Uutiset

Hongalla joulutauko – Joel Perovuo

Esport Honka viettää tällä hetkellä joululomaa, mutta viime kauden Hongan keskikentän moottori Joel Perovuo kertoi ajatuksiaan alkaneesta harjoituskaudesta. 

– Enemmän on ollut vauhtia kuin viime vuonna. Treeneissä on hyvä formi. Määrällisesti harjoituksia on vähän, mutta treenit ovat pitkiä ja laadukkaita.

30-vuotiaalla Perovuolla ei vielä ole sopimusta Hongan kanssa, mutta neuvottelut ovat käynnissä.

– Oma jalka on tuntunut hyvältä ja kevyeltä. Viime vuonna saattoi välillä jalat painaa harjoituksissa, mutta nyt on tuntunut paljon paremmalta. Voi olla, että se johtuu siitä, kun harjoituksia on vähemmän.

Hongan runko on pysynyt hyvin kasassa viime vuoteen verrattuna. Perovuo nostaa muutamia nimiä esille, kuten jo viime kaudella läpi lyöneen Jatuli Laevuon ja yllättäen viime kaudella rinkiin murtautuneen Toni Sjöstedtin.

– Jatu Laevuo nosti paljon tasoa viime kauden aikana. ”Kala” Sjöstedt tuli viime kaudella joukkueeseen aika puun takaa. Toivottavasti kaverit pysyvät terveinä, Perovuo kehui ja kertoi, ettei edes muista kaikkien joukkueen mukana harjoittelevien A-junioreiden nimiä, mutta myöntää, että junnuista on nousemassa erittäin potentiaalisia pelimiehiä.

–  Yhtään turistia ei ole mukana. Harjoituksissa meillä on kasassa tiivis ryhmä ja sitä kautta treeneissä on erittäin kova laatu. Siistiä on ollut nähdä myös oma pikkubroidi(Julius Perovuo) ringissä mukana terveenä. Sillä kuiitenkin ollut vammoja ja epäonnea.

Perovuo tuo omien sanojensa mukaan rauhallisuutta ja hyvää suorituksen laatua hongan harjoituksiin.

– Fyysisesti tuntuu hyvältä niin on kiva harjoitella. Pyrin myös antamaan junnuille vinkkejä, miten ajatella ja mitä tehdä kentällä. Toivon mukaan olen positiivinen esimerkki nuoremmille pelaajille.

Joulu sujui Perovuon perheessä perinteisissä merkeissä.

– Muovikuusi oli pöydälle ja koskenkorva-pullo kädessä, Perovuo nauroi.

– Ei vaan, oikeasti oli perinteistä tekemistä. Omien ja vaimon vanhemoien luona vietimme joulua rauhassa.

Yhteistyössä