Uutiset

Runkosarja päättyy huippuottelulla

Honka päättää Veikkausliigan runkosarjan todellisella huippuottelulla, kun HJK saapuu sunnuntaina Tapiolan urheilupuistoon. Otteluun on mennyt lippuja jo runsaasti, joten varmista nyt paikkasi, nappaa klo 16.00 alkavaan otteluun liput tästä, ja saavu kannustamaan Honka voittoon!

Hongalla on takanaan kaksi hieman vaikeampaa ottelua. Ensin pistejako 2-2 numeroin AC Oulun kanssa ja viimeisimpänä 1-2 tappio Hakan vieraana. Runkosarjan päätöskierrokselle Honka lähtee kolmannelta sijalta. Sarjakakkonen KuPS on kolme, ja sunnuntain vastustaja HJK viisi pistettä edellä.

HJK on hyvässä iskussa, joten joukkueena meiltä tarvitaan hyvä suoritus. Kannattajien tuki tulee myös olemaan siinä suuressa roolissa, Otso Koskinen toteaa.

Alkukaudella paljon sivussa olemaan joutunut Koskinen on palannut viime aikoina Hongan vahvuuteen ja vahvasti 19-vuotias on sen tehnytkin. Kauden avausmaali syntyi HIFK:ta vastaan ja toinen lisäajalla AC Oulua vastaan, joka toi Hongan dramaattisten vaiheiden jälkeen vielä 2-2 tasatulokseen.

On ollut todella hyvä fiilis olla joukkueen mukana peleissä ja mikä vielä parempaa, olen pystynyt auttamaan jengiä pelaamisella ja parilla maalillakin, Koskinen sanoo.

HJK on noussut tällä hetkellä yksittäisenä seurana Veikkausliigan kärkipaikalle. Kamppailu on kuitenkin yhä tiukkaa ja erot suht pieniä, joten sunnuntaina panokset ovat taas suuret. Honka otteluun HJK pääsee Veikkausliigan osalta kolmen ottelun voitto- ja kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa. Joukkeen tekemät 32 maalia ovat jakautuneet melko laajasti, mutta kärkinimi Veikkausliigassa on seitsemän osuman Bojan Radulovic.

Lisäksi HJK suoriutui vahvasti europeleissä ja raivasi tiensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, jonka se avasi torstaina 0-2 kotitappiolla Real Betisiä vastaan.

Honka ja HJK kohtasivat Töölön Bolt Arenalla Veikkausliigakauden avauskierroksella. Silloin HJK vei niukan voiton 1-0 lukemin, joten tärkeiden pisteiden lisäksi Honka janoaa varmasti myös revanssia tuosta pettymyksestä.

Honka vs HJK siis Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 11.9. klo 16.00! Liput menevät nopeaan tahtiin ja katsomot täyttyvät! Varmista paikkasi NYT ostamalla liput ennakkoon tästä, sillä tätä huippuottelua et halua jättää väliin! Nähdään TUP:issa!

Yhteistyössä