainen tarjoili hienon syötön Rui Modestolle, joka pääsi nokikkain Haka-vahti Mika Hilanderin kanssa. Portugalilainen viimeisteli varmasti kauden seitsemännellä osumallaan Hongan 1-0 johtoon.

Haka kävi lähellä tasoitusta 20. minuutilla. Salomo Ojala lähetti matalan pallon takatolpalle, mutta Florian Baak venytti tärkeään katkoon ja Hongan maali säilyi puhtaana.

Hongan toinen maali oli lähellä puolen tunnin kohdalla. Voutilainen tarjoili hienon keskityksen Kevin Jansenille, jonka laukauksen Hilander kuitenkin vielä onnistui torjumaan.

Tauolle siirryttiin Hongan 1-0 johdossa.

Toinen jakso

Pelattiin toisen jakson ensimmäistä minuuttia, kun Honka oli jälleen lähellä tuplata johtonsa. Otso Koskinen haastoi hyvin Haka-puolustusta ja laukoi vaarallisesti, mutta Hilander sai vielä näppinsä väliin ja peliä jatkettiin kulmapotkulla. Tilanteesta seuranneesta kulmapotkusta Ville Koski pääsi puskemaan, mutta hieman yli maalin.

56. minuutilla Haka sai hyvän paikan tasoittaa. Logan Rogerson pääsi nokikkain Honka-vahti Roope Paunion kanssa, joka otti kuitenkin huikean torjunnan ja lukemat säilyivät muuttumattomina.

Hongan ilta vaikeutui 70. minuutilla, kun Baak joutui jättämään kentän toisen varoituksen myötä. Tilannetta seuranneesta vapaapotkusta Elias Mastokangas laukoi hyvin kohti Honka-maalia, Paunio torjui laukauksen kulmapotkuksi.

Haka kävi muutamaan kertaan lähellä tasoitusta ja onnistui lopulta 88. minuutilla, kun Jude Arthur pääsi puskemaan lähietäisyydeltä pallon Hongan verkkoon.

Lisämaaleja ei ottelussa enää nähty, joten pisteet jaettiin 1-1 lukemin. Honka pääsi näin juhlimaan jo ennen ottelua varmistuneita pronssimitaleita ja europaikkaa, sekä kotiyleisö kiittämään Honka-uransa päättäneitä Duarte Tammilehtoa, Jonas Levästä ja Konsta Rasimusta.

Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan ja teimme meille tyypillisen maalin, prässin jälkeen riistämällä pallon ja siitä nopealla vastahyökkäyksellä. Toinen jakso oli vähän vaikeampi, jouduimme vajaalle ja peli meni vähän puolustustaisteluksi. Haka saikin sitten sen yhden maalin tehtyä ja oli tyytyminen tasapeliin, päävalmentaja Vesa Vasara summasi ottelun.

Täytyy ehdottomasti kiittää valmennusstaffia, he ovat tehneet hienosti töitä. Pelaajat ovat myös upeasti sitoutuneet meidän pelitapaan ja muutoksiin, joita halusimme tehdä. Onnistuimme niissä pääosin hyvin ja saimme vietyä muutoksia kentälle saakka. Joukkueelta oli hieno suoritus, että teimme eniten maaleja sarjassa ja meillä oli sarjan paras maaliero. Viime kausi oli kuitenkin vaikea ja tämä oli meiltä sen jälkeen kova suoritus. Tavoite tähän kauteen oli se, että lähdemme kamppailemaan europaikoista ja siihen me pystyimme. Todella tyytyväinen olen joukkueen ja taustojen työhön, Vasara päätti.

Honka kiittää kaikkia kaudesta 2022! Nähdään jälleen ensi kaudella!

Hongan avauskokoonpano:
#3 Florian Baak
#6 Jerry Voutilainen (62′ Florian Krebs)
#7 Jonas Levänen (62′ Henri Aalto)
#8 Kevin Jansen
#12 Roope Paunio (MV)
#17 Rui Modesto
#18 Agon Sadiku (68′ Drazen Bagaric)
#21 Ville Koski
#33 Duarte Tammilehto (62′ Saku Heiskanen)
#47 Elias Äijälä
#88 Otso Koskinen (72′ Aldayr Hernandez)

Vaihdossa: #1 Maksim Rudakov (MV), #15 Edmund Arko-Mensah

Eurooppaan! Honka varmisti pronssin ja europaikan ensi kaudelle!

Hongan kolmas sija ja sitä myötä pronssiset mitalit ja europaikka oli jo hyvin lähellä varmaa ennen illan ottelua Seinäjoella. Viimeisen silauksen se sai kuitenkin ottelun SJK:ta vastaan päätyttyä maalittomaan tasapeliin. Näin Honka saa kaulaansa Veikkausliigan pronssimitalit ja pelaa europeleissä jälleen kaudella 2023!

