Uutiset

Kiitos Tommi!

Keskuspuolustaja Tommi Saarisen, 24, pitkä ja upea Honka-ura tulee ainakin toistaiseksi päätökseensä. Saarinen saapui Honkaan ensimmäisen kerran jo 10-vuotiaana vuonna 2005.

Saarinen aloitti jalkapallouransa EPS:ssä, mutta tie vei pian keltamustaan paitaan. Hän teki debyyttinsä Veikkausliigassa jo 18-vuotiaana kaudella 2013. Saariselle Honka on ollut aina tärkeä osa elämää.

– Huipputason edustusjoukkueen läsnäolo on motivoinut pikkujunnusta asti. On ollut opettavaista kasvaa pienestä jalkapallofanista itse siksi tyypiksi, jota junnuna fanitin, hän kommentoi.

Hongan aloitettua uuden projektin Esportin johdolla Kakkosesta vuonna 2015, oli Saarinen samantien suuressa roolissa ja joukkueen kapteenina. Siitä lähtien hän on kuulunut joukkueen runkopelaajiin joka kaudella. Kahdella ensimmäisellä Kakkosen kaudella tilille kertyi yhteensä miltei viisikymmentä ottelua. Saarinen muistelee lämmöllä Hongan nousua takaisin Suomen huipulle.

-Se on ollut nöyrää ja palkitsevaa työntekoa talvea myöten, hän sanoo.

Veikkausliiganousun tuoneella Ykkösen kaudella Saarinen pelasi 28 ottelua ja teki kaksi maalia. Paluukaudella Veikkausliigaan otteluita kertyi kolmetoista, päättyneellä kaudella yhdeksän.

Hongasta puhuttaessa Saarinen nostaa erityisesti esiin kolme asiaa. Ne ovat seuran vahva juniorityö, aina joukkueen tukena upeasti oleva HK05 ja Hongassa pelanneiden pelaajien yhteisöllisyys.

Saarinen lähetti vielä lopuksi terveiset kaikille Honkamielisille.

-Kiitos upeille ihmisille kenen kanssa olen päässyt työskentelemään. Pitäkää hyvää huolta urheilupuistosta!

Koko Hongan organisaatio kiittää Tommia hänen valtavasta työstään keltamustassa paidassa ja toivottaa onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin!

Yhteistyössä