Etsi tältä sivustolta

Hongalle karvas maalin tappio

Julkaistu

Honka koki toisen peräkkäisen tappionsa, kun KuPS haki pisteet mukaansa 0-1 lukemin. Tapiolan urheilupuiston auringossa nähtiin erittäin tasainen ottelu, joka olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Avausjakso

Ensimmäisellä nelivitosella molemmat joukkueet saivat rakennettua muutamia puolittaisia paikkoja, mutta todelliset huipputontit jäivät vähiin. Hongasta lähimpänä kävi Kevin Jansen, joka kolautti laukauksellaan tolppaa. Taukoa lähdettiin kuitenkin viettämään maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso

Hongalla oli hyvä paikka siirtyä johtoon heti toisen jakson alkuminuuteilla. Mateo Ortíz vapautti Lucas Kaufmannin upealla syötöllä nokikkain Johannes Kreidlin kanssa, mutta itävaltalaismaalivahti sai torjuttua jalalla Kaufmannin yrityksen.

KuPS puolestaan osui 52. peliminuutilla. Jasse Tuominen keskitti ja Urho Nissilän pusku upposi yläriman kautta Honka-maaliin.

Honka sai vain muutamaa minuuttia myöhemmin rangaistuspotkun, mutta Kreidl venytti kätensä Florian Krebsin laukauksen tielle.

Ottelun viimeinen puolituntinen meni suurilta osin Hongan jahdatessa tasoitusmaalia ja KuPS:n puolustaessa tiiviisti. Kuopiolaisten puolustus oli vaikea murrettava ja lopulta lisämaaleja ei nähty. Pisteet Kuopioon loppulukemin Honka 0-1 KuPS.

Puolustajan näkökulmasta peli oli aika hankala. KuPS pelasi hyvin, vei helpot syöttövaihtoehdot keskelle pois ja yritimme enemmän laitaan pelaamalla tai pidemmillä palloilla linjan taakse luoda uhkaa. KuPS pelasi toki hyvin, mutta harmittaahan se, että heillä oli yksi paikka, josta pääsivät puskemaan boksista ja se päätyi maaliin. Meillä oli rankkari ja läpiajo, mutta emme onnistuneet tekemään maalia, Hongan toppari Ville Koski totesi.

Hongan kausi jatkuu vierasreissulla Ouluun, kun se kohtaa AC Oulun maanantaina 22.5. klo 18.00. Kotinurmelle Tapiolaan Honka palaa perjantaina 26.5. Silloin klo 18.00 alkavassa ottelussa vastassa on KTP! Osta lippusi tästä!

Pitää vaan nollata tämä ja laittaa uutta matoa koukkuun. Pitää keskittyä treeneissä niihin asioihin mitä tehdään. Jos harjoitellaan vaikka maalintekoa niin laitetaan pallo joka kerralla verkkoon. Joskus vaan tapahtuu huonoja asioita, se pitää hyväksyä ja tehdä töitä että onni kääntyy, Koski päätti.

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#5 Henri Aalto (43′ Dario Naamo)
#8 Kevin Jansen
#9 Juan Alegria (70′ Otso Koskinen)
#10 Lucas Kaufmann (70′ Clésio)
#11 Florian Krebs
#15 Edmund Arko-Mensah
#20 Matias Rale (82′ Lauri Laine)
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernández
#32 Mateo Ortíz (70′ Niilo Saarikivi)

Vaihdossa: #4 Florian Baak, #12 Roope Paunio (MV)

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top