Avausjakso

Hogan avauskokoonpanossa nähtiin kierrätystä. Veikkausliigakauden ensimmäiset avauskokoonpanopaikkansa saivat keskikentällä Saku Heiskanen, keskuspuolustuksessa Florian Baak, ja oikeana laitapuolustajana pelannut, viime ottelussa vaihdosta paluun pitkän loukkaantumisen jälkeen tehnyt Jonas Levänen.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä, eikä kummassakaan päässä nähty mainittavia malipaikkoja ensimmäisen parikymmenen minuutin aikana. Juuri 20. minuutin täyttyessä Jake Jervis pääsi laukomaan hyvältä paikalta boksin rajoilta, mutta Maksim Rudakov torjui helposti. Maalivahti avasi nopeasti ja Honka rakensi hyvän hyökkäyksen, joka päättyi kuitenkin Florian Krebsin yli maalin menneeseen laukaukseen.

SJK sai luotua vaarallisen tilanteen 33. peliminuutilla. Mostagh Yaghoubi laittoi kulmapotkusta pallon Pyry Hannolalle, joka palautti sen vielä Yaghoubille. Keskikenttäpelaajan laukauksessa oli vaarallinen kierre, mutta Rudakov sai sen torjuttua kulmaksi.

Muutamaa minuuttia ennen takoa Heiskanen laukoi vasurillaan kohit alakulmaa, mutta Markus Uusitalo SJK-maalilla hoiti tilanteen.

Toinen jakso

Honka aloitti toisen nelivitosen vahvasti. Levänen jatkoi päällään Kevin Jansenin keskityksen kohti maalia, mutta Uusitalo sai nyrkkeiltyä sen pois.

Hetkeä myöhemmin SJK hyökkäsi nopeasti. Honka-puolustus sai katkottua ensimmäisen tilanteen, mutta pallo tuli suoraan Felipe Aspegrenille. Rudakov kuitenkin poimi puolustajan laukauksen alakulmasta.

Molemmat joukkueet saivat kenties parhaat paikkansa viimeisen kympin aikana. Rudakov näytti peliavaamistaitojaan 84. minuutin kohdalla, kun maalivahdin pitkä avaus puhkaisi SJK:n puolustuslinjan. Uusitalo ehti kuitenkin palloon juuri ja juuri ennen Drazen Bagaricia.

Minuuttia myöhemmin SJK sai kulmapotkun, josta Ville Koski puski pallon kauemmas maalista. Diego Rojas riisti kuitenkin pelivälineen nopeasti ja viritti boksin ulkopuolelta komean laukauksen, joka meni vain hieman Hongan maalin ylitse.

Juuri ennen ysikymppisen täyttymistä Otso Koskinen ohitti vielä upeasti kaksi SJK-puolustajaa ja nousi boksiin, mutta laukaus meni ohi maalin. Pisteet jaettiin Seinäjoen OmaSP Stadionilla lopulta 0-0 numeroin.

Ei ollut tänään helpoin mahdollinen ottelu, aika vaikeaa oli päästä paikoille. Emme me kuitenkaan mitenkään pulassa olleet, tiukka vääntö, summasi ottelun ysikymppisen Hongan vasemman puolustajan paikalla urakoinut Elias Äijälä.

Hyvä kausi meiltä. Mitali kaulaan viime kauden yhdeksännen sijan jälkeen, se on loistava fiilis. Kiva saada mitali ja sitä kautta europaikka sitä kautta, itsekin hienon debyyttikauden pelannut Äijälä totesi.

Honka päättää kautensa sunnuntaina 16.10. klo 17.00 Hakaa vastaan kotinurmella Tapiolan urheilupuistossa! Keltamustat saavat ottelussa myös pronssiset mitalit kaulaansa! Tule kannustamaan vielä kerran Honka voittoon ja nauttimaan yhdessä hienon kauden päätöksestä! Liput otteluun tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#3 Florian Baak (83′ Aldayr Hernández)
#7 Jonas Levänen (83′ Henri Aalto)
#8 Kevin Jansen (63′ Jerry Voutilainen)
#11 Florian Krebs
#15 Edmund Arko-Mensah (70′ Rui Modesto)
#18 Agon Sadiku (63′ Drazen Bagaric)
#19 Saku Heiskanen
#21 Ville Koski
#47 Elias Äijälä
#88 Otso Koskinen

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #33 Duarte Tammilehto

Hongalla tärkeä kotivoitto

Honka ja inter kohtasivat Tapiolan urheilupuiston syysillassa. Nurmella nähtiin tasainen ja kova vääntö, jona päätteeksi keltamusta kotijoukkue sai kuitenkin jälleen juhlia. Agon Sadiku osui kahdesti ja loppulukemat tulostaululla olivat 2-1.

