Uutiset

Veikkausliigan kausikatsaus VeikkausTV-Studiossa perjantaina 13.8

VeikkausTV-Studion Veikkausliigan kausikatsauksessa analysoidaan joukkueiden tilanne ja minkälaisista asetelmista loppukauteen lähdetään. Kausikatsaus nähtävänä suorana lähetyksenä perjantaina 13.8 klo 13 alkaen. Suorat lähetykset löytyvät myös jälkikäteen tallenteena VeikkausTV:n Studio-kanavalta. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

VeikkausTV-Studion livestreamit tarjoavat Veikkauksen asiakkaille lähes päivittäin faktat ja fiktiot kertoimien takaa. Keskustelemassa nähdään vedonlyönnin ja urheilulajien asiantuntijoita,studion vakituiset juontajat ovat Veikkauksen vedonlyönnin konseptipäällikkö Sami Siltanen ja vedonlyöntiammattilainen Daniel Rantanen.

– Tarkoituksena on antaa asiakkaillemme ajatuksia ja työkaluja siitä, että millä eri tavoilla vedonlyöntiä voi pelata ja mitä vedonlyönnissä on hyvä ottaa huomioon. Lähetyksemme eivät ole vihjepalvelu, emmekä tule puhumaan tai ohjaamaan asiakkaita sen suhteen, että mitä kohteita tulisi pelata tai minkälaisilla panoksilla vetoja pitäisi lyödä, kuvailee Sami Siltanen.

– Tällä konseptilla astumme entistä lähemmäs asiakkaitamme ja pyrimme parantamaan asiakaskokemusta entisestään.

Vedonlyöntiä ja vastuullista pelaamista

Mielenkiintoisen laji- ja vedonlyöntisisällön lisäksi lähetyksissä käsitellään vastuullista pelaamista ja vastataan asiakkaita askarruttaviin asioihin.

– Tulemme puhumaan selkeästi ja informatiivisesti siitä, mitä vastuullinen vedonlyöntipelaaminen on. Tämä on tärkeä osa vedonlyöntiä.

Lähetysten kohderyhmänä ovat kaikki vedonlyönnistä ja/tai urheilusta kiinnostuneet Veikkauksen asiakkaat, vedonlyöntikokemuksesta riippumatta.

– Avaamme myös sellaisia asioita, mitkä monille vedonlyöjille voivat olla täysin tuntemattomia. Esimerkiksi joillain asiakkaillamme ei vaikka saata olla käsitystä, että mitä Vakion haravapeli tarkoittaa. Nostamme myös tämäntyyppisiä asioita keskusteluun ja hyödynnämme tässä etenkin kanssakäymistä asiakkaiden kanssa, sanoo Siltanen.

Veikkausliiga ja kotimainen jalkapallo vahvasti esillä lähetyksissä

Elokuusta eteenpäin VeikkausTV-studioissa nähdään kotimaiseen jalkapalloon, Valioliigaan ja muihin suosittuihin urheilusarjoihin liittyviä lähetyksiä. Kaikki suorat lähetykset voi katsoa myöhemmin myös tallenteena.

Veikkausliigan kausikatsaus starttaa perjantaina 13.8 klo 13 alkaen ja Miesten Ykkösen kausikatsaus klo 16.

Veikkausliigaan keskittyvä Veikkausliiga Studio-ohjelma aloittaa 19.8 ja suorat lähetykset alkavat viikoittain torstaisin klo 16.30. Lähetyksissä mukana vakioasiantuntijoiden lisäksi mielenkiintoisia pelaaja- ja valmentajavieraita.

VeikkausTV on avoin netti-tv kaikille Veikkauksen Etuasiakkaille – huippu-urheilua ympäri vuorokauden, aina suorana ja maksutta. VeikkausTV:n sisältöjen lähetysoikeuksista johtuen omalla pelitilillä tulee olla rahaa katsoaksesi lähetyksiä.

VeikkausTV-Studion tarjonnan löydät täältä https://bit.ly/3fSQAnX

Yhteistyössä