Uutiset

Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

Veikkausliigakauteen valmistautuva Esport Honka vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Keskikentällä viihtyvä espanjalainen Javi Hervas sekä serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic liittyvät joukkueeseen.

Honka vahvistuu keskikenttäpelaajalla, kun espanjalainen Javi Hervas liittyy joukkueeseen. Cordobassa syntynyt ja uransa aloittanut Hervas on pelannut pääosin Espanjassa. Hän on myös esiintynyt Sevillan paidassa yhdeksässä LaLigan ottelussa. Kotimaansa lisäksi Hervas on edustanut Brisbane Roaria Australiassa, sekä Želježnicaria Bosnian ja Hertsegovinan ylimmällä sarjatasolla. Viimeisimpänä 178-senttinen keskikenttämies on nähty Merida AD:n riveissä Espanjan kolmannella sarjatasolla. Hongassa Hervas ottaa käyttöönsä pelinumeron 8.

Javi on haettu ensisijaisesti kutospaikalle Portelan jättämää aukkoa paikkaamaan. Kokenut ja korkealla tasolla pelannut kaveri. On usein ollut joukkueessaan suuressa roolissa ja tulee meille suoraan keskeltä pelikautta, eli pelituntuma on hyvä.”, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva.

Veikkausliigakauteen valmistautuvan Hongan toinen hankinta on serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic. 28-vuotias Obradovic on edustanut urallaan monia eri seuroja, niin Serbian, Kreikan, Bosnian ja Hertsegovinan, kuin Ukrainankin sarjoissa. 187-senttisen serbin viimeisin seura on Ukrainan pääsarjan PFK Stal.

Obran osalta olen todella iloinen, että hän valitsi juuri meidät. Tiedämme, että hänellä oli tarjouksia pöydällään useampia, mutta saimme tässä prosessissa tukea pelaajan oman valinnan varmistamiseen usealta eri taholta. Tulee meille ensisijaisesti ysipaikalle, mutta hänellä on myös kyky pelata hieman laajempaakin hyökkäyspään roolia.”, jatkaa Arteva.

Nemanja Obradovicin haastattelu:

Hongan edustusjoukkueen kilpailulinen kausi alkaa lauantaina 27.1., kun KTP saapuu vieraaksi Suomen Cupin avausotteluun. Ottelu käynnistyy Esport Arenalla kello 14.00.

Yhteistyössä