Avausjakso

Honka sai otteluun hyvän alun, kun keltamustat juhlivat maalia jo seitsemännellä minuutilla. Florian Krebs riisti pallon Petteri Forsellilta, pelasi sen Rui Modestolle ja portugalilainen tarjoili maukkaasti Agon Sadikulle, joka sai siirtää pallon tyhjään Inter-rysään ja Hongan 1-0 johtoon.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin tapahtui toisessa päässä. Pallo vietiin pilkulle Honka-pelaajan käsivirheestä ja Forsell asettui laukomaan. Maksim Rudakov venytti kuitenkin upeaan torjuntaan ja Hongan johto säilyi.

Honka oli puolestaan lähellä tuplata johtonsa 20. minuutilla. Modesto oli jälleen tarjoilijan roolissa, mutta Jerry Voutilaisen ohjaus meni hieman maalin ohitse.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Juho Hyvärinen lähetti oikealta hyvän keskityksen ja Rodrigo Arciero pääsi puskemaan, mutta Rudakov hoiti tilanteen varmasti.

Muutamaa minuuttia ennen taukoa Hongan toinen maali oli vielä lähellä. Upean hyökkäyksen päätteeksi Niilo Saarikivi lähetti matalan keskityksen takatolpalle, mutta Kevin Jansen ei aivan ehtinyt jatkamaan pelivälinettä maaliin. Tauolle mentiin Hongan 1-0 johdossa.

Toinen jakso

Honka rakensi ottelun toisen osumansa tyylillä 65. minuutilla. Otso Koskinen, Elias Äijälä ja Voutilainen alustivat ja pallo tuli boksiin Sadikulle. Hyökkääjä pysäytti, katsoi, ja nosti kylmänviileästi pelivälineen yli Inter-vahti Matias Riikosen. Honka upealla osumalla 2-0 johtoon ja Sadikulle jo kauden neljästoista Veikkausliigamaali.

Inter tuli maalin päähän 75. minuutin kohdalla. Aleksi Paananen syötti ja Matias Tamminen pääsi viimeistelemään pallon ohi Rudakovin.

Inter sai vielä takaa-ajossaan ottelun loppuhetkillä muutamia paikkoja, mutta Honka piti maalinsa loppuajan puhtaana. Näin tärkeät kolme pistettä keltamustille!

Tämä oli meille todella tärkeä peli ja olen hyvin ylpeä, että saimme kolme pistettä. Tästä lähdetään eteenpäin ja otetaan kolme pistettä myös Seinäjoelta, tiivisti Sadiku ottelun jälkeen.

Hän kertasi vielä myös 2-0 maalinsa synnyn.

Katsoin ensin, voinko laukoa mitenkään. Maalivahti tuli niin paljon maaliltaan pois, että päätin sitten että tsippaan pallon hänen ylitseen. Se taisi onnistua, hyökkääjä naureskeli.

Voimme lähteä Seinäjoelle ihan hyvin mielin. Onnistuimme tänään ihan hyvin, vaikka aina tietysti on parannettavaa. Nyt tärkeää on hyvä palautuminen, nukutaan ja syödään hyvin ja mennään Seinäjoelle ottamaan kolme pistettä, Sadiku summasi.

Honka repäisi eron neljäntenä olevaan Hakaan kolmeen pisteeseen. Kolmas sija toisi pronssisten mitalien lisäksi suoran europaikan ensi kaudelle. Mestaruussarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua. Honka matkaa ensin Seinäjoelle ensi maanantaina 10.10. jonka jälkeen se päättää mestaruussarjan Hakaa vastaan Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 16.10. klo 17.00! Liput Haka-otteluun tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#5 Henri Aalto
#6 Jerry Voutilainen
#8 Kevin Jansen (76′ Duarte Tammilehto)
#11 Florian Krebs
#14 Niilo Saarikivi (58′ Otso Koskinen)
#17 Rui Modesto
#18 Agon Sadiku (76′ Drazen Bagaric)
#21 Ville Koski (46′ Florian Baak)
#23 Aldayr Hernandez
#47 Elias Äijälä (90+3′ Jonas Levänen)

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #19 Saku Heiskanen

Hongalle niukka tappio Kuopiossa

Honka matkusti mestaruussarjan toiseen otteluunsa Kuopioon kohtaamaan KuPS:n. Kahden hyvän joukkueen välinen kamppailu ei lopulta Hongan pistetiliä kartuttanut, kun KuPS voitti maalin erolla 3-2.

Avausjakso

KuPS aloitti maalinteon ottelun 18. minuutilla. Jaakko Oksanen löysi syötöllään rangaistusalueelta Gabriel Bispon. Ensimmäisen laukauksen torjui Maksim Rudakov, mutta Janis Ikaunieks pääsi siirtämään paluupallosta kotijoukkueen johtoon.

27. minuutilla Edmund Arko-Mensah lähetti vapaapotkun rangaistusalueen kaaren seutuvilta, mutta Johannes Kreidl koppasi pelivälineen.

