Otteluennakko, Veikkausliiga

Honka kohtaa lauantaina KTP:n kotinurmella

Honka jatkaa taistelua yläloppusarjapaikasta lauantaina 11.9. Kello 17.00 Tapiolan urheilupuistossa alkavaan otteluun vieraaksi saapuu KTP ja jaossa on jälleen erittäin tärkeät pisteet. Tutustuthan huolella myös tämän tekstin lopusta löytyvään infoon ottelujärjestelyistä, jotta voimme taata kaikille turvallisen otteluelämyksen.

Honka kärsi ennen maaottelutaukoa karvaan kotitappion, kun HIFK haki kolme pistettä Tapiolasta luvuin 0-3. Pettymys on jo kuitenkin unohdettu ja katseet käännetty kohti lauantaita.

– Maaottelutauolla harjoittelimme muutaman päivän HIFK-ottelun jälkeen ja olimme sitten loppuviikon vapaalla. Itse pääsin tutustumaan itselleni uuteen kaupunkiin. Teki hyvää saada ajatukset hetkeksi pois jalkapallosta. Nyt pääsemme hyvällä fiiliksellä taas seuraaviin peleihin, elokuussa Honkaan saapunut keskikenttäpelaaja Izunna Uzochukwu kertoo.

HIFK-ottelusta löytyi toki parannettavaa, mutta valtaviin muutoksiin ei ole tauon aikana ryhdytty.

– Meidän täytyy jatkaa sitä hyvää työtä jota olemme tehneet. HIFK-ottelussa meille tuli liikaa virheitä ja he rankaisivat niistä. Olemme ottaneet niistä opiksemme, ja tämän viikon harjoituksissa on ehdottomasti näkynyt koko joukkueen kova asenne työntekoon. On erittäin tärkeää, että saamme lauantain ottelusta täydet kolme pistettä, Uzochukwu toteaa.

Ennen ottelua Honka löytyy Veikkausliigan seitsemänneltä sijalta. Eroa kuudentena olevaan HIFK:hon ja yläloppusarjapaikkaan on viisi pistettä. Helsinkiläiset ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua Honkaa vähemmän, joten keltamustien täytyy kerätä pisteitä runkosarjan lopuista otteluista kovalla tahdilla.

Uzockuwku on ollut nyt noin kuukauden Hongan mukana. Veikkausliigadebyytti tuli Ilvestä vastaan ja ensimmäinen avauskokoonpanopaikka vierasottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Hän kokee päässeensä hyvin joukkueeseen ja Hongan pelitapaan sisään.

Honkaan sopeutuminen on ollut todella helppoa. Joukkuekaverini ja valmentajat ovat auttaneet minua paljon kaikissa erilaisissa asioissa. Pidän pelitavastamme ja koen että se sopii minulle pelaajana erittäin hyvin.

Täksi kaudeksi Veikkausliigaan palanneen KTP:n kausi on ollut vaikea. Joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan viimeiseltä sijalta kahdeksalla pisteellä. Ainoan voittonsa se nappasi kauden kolmannella kierroksella, kun Haka kaatui Valkeakoskella selvin 3-0 lukemin.

Viimeisestä viidestä ottelussaan kotkalaiset ovat keränneet yhden tasapelipisteen. Kuten mitään muutakaan joukkuetta Veikkausliigassa, ei KTP:täkään kuitenkaan sovi aliarvioida. Joukkue on ottanut tällä kaudella tasapelipisteen mm. Honkaa sarjataulukossa ylempänä olevilta SJK:lta ja HIFK:lta.

Honka ja KTP kohtasivat Kotkassa sarjan alkukierroksilla. Honka hallitsi ottelua ja haki ansaitusti täyden pistepotin 3-1 numeroin Demba Savagen iskiessä kahdesti ja Lucas Kaufmannin kerran.

Hongalta on varmasti sivussa ainakin pelikieltoaan kärsivä Jerry Voutilainen.

FC Honka-KTP käynnistyy siis Tapiolan urheilupuistossa ylihuomenna lauantaina 11.9. kello 17.00. Honka tarvitsee kotiyleisöltä vahvan tuen, joten osta oma lippusi klikkaamalla tästä ja saavu kannustamaan keltamustat voittoon!

Info ottelutapahtuman järjestelyistä

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Tämänhetkisen AVI:n ohjeistuksen mukaan stadionia ei tarvitse jakaa alueisiin eikä ulkotapahtuman osallistujamäärää ole rajattu. Jotta pystymme takaamaan turvallisten etäisyyksien säilyttämisen, on stadionin henkilömäärää edelleen rajattu.

Sisäänkäyntiin voit käyttää pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaantien puolella olevaa pääporttia (Gate 2), sekä Pohjoisporttia (Gate 3) Urheilupuistontiellä.

Vieraskannattajien katsomoon sisäänkäynti tapahtuu Esport Arenan viereisestä eteläportista (Gate 4) ja heidän tulee ostaa lippu Etelä 1-katsomoon (19.9. HJK-ottelussa myös F-vasen)

Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan vapaampia portteja.

Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, mihin lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin. Kaikki katsomot ovat numeroimattomia normaalista käytännöstä poiketen. Kun valitset istuma- tai seisomapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon. 

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassa.

Anniskelua löytyy jokaiselta kioskilta. Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista. Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa, sekä stadionilla.

Lipunmyynti stadionilla:
Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaiset pääsevät sisään näyttämällä kausikorttia portilla!

Kausikortin oikeuttama paikka ei välttämättä ole vapaana, joten valitsethan paikkasi etäisyydet huomioiden siitä katsomosta mihin olet kausikorttisi lunastanut.

Esteettömyys:
Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä) löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo. Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

Yhteistyössä