Yrityksille

Esport Honka tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia kumppanuuteen erilaisista näkyvyyspaketeista aina työhyvinvointi- ja urheilupalveluihin.

Näkyvyydet

Esport on yksi Euroopan suurimmista ja monipuolisimmista urheilukeskittymistä, jossa vuositasolla on noin 2 800 000 asiakaskäyntiä ja yli 400 yritystapahtumaa.

Esport tavoittaa myös kaikki muutkin espoolaiset jalkapalloseurat sillä Arenan jalkapallotason Prime Time käyttö tulee 100% espoolaisista seuroista.

Esportin näkyvyydet sisältävät myös omat medianäytöt, joita on yhteensä 124 kappaletta mm. Aikatalossa, Aallossa, Urheilupuiston metroasemalla sekä Esport Arenalla.

Kumppaniksi

Esport Hongan kumppanina yrityksellänne on uniikki mahdollisuus markkinoida eri kanaviemme kautta, ympäristössä jossa ihmiset kokoontuvat sen vuoksi, että he jakavat intohimon – sekä urheiluilon – johon yrityksenne pääsee mukaan.

Olitte sitten yhteistyötä harkitseva tai kokoonpanossa pidempään viihtynyt kumppani, toivotamme teidät tervetulleiksi mukaan matkallemme. Me tarjoamme jännitystä, yhteisöllisyyttä sekä upeita kokemuksia ja mahdollisuuksia.

Haluatteko kuulla lisää? Olkaa rohkeasti yhteydessä niin rakennamme juuri teille sopivan yhteistyön:

Myynti
Vesa Lehtinen
vesa.lehtinen@esport.fi
+358504443648

Yhteistyössä