Honka nousi tasoihin 37. minuutilla. Bispo pelasi palloa kädellään boksissa ja Agon Sadiku laukoi pilkulta pallon verkkoon.

KuPS nousi vielä johtoon hetkeä ennen taukoa. Ikaunieks puski illan toisensa Saku Savolaisen keskityksestä ja tauolle mentiin 2-1 kotijohdossa.

Toinen jakso

62. minuutilla KuPS:n ja Ikaunieksin kolmas maali oli lähellä. Rudakov otti kuitenkin huipputorjunnan. Lopulta KuPS siirtyi 3-1 johtoon noin minuuttia myöhemmin. Ikaunies toimi tällä kertaa syöttäjänä ja Bispo ohjasi etukulmasta pallon verkkoon.

Honka nousi vielä 83. minuutilla maalin päähän. Vahvasti tuoreilla jaloilla vaihdosta sisään tullut ja pitkästä loukkaantumisesta kuntoutunut Niilo Saarikivi sai pallon boksissa ja Savolainen veti nuorelta Honka-laiturilta jalat alta. Drzen Bagaric laukoi kavennusosuman pilkulta ja osui Sadikun tapaan toisessa ottelussa perätysten.

Tätä lähemmäksi Honka ei kuitenkaan enää päässyt, joten pisteet jäivät Kuopioon loppulukemien ollessa 3-2.

Meidän olisi pitänyt olla alusta asti parempia etenemisessämme, jouduimme vähän turhaan etenemään paljon prässin alla, teimme virheitä, emmekä oikein saaneet omaa peliämme käyntiin. Toisen puoliajan alussa saimme sitä korjattua ja etenimmekin muutaman kerran oikein hyvin ja saimme sitä kautta mahdollisuuksia, mutta emme saaneet tehoja aikaan. Yleisesti tänään kyllä yritimme, taistelimme ja annoimme kentälle se mitä koneesta lähti. Joskus vastustaja vaan on parempi ja tänään KuPS oli meitä piirun verran edellä. Ei voi kuin onnitella heitä. Keskitymme nyt suoran europaikan savuttamiseen, siihenkin on vielä töitä edessä, päävalmentaja Vesa Vasara totesi ottelun jälkeen.

Torstaina on taas uusi mahdollisuus ottaa voitto. Olemme olleet vahvoja kotona ja nyt vaan hyvä fokus palautumiseen tästä ja sitten alamme keskittymään siihen peliin enemmän. Tottakai edessä on tärkeä peli ja homma on hyvin selvä, meidän pitää pyrkiä pääsemään takaisin voittokantaan.

Honka jatkaa Veikkausliigan kolmannella sijalla, kuusi pistettä sarjakakkosena olevan KuPS:n perässä. Neljäntenä oleva Haka on Honkaa pisteen jäljessä. Tärkeistä sarjapisteistä pelataan jälleen torstaina 6.10., kun Honka palaa kotinurmelleen Tapiolan urheilupuistoon. Keltamustat kohtaavat FC Interin kello 17.45 alkavassa ottelussa. Nappaa liput tästä ja saavu kannustamaan Honka voittoon!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#5 Henri Aalto
#6 Jerry Voutilainen (46′ Otso Koskinen)
#8 Kevin Jansen (87′ Florian Baak)
#11 Florian Krebs
#15 Edmund Arko-Mensah (60′ Niilo Saarikivi)
#17 Rui Modesto
#18 Agon Sadiku (77′ Drazen Bagaric)
#20 Matias Rale (77′ Elias Äijälä)
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernandez

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #33 Duarte Tammilehto

Hongalle upea voitto sateisessa Tapiolassa

Sää ei Tapiolan urheilupuistoon kerääntynyttä espoolaisyleisöä hellinyt, mutta Honka nappasi tärkeän voiton. Keltamustat iskivät kolmesti toisella jaksolla ja käänsivät HJK:n avausjakson maalin johdon voitoksi.

Avausjakso

HJK:n David Browne viritti laukauksellaan ottelun ensimmäisen huippupaikan, kun pelattiin kahdeksatta minuuttia. Maksim Rudakov sai Honka-maalilla vielä kätensä kaukolaukauksen väliin ja peliä jatkettiin kulmapotkulla.

14. minuutilla tuulennopea Edmund Arko-Mensah karkasi puolustuspään kumapotkn jälkeen karkuun HJK-pakalta. Ghanalainen ylitti jo reilusti keskiviivankin, kunnes Nassim Boujellab joutui kaatamaan laiturin varoituksen arvoisesti.

HJK siirtyi johtoon 35. minuutilla. Boujellab lähetti kulmapotkun maalille ja Arttu Hoskonen puski sen Hongan verkkoon.

Tauolle siirryttiin HJK:n maalin johdossa.

