Uutiset

Hetkiä viime kaudelta – Honka-juniorit ja edustus harjoittelivat yhdessä

Esport Honka järjesti seuran juniorijoukkueille ikimuistoisen päivän. Honka-juniorit pääsivat harjoittelemaan yhdessä miesten joukkueen kanssa ja päivän päätteeksi he pääsivät seuraamaan Esport Hongan harjoituksia.

Tapahtuma alkoi  26. syyskuuta sankassa aamusumussa. ”Junnut” ja edustuksen pelaajisto kokoontuivat Tapiolan Urheilupuiston pukukoppien edessä. Päivän mittaan sää parani ja juniorit nauttivat, kun esikuvat osallistuivat harjoituksiin mukaan. Päivän aikana edustuksen pelaajat opastivat junioreita kentällä, mutta myös kentän ulkopuoliseen käyttäytymiseen. Päivä oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ja siitä nauttivat niin miespelaajat, kuin junioritkin.

– Syyskuun tapahtuma oli erittäin onnistunut. Harvoin Suomessa näkee joukkueharjoituksissa yli 100 katsojaa. Monella meidän pelaajallamme nousi jopa pieni jännitys päälle loppupelin aikana, kun junnupelaajat kannustivat villisti, Hongan laitahyökkääjä Roni Porokara kertoi.

– Tapahtuma oli todellakin monelle edustuksen pelaajalle uusi ja ainutlaatuinen kokemus. Iso kiitos kuuluu siitä kaikille osallistuneille pelaajille, taustajoukoille ja vanhemmille.

Porokaran mukaan edustuksen ja junioripuolen yhteiset tapahtumat ovat tulleet jäädäkseen osaksi Honkaa.

– Toivottavasti tällaiset tapahtumat tekevät Hongan junioripuolesta mieluisemman paikan jo siellä pelaaville ja houkuttelevamman myös uusille pelaajille.

Yhteistyössä