Otteluennakko, Veikkausliiga

TPS keltamustien vieraaksi lauantaina

Kuva: Juhani Järvenpää

Kolmella tasapelillä Veikkausliigakautensa avannut FC Honka kohtaa toisessa kotiottelussaan Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 18.7. TPS:n. Ottelu käynnistyy jo kello 13.00.

Avauskierroksella Valkeakoskella Hakan vieraana Honka pelasi 1-1 tasapelin, toisessa ottelussa tuloksena oli maaliton pistejako IFK Mariehamnin vieraana, ja viime kierroksella Jean-Marie Dongoun lisäajan tasoitusmaali toi loppulukemiksi KuPS:ia vastaan 1-1.

Honka on ennen perjantaina pelattavia Veikkausliigaotteluita sarjassa sijalla kuusi. Joukkueesta maalinteossa on onnistunut Dongoun lisäksi Nasiru Banahene.

On jonkin verran pettynyt fiilis, että emme ole saaneet toivottua tulosta edellisistä peleistä. Olemme pelanneet hyvin, mutta tehokkuus ja laatu on puuttunut ratkaisevista suorituksista, sanoo puolustaja Jonas Levänen.

Suurimmat parannuskohteet keltamustien pelissä ovat tosiaan selvillä.

– Meidän täytyy saada lisää laatua viimeisellä kolmanneksella. Olemme päässeet murtautumaan vaarallisille paikoille, mutta ratkaisevat syötöt ja viimeistely eivät ole olleet riittävän laadukkaita, Levänen kommentoi.

Levänen uskoo, että lauantaina verkotkin alkavat heilua.

– Olemme tosiaan pelanneet koko ajan hyvin. Uskon, että lauantaina onnistumme myös hyökkäyspäässä, hän päättää.

Veikkausliigaan yhden Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen palannut TPS on pelannut kaksi ottelua ennen Honka-kohtaamista ja kokenut kaksi niukkaa tappiota. Ensin SJK voitti 1-0, ja viimeksi Ilves oli parempi vastaavin luvuin. Molemmat joukkueet metsästävät siis vielä kauden avausvoittoaan.

Joukkueet kohtasivat talvella Suomen Cupin ottelussa. Silloin Turussa päädyttiin maalittomaan tasatulokseen.

Saavu paikan päälle Tapiolan urheilupuistoon kannustamaan Honka voittoon! Liput myy Tiketti, osta omasi tästä!

Muistathan tutustua ennen otteluun saapumista tärkeään infoon ottelutapahtuman järjestelyistä poikkeusaikana klikkaamalla tästä.

Kausikorttilaisten on lunastettava koronarajoitusten vuoksi veloitukseton lippu otteluun. Kausikortti itsessään ei oikeuta vapaaseen sisäänpääsyyn. Tiketti on ollut kausikortin ostaneisiin yhteydessä asiasta.

TPS-ottelun jälkeen Honka pelaa heinäkuussa vielä kaksi muutakin kotiottelua. Keskiviikkona 22.7. kello 18.30 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu FC Inter ja sunnuntaina 26.7. kello 17.00 alkaen kohdataan RoPS. Liput otteluihin tästä!

Yhteistyössä