Otteluennakko, Veikkausliiga

Honka torstaina TPS:n vieraaksi Turkuun

Kuva: Juhani Järvenpää

FC Hongan pistejahti Veikkausliigassa jatkuu jo ylihuomenna torstaina, kun keltamustat matkaavat Turkuun TPS:n vieraaksi. Ottelu Veritas Stadionilla käynnistyy kello 18.30 ja tuttuun tapaan voit seurata sitä suorana myös Ruutu+-palvelusta.

FC Honka jäi viime kierroksella FC Lahden vieraana maalittomaan tasapeliin. Pistejako oli Hongalle tällä kaudella jo viides. Joukkue etenee yhä tappioitta, mutta voittoja on toistaiseksi vain kaksi kappaletta.

– Lahtea vastaan oli vaikea pelata, sillä olemme kohdanneet heidät niin monesti jo tänä vuonna, että pelitapamme ovat toisillemme hyvin tuttuja. Siltikään otteluun ei voi olla tyytyväinen, meidän täytyy olla hyökkäyspäässä vaarallisempia ja saada tehtyä enemmän maaleja, kommentoi hyökkääjä Borjas Martin.

– Henkisesti se on tottakai vaikeaa, kun maalinteko ei tunnu onnistuvan. Silloin pitää vaan luottaa itseensä ja joukkueeseen, eikä lannistua. Uskon, että ne maalit sieltä tulevat. Meillä on kuitenkin joukkue täynnä huippupelaajia, jotka osaavat rakentaa paikkoja ja tehdä maaleja, Borjas jatkaa.

FC Honka ja TPS ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran. Silloin Honka piti täyden pistepotin Espoossa, kaatamalla turkulaiset loppulukemin 3-1. Ottelussa Hongan maaleista kahdesta vastasi Lucas Kaufmann ja yhden iski Jean-Marie Dongou.

TPS:ssä on tapahtunut muutoksia sitten viime kohtaamisen. Tommi Pikkarainen sai väistyä päävalmentajan tehtävästä ja nyt joukkuetta luotsaa maajoukkuelegenda Jonatan Johansson. Johansson aloitti valmennuskautensa vahvasti, sillä TPS nappasi kauden avausvoittonsa kaatamalla RoPS:n 3-2.

– TPS on kotonaan aina vaikea vastustaja. Meille lisähaasteen tuo toki myös vain kahden päivän palautumisaika pelien välissä. Mutta emme me saa selitellä yhtään, vaan voittoa lähdemme itsevarmana hakemaan. Tutkimme TPS:n pelaamisen tarkkaan läpi ja uskon, että löydämme sieltä asiat johon voimme iskeä torstaina, Borjas päättää.

FC TPS-FC Honka pelataan siis torstaina 6.8. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Mac Kandji on vielä sivussa ottelusta.

TPS-ottelun jälkeen Hongalla on vuorossa sen ainoa kotiottelu elokuussa. Maanantaina 10.8. keltamustien vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu SJK. Ottelu käynnistyy kello 18.30 ja lippuja pääset ostamaan klikkaamalla tästä!

Muistathan myös tutustua infoon ottelujärjestelyistä. Pyydämme lukemaan infopaketin huolella, sillä järjestelyihin on tullut muutoksia heinäkuun otteluihin verrattuna. Infoon pääset tästä!

Yhteistyössä