Uutiset

Carlos Portela päättää pitkän peliuransa

Espanjalainen keskikentän taituri Carlos Portela ja Esport Honka ovat purkaneet kautta 2018 koskevan pelaajasopimuksensa. Portelan saapuessa kesällä 2017 Honkaan osapuolet sopivat pelaajan mahdollisuudesta päättää mittava peliuransa mikäli hän saa poikkeuksellisen kiinnostavan siviilityön läheltä perhettään Espanjasta.

Harmillinen tilanne. Kerrassaan. Todella pidetty ja taitava pelaaja. Herrasmies henkeen ja vereen. Caloi piti meidät koko ajan ajantasalla tilanteesta ja päätyi parin viikon vaikean pohdinnan jälkeen päättämään peliuransa ja siirtymään uusiin, toki jalkapalloon edelleen osittain liittyviin siviilihaasteisiin kotimaahansa”, taustoittaa tilannetta Hongan manageri Hexi Arteva.

Honka on yhdessä Portelan kanssa aloittanut jokin aika sitten korvaavan pelaajan kartoituksen. Uutisia ja tuloksia tästä odotellaan jopa ennen joulua.

Uskon, että yhteistyömme Caloin kanssa jatkuu tulevaisuudessa tavalla tai toisella. Haluan kiittää häntä tässä yhteydessä kaikesta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Gracias Caloi y éxito para tu futuro”, päättää Arteva.

Yhteistyössä