Otteluennakko, Uutiset

Honka Akatemian kausi Kakkosessa käyntiin

Veikkausliiga ja Kansallinen Liiga ovat olleet käynnissä ja hyvän aikaa ja lisäksi U17-joukkue avasi kautensa BSM-sarjassa 2-0 vierasvoitolla VJS:stä. Tänään maanantaina myös Honka Akatemia pääsee avaamaan omat ottelunsa Kakkosen B-lohkossa, kun vastaan asettuu TPV kello 18.30.

Honka Akatemia sijoittui viime kaudella lohkonsa kolmanneksi ja tavoitteet ovat korkealla myös alkavalla sesongilla. Joukkuetta luotsaa viime kaudella Hongan B-juniorit Suomen mestaruuteen johtanut Abdi Mohamed. Kahdella viime kaudella Akatemian päävalmentajana toiminut Riku Paularinne kuuluu nykyään Veikkausliigajoukkueen valmennusryhmään.

Joukkueessa on tapahtunut muutoksia viime kauteen verrattuna. Uusina niminä joukkueeseen ovat liittyneet KäPa:sta saapuneet Daniel ja Benjamin Heikkinen, HJS:ää viime kaudella edustanut Azina Alingue, HJK:n organisaatiosta siirtynyt Fidel Velasquez, sekä Peimari Unitedista tullut Egzon Avdi.

Lähtijöiden listasta löytyvät mm. monivuotiset runkopelaajat Martin Salin, Matias ja Rasmus Viitanen, sekä Robbie Azodo.

Honka Akatemia pelasi ennen kautta peräti yksitoista harjoitusottelua. Saldona oli lopulta kuusi voittoa, yksi tasapeli, sekä neljä tappiota.

Maanantain vastustaja TPV on jo ehtinyt avata kautensa yhdellä ottelulla. Se kohtasi kotonaan FC Jazzin, ja kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Hongan ja TPV:n lisäksi Kakkosen B-lohkossa pelaavat tällä kaudella GrIFK, KaaPo, SalPa, Pargas IF, FC Jazz, Ilves-Kissat, HJS, VJS, Ilves/2 ja EPS.

Info ottelutapahtumasta

Honka Akatemia-TPV pelataan Tapiolan urheilupuiston TN1:llä. Otteluun voidaan koronarajoitusten puitteissa ottaa katsojia kahdelle viidenkymmenen henkilön alueelle. Voit tukea FC Hongan P09 Akatemian toimintaa ostamalla viiden euron hintaisen ottelulipun, tai Akatemian 20 euroa maksavan kausikortin portilta. Ottelutapahtuma-alueella ei ole kioskipalveluita, mutta lähistöllä sijaitsee FC Honka ry:n kioski.

Edellytämme ottelutapahtumassa kasvomaskin käyttöä. Muistathan myös pitää huolta turvaväleistä muihin katsojiin. Älä saavu otteluun sairaana, tai jos sinulla on minkäänlaisia koronavirustaudin oireita.

Tervetuloa kannustamaan Honka Akatemia kauden avausvoittoon!

Yhteistyössä