Toinen jakso

Honka tuli toiselle nelivitosella uudenlaisella virralla. Keltamustat nousivat tasoihin Hongan laitapelaajien yhteistyöllä ottelun 58. minuutilla. Rui Modesto nappasi pallon ja pelasi sen upeasti Arko-Mensahille, joka karkasi HJK-puolustukselta ja toi Hongan tasoihin.

Honka nousi johtoon 70. minuutilla. Jukka Raitalan käsi kolahti Modeston päänseudulle ja pallo vietiin pilkulle. Agon Sadiku viimeisteli kylmänviileästi rankkarista kauden yhdennentoista osumansa ja vei Hongan 2-1 johtoon.

Honka oli lähellä lisätä johtoaan kahteen 83. minuutilla, mutta Jerry Voutilaisen laukaus viuhui hieman HJK-maalin ohitse.

Hongan kolmas maali nähtiin lopulta seitsemännellä lisäminuutilla ja upealla tavalla. Lucas Kaufmann hassutti koko HJK-puolustusta vapaapotkusta syöttämällä pallon muurin vierestä Drazen Bagaricille, joka harhautti vielä Santeri Väänäsen ja viimeisteli varmasti kauden toisella Honka-maalillaan loppulukemat Honka 3-1 HJK.

Todella tärkeä voitto! Tarvitsimme tätä ja pääsimme nyt takaisin raiteille! Päävalmentaja Vasara puhui meille hyvin. Avain menestykseen on lyhyt muisti, joten jo huomenna kaikki ajatukset ovat seuraavassa ottelussa. Avausjaksolla meillä oli vaikeita hetkiä, mutta uskoimme yhä omaan tekemiseemme, näytimme taisteluhenkeä ja käänsimme pelin. Tämä joukkue kyllä tietää miten otteluita voitetaan. Palautuminen alkoi jo tänään kopissa pelin jälkeen. Jääkylpyjä, urheilujuomia ja sen sellaista, olemme varmasti valmiita seuraavassakin pelissä! Haluan kiittää kaikkia kannattajia, jotka tulivat tälläkin säällä peliin. Toivon, että nautitte esityksestämme, summasi vahvan pelin maalillaan torjunut Maksim Rudakov.

Honka jatkaa Veikkausliigan kolmannella sijalla. KuPS on kakkosena kolme pistettä edellä, ottelun enemmän pelannut HJK kärjessä kahdeksan pisteen päässä. Takana neljäntenä olevaan Hakaan on eroa neljä pistettä.

Hongan kausi jatkuu jo sunnuntaina, kun keltamustat matkaavat kohti Kuopiota. KuPS ja Honka kohtaavat Väre Areenalla klo 16.00. Seuraavan kerran Tapiolan urheilupuistossa pelataan ensi viikon torstaina 6.10. Silloin vieraana on FC Inter ja ottelu käynnistyy klo 17.45! Liput tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov
#5 Henri Aalto
#6 Jerry Voutilainen
#8 Kevin Jansen
#15 Edmund Arko-Mensah (75′ Lucas Kaufmann)
#17 Rui Modesto
#18 Agon Sadiku (89′ Drazen Bagaric)
#20 Matias Rale
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernandez
#33 Duarte Tammilehto (86′ Otso Koskinen)

Vaihdossa: #3 Florian Baak, #12 Roope Paunio (MV), #19 Saku Heiskanen, #47 Elias Äijälä

Hongalle niukka tappio upean kotiyleisön edessä

Tapiolan urheilupuistossa nähtiin mahtavaa espoolaista jalkapallokulttuuria, kun yli 4000-päinen kotiyleisö seurasi runkosarjan päätöskierroksen huippuottelua Honka vs HJK. Kentälläkin nähtiin hieno ottelu, joka Hongan harmiksi päättyi kuitenkin lisäajalla tulleen maalin myötä vierasjoukkueen voittoon.

Avausjakso

Honka sai otteluun pahimman mahdollisen alun. HJK tuli alkuminuutin kovalla temmolla ja Santeri Väänänen laukoi avausmaalin kolmannella peliminuutilla.

Maalin jälkeen ote pelistä siirtyi Hongalle ja keltamustat saivat vyörytettyä hyökkäyksiä kohti vieraiden päätyä. Pelattiin ottelun kolmattatoista minuuttia, kun Edmind Arko-Mensah lähetti hienon matalan keskityspallon maalille, mutta Jerry Voutilaisen liuku jäi muutaman sentin vajaaksi.

Viitisen minuuttia myöhemmin Honka kolautteli jo maalipuita. Arko-Mensah keskitti tällä kertaa kulmapotkusta ja Ville Kosken pusku kolahti ylähirteen.

24. minuutilla Arko-Mensah oli jälleen aktiivinen. Ghanalaisen syöttö kimposi Aapo Halmeen kantapään kautta Kevin Jansenille, mutta laukaus jäi heikoksi ja oli Conor Hazardille suht helppo torjuttava.

