Harjoitusottelut, Otteluennakko

Harjoitusottelussa vastassa FC Lahti

Esport Honka kohtaa FC Lahden harjoitusottelussa Esport Arenalla tänään kello 14.00. Otteluun on vapaa pääsy. 

Honka avasi cup-urakkansa viime lauantaina, kun KTP kaatui tasaisen kamppailun jälkeen Masar Ömerin maalilla luvuin 1-0. Talven otteluissa jo neljä maalia iskenyt Ömer onkin ollut Hongan tähän menessä tehokkain pelaaja. KTP:tä vastaan Honka-paidassa debytoivat Javi Hervas, Ahmed El-Amrani sekä Mosawer Ahadi. Lahti-harjoitusottelussa nähdään mahdollisesti lisääkin debytantteja, mm. Nemanja Obradovicin ja Zeljko Savicin muodossa. Lisäksi Honka testaa ottelussa 27-vuotiasta espanajalaismaalivahtia Jon Villanuevaa. Sivussa ottelusta ovat ainakin Lucas Kaufmann sekä Duarte Tammilehto.

FC Lahti sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa jännittävien vaiheiden jälkeen neljänneksi, ja pelaa tulevalla kaudella kotimaisen sarjan lisäksi myös europelejä. Hongan tapaan tappiottomana talven pelanneet lahtelaiset marsittavat Espoossa kentälle muutamia nuoria lupauksia, sekä testipelaajia. Testipelaajista mukana ovat ainakin makedonialaismaalivahti Davor Taleski, Sierra Leonesta saapuva keskikenttäpelaaja Mamadu Jalloh, sekä Nuutti Laaksonen, Timi Voutilainen ja Ville Ahola.

Honka ja Lahti ovat viimeksi kohdanneet vastaavassa harjoitusottelussa viime kauden alla. Silloin Lahti oli maalin verran parempi, ja loppulukemat 2-1. Hongalta maalinteossa tuossa ottelussa onnistui Kasperi Liikonen.

Seuraa heitä:

Jon Villanueva

Honka testaa 198cm pitkää espanjalaista maalivahtia. Villanuevan viimeisin seura on Espanjan kolmannella sarjatasolla pelaava SD Amorebieta. Tätä ennen mies on edustanut muun muassa Real Valladolidin ja Córdoban B-joukkueita.

Nemanja Obradovic

Joukkueeseen viime viikolla liittynyt serbialainen hyökkääjä omaa kokemusta niin Serbian, Kreikan, Bosnian ja Hertsegovinan, kuin Ukrainankin sarjoista. 187-senttisen serbin viimeisin seura on Ukrainan pääsarjan PFK Stal. Monipuolinen hyökkääjä pystyy pelaaman sekä laidoissa että keskushyökkääjänä.

Yhteistyössä