Otteluennakko, Ykkönen

ENNAKKO: OPS-Honka

Honka palaa tiistaina pelikentille pienen tauon jälkeen, kun joukkue matkaa Ouluun OPS:n vieraaksi. Ottelu Raatin stadionilla alkaa klo.18.30.

Honka on Ykkösen ainoa vielä tappioitta etenevä joukkue. Seitsemästä ottelusta kasassa on sarjan kärkipaikkaan oikeuttavat 17 pistettä, maalieron ollessa komea 18-2. Hongan tehokkaimmat pelaajat ovat kolme maalia mieheen iskeneet Rony Huhtala ja Jean Silva. Viimeisimmässä ottelussaan Honka kaatoi toisen oululaisjoukkueen, AC Oulun kotonaan komeasti 4-0. Tässä ottelussa maalit viimeistelivät Kasperi Liikonen, Jatuli Laevuo, Joni Korhonen sekä Joel Perovuo.

OPS nousi Ykköseen täydennysmenettelyn kautta, kun PK-35 Vantaa luopui sarjapaikastaan. Oululaisseura on aloittanut kautensa pirteästi. Joukkueen tililtä löytyy neljä voittoa, yksi tasapeli, ja kaksi tappiota. Kerätyt kolmetoista pistettä oikeuttavat Ykkösen kolmanteen sijaan. OPS:n paras maalintekijä on kolmesti osunut Konstantin Belov. Viimeisimmässä ottelussaan OPS nousi Jaroa vastaan komeasti kahden maalin takaa-ajoasemasta 2-3 vierasvoittoon.

Honka ja OPS ovat tietysti toisilleen hyvinkin tuttuja vastustajia viime kauden jännittävistä nousukarsinnoista. Ensimmäinen osaottelu Espoossa päättyi 2-2 tasalukemiin, mutta Oulussa Jean Silvan ja Robert Ivanovin rangaistuspotkuista syntyneet osumat siivittivät Hongan 2-1 voittoon ja nousuun Ykköseen.

Hongalta sivussa kokoonpanosta on ainakin loukkaantuneena olevat Miko Puuskari ja Duarte Tammilehto.

OPS-Honka Oulun Raatin Stadionilla tiistaina 13.6. klo 18.30 alkaen.

OPS-ottelun jälkeen on vuorossa jälleen kotiottelu, kun TPS saapuu lauantaina 17.6. Hongan vieraaksi. Ottelu pelataan todennäköisesti Tapiolan Urheilupuiston uusitulla nurmella, ja se käynnistyy kello 17.00.

Yhteistyössä