Koski puski vielä 39. minuutilla hyvin kulmapotkusta, mutta liiaksi päin Hazardia. Tauolle siirryttiin 0-1 lukemissa.

Toinen jakso

Honka haki ahnaasti tasoitusta toisellakin jaksolla. 58. minuutilla Florian Krebs viritti oikean jalan kaukolaukauksen, joka meni vain hieman yli maalista.

HJK sai luotua huippupaikan lisätä johtoaan juuri 66. minuutin täytyttyä. Santeri Hostikan vapaapotkusta pallo tuli Miro Tenhon päähän, jonka puskun Rudakov torjui. Sen jälkeen kokeilivat Väänänen, jonka laukauksen Aldayr Hernández blokkasi ja Anthony Olusanya, jonka kuti meni ohi Honka-maalin.

Honka nousi lopulta tasoihin 84. minuutilla. Lucas Kaufmann lähetti millintarkan keskityksen maalille ja Voutilainen nousi HJK-puolustuksen välistä viimeistelemään lukemiksi 1-1.

Otteluss anähtiin kuitenkin vielä yksi maali ja Hongan kannalta se tuli väärään päähän. Tenho jatkoi kulmapotkusta pallon Olusanyalle, joka pääsi laukomaan pallon verkkoon.

Hongan kiri ei enää uudelleen tasoihin riittänyt, joten pisteet matkasivat naapurikaupunkiin.

Tapamme pelata kyllä yleisesti ottaen tyydyttää. Siihen kuuluu nyt tällä hetkellä vaan valitettavasti myös se, että teemme muutaman isomman virheen ja niitä tulee välillä myös putkeen. Esimerkiksi ensimmäisessä maalissa annoimme monta yritystä HJK:lle. Muuten olimme pelissä ihan hyvin mukana, teimme töitä hienosti ja laitoimme vastustajan ahtaalle. Tulimme hienosti vielä tasoihin. Mestaruudesta pelatessa tämä olisi ollut tärkeä voittaa. Tottakai tasapelikin olisi ollut tappiota parempi, mutta kolme pistettä olisi ollut tärkeä saada. Yritimme sitä vähän riskilläkin ja tänään se kostautui. Olen kuitenkin ylpeä siitä, mitä joukkueena teemme, valitettavasti tänään se ei vaan riittänyt ja pisteet menivät HJK:lle. Kopissa on tulokseen todella pettynyt joukkue, mutta tähän on nyt tyytyminen, päävalmentaja Vesa Vasara totesi ottelun päätyttyä.

Kyllä meidän pitäisi tietenkin palata siihen menoon, että olemme molemmissa bokseissa vastustajaa tehokkaampia. Viimeisissä kolmessa ottelussa olemme tehoissa jääneet, muuten olemme pelanneet ihan hyvin. Työmoraali ja joukkueena tekeminen on kuitenkin korkealla tasolla. Täytyy muista myös, että vaikka piste-ero karkasi nyt turhan suureksi, niin urheilussa kaikki on aina mahdollista. Kauden päätavoitteena meillä oli europaikka ja se on yhä vahvasti elossa. Sekin vaatii kuitenkin sen, että pystymme keskittymään vaan seuraavaan otteluun ja parantamaan peli peliltä, Vasara jatkoi.

Lopuksi Vasara kiitteli hienoa ja runsaslukuista kotiyleisöä.

Olen todella tyytyväinen siihen, että Espoo on herännyt ja olemme saaneet honkalaisia liikkeelle. Hieno ottelutapahtuma ja hyvätasoinen futisottelu, joka ei valitettavasti kääntynyt tänään meille.

Hongan kausi jatkuu mitalitaistossa ylemmässä loppusarjassa. Ennen loppusarjan alkua se on kolmantena. Sarjakärki HJK on kahdeksan ja kakkonen KuPS kuusi pistettä edellä. Taaksepäin eroa on Hakaan neljä, Interiin yhdeksän ja SJK:hon kymmenen pistettä. Nämä viisi joukkuetta Honka siis kohtaa loppusarjassa. Seuraavien otteluiden aikataulu selviää lähiaikoina.

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#5 Henri Aalto
#6 Jerry Voutilainen
#8 Kevin Jansen
#11 Florian Krebs (77′ Duarte Tammilehto)
#15 Edmund Arko-Mensah
#17 Rui Modesto
#20 Matias Rale (77′ Lucas Kaufmann)
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernández
#39 Drazen Bagaric (66′ Otso Koskinen)

Vaihdossa: #3 Florian Baak (MV), #12 Roope Paunio (MV), #19 Saku Heiskanen, #47 Elias Äijälä

Hongalle niukka tappio Valkeakoskella

Honka ja Haka kohtasivat molemmille tärkeässä ottelussa runkosarjan viimeistä edeltävällä kierroksella Valkeakoskella. Honka johti tauolle maalilla, mutta kotijoukkue käänsi ottelun voitokseen toisella jaksolla.

