Otteluennakko, Veikkausliiga

Tappioton Tapiolan urheilupuistossa – Miten käy Hongan lauantaina?

Esport Honka pelaa jälleen Tapiolan urheilupuistossa kahden viikon tauon jälkeen. Vieraaksi keltamustat saavat lauantain otteluun Veikkausliigassa toisena olevan Kuopion Palloseuran. Ottelu käynnistyy kello 18.30. Joukkueet kohtasivat Veikkausliigan avauskierroksella huhtikuussa. Silloin pisteet tasattiin luvuin 1-1.

Honka saa lauantaina ison haasteen Kuopiosta, kun KuPS saapuu Espooseen. KuPS on kerännyt pelaamastaan 14 ottelustaan 24 pistettä. Viiden ottelun kattavassa kuntopuntarissa kuopiolaiset ovat toisena. Alkukauden tehokkain pelaaja joukkueessa on ollut peräti 10 maalia takonut Rasmus Karjalainen.

– KuPS on tehnyt paljon maaleja alkukaudella ja heillä on vahvoja sekä nopeita hyökkääjiä. Pitää löytää keinot puolustaa ne pois, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara analysoi lauantain vastustajaa.

Espoolaiset ovat olleet niin ikään suhteellisen kovassa iskussa. Alkukausi on ollut tasapelien värittämä, sillä kauden 12 ottelustaan keltamustat ovat jakaneet pisteet seitsemän kertaa. Toisaalta joukkue on hävinnyt vain kaksi kertaa, molemmat vieraskentillä. Kotikentällään Honka ei ole hävinnyt vielä kertaakaan tällä Veikkausliigakaudella ja espoolaiset ovatkin kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa kotinurmellaan.

– Sarjan kärkijoukkue vastassa, mutta onneksi pelaamme himassa. Olemme olleet vahvoja Tapiolan urheilupuistossa ja tavoitteenamme on jatkaa sitä trendiä.

Hongan maalit ovat jakautuneet vierasjoukkuetta tasaisemmin – maalipörssin kärjessä majailee edelleen espanjalaishyökkääjä Borjas Martin neljällä osumallaan. Toisena ovat kahdella osumallaan Lucas Kaufmann, Mac Kandji, Javi Hervas sekä Youness Rahimi. Yhden osumaan mieheen ovat tehneet peräti neljä pelaajaa: Nemanja Obradovic, Jatuli Laevuo, Jonas Levänen ja viime ottelussa ainokaisesta vastannut Konsta Rasimus.

– Ottelusta tulee haastava, mutta toivottavasti pystymme kontrolloimaan peliä pitkien hyökkäyksien kautta. Jännittävä vääntö tiedossa, Vasara summaa.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Savon Sanomat Areenalla päättyi tasapeliin. Mielenkiintoista nähdä, miten käy lauantaina. Hongan terveystilanne on hyvä, sillä sivussa ovat vain pitkäaikaisloukkaantuneet Masar Ömer ja Duarte Tammilehto, sekä viikko sitten harjoituksissa loukkaantunut Kasperi Liikonen.

Muista lippupakettimme

Lauantaina on luvassa varmasti sähköinen ilta Tapiolan urheilupuistossa, kun kaksi kovakuntoista joukkuetta kohtaavat toisensa. Seuraava kotiottelukin on jo kulman takana, sillä Honka kohtaa ensi keskiviikkona SJK:n kotikentällään. Lippu molempiin otteluihin aurinkokatsomoon vain 30 euroa. Älä missaa tarjoustamme. Liput myy Tiketti!

Tervetuloa nauttimaan Veikkausliigajalkapallosta sekä kannustamaan Honka huippusuorituksiin kotinurmellaan!

#MeOllaanHonka

 

Yhteistyössä