Etsi tältä sivustolta

Maksim Rudakov jatkaa Hongassa

Viime kaudella luotettavasti Hongan maalilla torjunut Maksim Rudakov jatkaa Hongassa myös ensi kaudella. 26-vuotias Rudakov pelasi ensimmäisellä kaudellaan Hongan paidassa yhtä vaille kaikissa Veikkausliigaotteluissa ja piti maalinsa puhtaana hienot yhdeksän kertaa. Lisäksi Rudakov pelasi neljässä Liigacupin ottelussa.

Viime kausi oli hyvä sekä henkilökohtaisesti, että joukkueena. Saavutimme tavoitteemme, jotka ennen kautta asetimme. Nautin myös pelityylistämme. En edes miettinyt muuta, kun sain tarjouksen. Meillä on erinomainen joukkue, hyvä valmennusryhmä sekä taustajoukot. Täältä löytyy kaikki mahdollisuudet minulle kehittyä entisestään. Tulevalla kaudella haluan, että näytämme taas läpi kauden, kuinka korkealla tasolla voimme pelata. Haluan päästä mahdollisimman pitkälle myös europeleissä, Rudakov sanoo.

Tiesimme etukäteen Maxin olevan paitsi hyvä maalivahti, niin myös hyvä persoona. Siltikin hän ylitti odotuksemme molemmilla sektoreilla. Olen tyytyväinen myös siitä, että pääsimme lainasopimuksesta yhteisymmärrykseen jo näin varhaisessa vaiheessa, toteaa manageri Hexi Arteva.

Back to top