Avausjakso

Avausnelivitosen vääntö mentiin tasaisissa merkeissä, eikä kummassakaan päässä nähty kovinkaan runsaissa määrin huippupaikkoja. Hongan Florian Krebsin vapaapotku karkasi yli maalin, eikä Hakan Oliver Whyte saanut nousunsa päätteeksi laukaustaan kohti maalia.

37. minuutilla kotijoukkueen Lee Erwin laukoi vaarallisesti, mutta takakulmasta ohi. Seuraavasta tilanteesta osui Honka. Ville Koski lähetti puolustuksesta pitkän avauksen, joka tuli onnekkaastikin Rui Modestolle, ja portugalilaisella oli helppo työ sijoittaa pallo tyhjään Haka-maaliin. Hongan 1-0 johdossa siirryttiin myös tauolle.

Toinen jakso

Haka tuli kovaa toisen nelivitosen alussa. 50. minuutin juuri täyttyessä Henri Malundama pelasi pallon huippupaikkaan Logan Rogersonille, mutta huippuluokkaa oli myös Rudakovin reaktiotorjunta ja lukemat säilyivät toistaiseksi muuttumattomina.

Haka pääsi nousemaan tasoihin lopulta rangaistuspotkusta 56. minuutilla. Erwin laukoi rankkarin maaliin jättämättä Rudakoville mitään mahdollisuuksia torjuntaan.

64. minuutilla Honka oli lähellä siirtyä uudelleen johtoon. Pallo pomppi Malundaman jaloista huippupaikkaan Agon Sadikulle, mutta hyökkääjän kuti karkasi hieman maalin ylitse.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Modesto voitti juoksupallon Jude Arthuria vastaan, mutta Aatu Hakala torjui laukauksen. Hetkeä myöhemmin Otso Koskiselle avautui boksissa tilaisuus, mutta Haka-puolustus hoiti homman.

Haka iski omasta tilaisuudestaan 79. minuutilla. Erwin löytyi vapaana ja skottihyökkääjä päätti illan toisella osumallaan vastahyökkäyksen vieden Hakan 2-1 johtoon.

Honka jahtasi viimeisen kympin tasoitusmaalia ahnaasti ja oli muutamaan otteeseen lähellä. 83. minuutilla Krebs puski Modeston keskityksestä, mutta Hakala sai kätensä väliin.

Muutamaa minuuttia ennen täyttä aikaa Koskinen laukoi, mutta veto jäi Haka-puolustuksen blokkiin. Lopulta lisämaaleja ei ottelussa enää nähty, ja Haka pääsi juhlimaan kolmea pistettä. Honka jatkaa 41 pisteen saldolla Veikkausliigan kolmannella sijalla. KuPS ja HJK ovat kaksi pistettä edellä ja pelaavat omat kierroksen ottelunsa lauantaina ja maanantaina.

Saimme avausmaalin, mutta Haka tuli sitten takaa ohi. Heikko esitys meiltä. Pitää katsoa ottelu uudelleen, jotta sen osaa pilkkoa paremmin osiin, mutta yksi iso asia oli ainakin Hakan vastahyökkäykset. Emme pystyneet pitämään niitä tarpeeksi hyvin kurissa, vaikka tiesimme Hakan olevan niissä hyvä, puolustaja Matias Rale totesi ottelun jälkeen.

Runkosarja päättyy Hongan osalta todellisella huippuottelulla! Honka vs HJK Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 11.9. klo 16.00! Tätä ottelua et halua missata! Nappaa liput ennakkoon Tiketistä klikkaamalla tästä ja täytetään katsomot!

HJK:lle ei ikinä halua hävitä, joten siinä mielessä edessä on pakkovoitto. Meillä on vähintään kuusi todella tärkeää ja kovaa ottelua tulossa, joista jokainen on edellistä tärkeämpi. Keskitymme nyt omaan tekemiseen, niin tulokset tulevat perässä, Rale summaa.

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#5 Henri Aalto
#6 Jerry Voutilainen (70′ Otso Koskinen)
#8 Kevin Jansen
#11 Florian Krebs (84′ Duarte Tammilehto)
#15 Edmund Arko-Mensah (70′ Lucas Kaufmann)
#17 Rui Modesto
#18 Agon Sadiku (70′ Drazen Bagaric)
#20 Matias Rale (90+2′ Elias Äijälä)
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernández

Vaihdossa: #3 Florian Baak, #12 Roope Paunio (MV)

Honka ja AC Oulu tasapeliin dramaattisten vaiheiden jälkeen 

Hongan kausi jatkui kotiottelulla Tapiolan urheilupuistossa, kun AC Oulu saapui vieraaksi. Tasaisessa  ottelussa saatiin jännittää loppuun saakka. Vieraat olivat kahdesti johdossa, mutta Honka nousi kahdesti  tasoihin. Otso Koskisen lisäajan lopussa syntynyt tärkeä tasoitus tarkoitti lopulta pistejakoon päätymistä. 

