Etsi tältä sivustolta

Honka saa Honka-päivän ottelussa vastaansa KuPS:n

Julkaistu

Tapiolan urheilupuistossa vietetään lauantaina 13.5. koko perheen Honka-päivää! Klo 12.00 alkavassa tapahtumassa on kaikenlaista mukavaa tekemistä ja päivän kruunaa Veikkausliigaottelu Honka vs KuPS klo 15.00! Lue Honka-päivästä lisää tästä! FC Hongan juniorit pääsevät kausikorteilla otteluun ja jokaisen juniorin mukana pääsee yksi aikuinen maksutta kyseiseen 13.5. pelattavaan otteluun. Juniorikausikorttilaiset ja heidän mukanaan tulevat aikuiset voivat seurata ottelua päätyjen seisomakatsomoista. Pohjoispäädyssä on erikseen junnukatsomo! Muuten ottelulippuja pääset ostamaan tästä!

Honka lähtee lauantain otteluun allaan karvas 0-2 tappio Hakalle. Ottelu oli pelillisesti tasainen, mutta perinteisesti maalit ratkaisevat pisteiden kohtalon ja tällä kertaa ne menivät vierasjoukkueen hyväksi. Ennen lauantain kierrosta seitsemän ottelua pelannut Honka löytyy sarjataulukosta sijalta neljä yhdeksän pistettä keränneenä.

Olemme tehneet kovasti töitä saadaksemme parhaan mahdollisen tuloksen lauantain ottelusta. Se on tavoitteemme, laitapelaaja Clésio kiteyttää.

Mosambikilainen Clésio saapui Honkaan tälle kaudelle ja on kellottanut tähän mennessä Veikkausliigassa 201 peliminuuttia. Honka-uransa avausmaalin hän laukoi FC Lahtea vastaan. Clésion lisäksi viisi maalia tehneen Hongan maaleista ovat vastanneet kolmen maalin Kevin Jansen, sekä kertaalleen osunut Otso Koskinen.

Olen sopeutunut oikein hyvin, joukkuekavereiteni ja Hongan taustojen avulla. Suomessa asuminen on ollut hyvä kokemus, Clésio toteaa.

Heikosti kauden avannut KuPS on kääntänyt suuntansa täysin ja noussut sarjassa toiseksi, pisteen päähän kärjessä olevasta HJK:sta. Honkaa KuPS on ennen lauantaita edellä neljän pisteen verran. Ensimmäisestä kolmesta ottelustaan kuopiolaiset keräsivät vain yhden tasapelipisteen. Juurikin Hongalle kärsityn kotitappion jälkeen koitti aika vaihtaa päävalmentajaa ja Jani Honkavaara palasi joukkueen peräsimeen. Sen jälkeen KuPS:n meno on ollut vakuuttavaa. Se on voittanut neljä viimeistä otteluaan maalierolla 7-1.

Maalintekovastuu on kahdeksan maalia viimeistelleiden kuopiolaisten leirissä jakautunut tasaisesti, sillä ainoastaan Joona Veteli (2 maalia) on osunut useammin kuin kertaalleen.

Hongan kolmen kotiottelun putki päättyy lauantaina. Clésio jakaa kiitosta kotiyleisölle ja kannattajille, jotka ovat olleet hienosti joukkueen tukena.

Haluan ehdottomasti kiittää kannattajiemme tuesta. Se on meille erittäin tärkeää.

Honka vs KuPS siis lauantaina 13.5. klo 15.00 Tapiolan urheilupuistossa! Osta liput otteluun tästä! Muista myös jo klo 12.00 alkava Honka-päivä! Lisätietoa päivästä tästä!

Back to top