Otteluennakko, Veikkausliiga

Kovassa iskussa olevat joukkueet kohtaavat – Honka matkaa FC Lahden vieraaksi

Esport Honka ja FC Lahti kohtaavat Lahdessa tiistaina kello 18.30. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin. Silloin päädyttiin Tapiolan urheilupuistossa maalittomaan tasapeliin. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä hyvässä vireessä – viiden ottelun kattavassa kuntopuntarissa FC Lahti on toisena ja Honka kolmantena.

FC Lahti on pelannut vahvan alkukauden ja joukkue löytyykin Veikkausliigan sarjataulukosta sijalta neljä. Joukkueen viimeiset seitsemän peliä ovat tuoneet kolme voittoa ja neljä tasapeliä. Viimeisin tappio tuli 25. huhtikuuta RoPSiavastaan. Lahden parhaana maalintekijänä on kunnostautunut 27-vuotias virolaishyökkääjä Henri Anier, joka on iskenyt kuluneella kaudella neljä täysosumaa.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara tietää, ettei pisteiden saaminen Lahdesta ole helppoa ja povaa tasaista kamppailua joukkueiden välillä.

– FC Lahti on parantanut meidän viime kohtaamisestamme paljon. He ovat hallinneet pääosin pelejään. Erittäin kova haaste tulee meille, miten pystytään murtamaan heidän hyvä puolustuspelaaminen. Mielenkiintoinen matsi luvassa ja olemme valmistautuneet hyvin tiistain koitokseen. Tasainen vääntö on varmasti tulossa.

Honka on pelannut pisteiden valossa viime aikoina hyvin. Espoolaiset ovat nimittäin voittaneet kolmesta viime ottelustaan kaksi. Toinen merkittävä huomio on se, että keltamustat ovat hävinneet vain yhden ottelun kahdeksasta edellisestä kamppailustaan. Etenkin erikoistilanteissa joukkue on onnistunut viime aikoina. Tästä hyvänä esimerkkinä Ilves-ottelun kaksi upeaa vapaapotkumaalia. Tampereen Ilvestä vastaan pelatun ottelun alku ei kuitenkaan ollut helppo ja nyt siihen ei ole varaa, mikäli joukkue mielii menestyä
tiistaina.

– Oman pelin kautta lähdemme ottelua voittamaan. Meidän pitää olla alusta lähtien valmiita. Viime pelissä emme olleet alussa hereillä ja nyt meidän on pakko olla, muuten tulee vaikea iltapuhde,Vasara painottaa alun tärkeyttä matkalla kohti tärkeitä sarjapisteitä.

Luvassa on varmasti jännittävä kamppailu ja jaossa olevat sarjapisteet ovat jälleen todella tärkeät. Voitolla Hongalla on mahdollisuus nousta Ilveksen rinnalle viidennelle sijalle. Hongan terveystilanne on suotuisa, kun sivussa ottelusta ovat pitkäaikaisloukkaantuneiden Masar Ömerin sekä Duarte Tammilehton lisäksi vain Kasperi Liikonen, joka loukkasi itseään harjoituksissa. Tim Murray on vielä tämän ottelun pelikiellossa HJK:ta vastaan saadun ulosajon vuoksi.

Tapiolan urheilupuistossa pelataan jälleen ensi lauantaina

Ensi lauantaina Hongan vieraaksi saapuu KuPS Kuopiosta. Sen jälkeen muutaman päivän päästä
seinäjokelaiset saapuvat Espooseen. Näihin otteluihin myydään lippupaketteja – kaksi lippua 30€. Älä missaa tarjoustamme, vaan tule kannustamaan Honka huippusuorituksiin! Liput myy Tiketti.

#MeOllaanHonka

Yhteistyössä