Avausjakso 

Honka oli lähellä avausmaalia jo viidennellä minuutilla. Hyvin pelatun kuvion päätteeksi Henri Aalto pääsi laukomaan. Calum Ward kuitenkin torjui puolustajan kudin ja Oulu-puolustus hoiti loput. 

Vieraiden ensimmäinen maalipaikka nähtiin 13. minuutin kohdalla. Rasmus Karjalainen pääsi vaarallisesti  boksiin ja laukoi, mutta Aldayr Hernández blokkasi laukauksen hyvin. 

Ottelun avausmaali syntyi 18.minuutilla. Vieraat saivat vapaapotkun boksin ulkopuolelta ja Karjalaisen laukaus upposi Hongan verkkoon. 

Seitsemisen minuuttia myöhemmin Karjalainen kokeili uudelleen kaukolaukauksella kohti alakulmaa. Maksim Rudakov sai kuitenkin venytettyä kättään pallon tielle ja peliä jatkettiin kulmapotkulla. 

Honka pääsi kokeilemaan maalintekoa vapaapotkusta rangaistusalueen kaarelta hieman puolen tunnin pelin jälkeen. Lucas Kaufmannin yritys karkasi kuitenkin liian korkealle ja yli maalin.

Tauolle siirryttiin vierasjoukkueen maalin johdossa.

Toinen jakso 

Honka nousi tasoin, kun kello näytti ottelun 52. minuuttia. Rui Modesto lähetti jälleen yhden upean syötön ja Agon Sadiku puski pallon komeasti verkkoon. Lukemiksi 1-1.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Honka hyökkäsi hyvin nopeasti ja Kaufmann kokeili laukaustaan boksin rajoilta, mutta se suuntautui liiaksi päin Wardia.

Kauaa ei odoteltu, kun vieraat siirtyivät uudelleen johtoon. Luquinhas nousi Hongan boksiin pallon kanssa ja toimitus kohti maalia kimpoili onnekkaasti Hongan pelaajien kautta sisään. AC Oulu taas maalin edelle.

Honka oli lähellä nousta tasoihin 67. minuutin täyttyessä. Modesto oli jälleen tarjoilijan roolissa Kevin Jansen pääsi puskemaan, mutta Ward oli jälleen pallon tiellä.

Honka sai pallon toisen kerran maaliin 89. minuutilla, mutta Jansen oli tilanteessa paitsiossa ja osuma hylättiin.

Hongan painostus palkittiin lopulta aivan lisäajan loppuhetkillä. Kevin Jansen lähetti keskityspallon maalille ja Otso Koskinen puski erittäin tärkeän tasoitusmaalin. Sen myötä loppulukemiksi kirjattiin 2-2 pistejako. 

Emme olleet tänään parhaimmillamme ja se näkyi pelin kaikissa osissa. Teimme paljon turhia virheitä. Emme tietenkään ole tyytyväisiä yhteen pisteeseen. Kaikilla on huonompia päiviä ja tänään meille osui sellainen, Agon Sadiku totesi ottelun jälkeen.

Hongan kausi on ollut vahva ja joukkue on mukana Veikkausliigan kärkitaistossa. Lauantai-iltana sijoitus on toinen, kaksi pistettä kärkijoukkue KuPS:ia perässä. Tällä hetkellä kolmantena oleva HJK pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina. Kärkikamppailu jatkuu tiukkana runkosarjan kääntyessä kohti loppuaan ennen jatkosarjoja.

Menemme jokaiseen otteluun se yksi peli kerrallaan ja lähdemme voittamaan jokaisen mitä vastaan tulee, Sadiku toteaa.

Hongan kausi jatkuu taas torstaina, kun keltamustat matkaavat Valkeakoskelle Hakan vieraaksi. Ottelu  käynnistyy Tehtaan kentällä kello 18.00. 

Runkosarja päätetään Haka-ottelun jälkeen kotona todellisella herkkupalalla! Honka vs HJK pelataan  Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 11.9. klo 16.00! Suosittelemme vahvasti ostamaan liput otteluun  etukäteen Tiketistä, klikkaamalla tästä! 

Hongan avauskokoonpano: 
#1 Maksim Rudakov 
#5 Henri Aalto 
#8 Kevin Jansen 
#10 Lucas Kaufmann (60’ Edmund Arko-Mensah) 
#11 Florian Krebs 
#17 Rui Modesto (84’ Otso Koskinen)
#18 Agon Sadiku 
#20 Matias Rale 
#21 Ville Koski 
#23 Aldayr Hernández 
#33 Duarte Tammilehto (70’ Drazen Bagaric) 

Vaihdossa: #3 Florian Baak, #19 Saku Heiskanen, #25 Mathias Ahlblad (MV), #47 Elias Äijälä

Yhteistyössä