Otteluennakko, Veikkausliiga

Lauantaina kauden kolmas kotiottelu

Hongalla on lauantaina edessä Veikkausliigakauden kolmas kotiottelu, kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu SJK Seinäjoelta. Kello 15.00 alkavaa ottelua voi seurata suorana Ruutu+:sta. 

Hongan alkukausi on ollut haastava ja keltamustat ovat otteluun lähtiessä sarjataulukossa yhdennellätoista sijalla. Viidestä pelaamastaan ottelusta Honka on voittanut vain yhden, ja neljästi vastustaja on tullut ottelusta ulos voittajana. Tulokset eivät kerro kuitenkaan koko totuutta, sillä ottelut ovat olleet tasaisia ja ratkenneet pienillä marginaaleilla. Viime kierroksella keltamustat taipuivat FC Lahdelle niukasti 1-0.

– Ensimmäisessä viidessä pelissä meiltä on puuttunut tasaisuus. Meillä on ollut hyviä hetkiä, jolloin olemme hallinneet pelin virtausta. Emme kuitenkaan ole päässeet tarpeeksi maalintekopaikoille, tai sitten olemme tehneet virheen puolustussuuntaan, josta vastustaja on rankaissut, sanoo kaikissa otteluissa Hongan maalia vartioinut Tim Murray

Honka on onnistunut toistaiseksi maalinteossa kuudesti. Lucas Kaufmannilla ja Demba Savagella on molemmilla tilillään kaksi osumaa, Jean Marie Dongou ja Darren Smith ovat osuneet kertaalleen. 

Myöskään vieraaksi saapuvan SJK:n alkukausi ei ole mennyt aivan tavoitellussa tahdissa. Joukkue avasi kautensa kahdella kotitasapelillä KTP:ta ja HIFK:ta vastaan. Kolmannessa ottelussa SJK nappasi avausvoittonsa, kun AC Oulu kaatui 2-0. Viime kierroksella HJK oli vastaavin lukemin seinäjokelaisia vahvempi. Viidellä pisteellä SJK löytyy Veikkausliigan kahdeksannelta sijalta. Joukkueen maalipörssin kärjessä on englantilaishyökkääjä Jake Jervis kahdella osumallaan.

– Odotamme saavamme vastaan aggressiivisen joukkueen, jolla on paljon vaarallisia vaihtoehtoja hyökkäyspäässä. On tärkeää, että pelaamme tasaisen varman ottelun. Meidän pitää olla vaarallisempia hyökkäyspäässä ja saada karsittua helpot takaiskumaalit pois, Murray summaa.

Jerry Voutilainen ja Darren Smith ovat todennäköisesti vielä sivussa lauantain ottelusta.

Suoraa lähetystä ottelusta pääset seuraamaan klikkaamalla tästä!

Yhteistyössä