Etsi tältä sivustolta

Honka Akatemian ensimmäisestä vierasottelusta maaliton tasapeli

Julkaistu

Avausottelussaan FC Jazzin 2-1 kaatanut Honka Akatemia reissasi Kaarinaan KaaPon vieraaksi. Noin 150 katsojan edessä pelattu kamppailu oli tasainen ja viihdyttävä, vaikka maaleja ei lopulta nähtykään.

Avausjakso

Ensimmäinen nelivitonen mentiin suurilta osin toistuvalla kaavalla. Kotijoukkue painoi päälle, ja Honka hyökkäsi vastaan. Molempien joukkueiden puolustukset pitivät kuitenkin vaaralliset maalipaikat vähissä. Kaarinalaisten muutamat tilanteet pysäytti vakuuttavasti Honka-vahti Rasmus Leislahti. Maaleaj ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin 0-0 tasatilanteessa.

Toinen jakso

Ottelun parhaat tilanteet nähtiin toisella nelivitosella. Kamppailun näkyvimmäksi hahmoksi nousi juuri Leislahti, joka venytti muutaman kerran huippupelastuksiin. 53. minuutilla hän torjui Elias Untamalan lähietäisyydeltä lähteneen kudin rinnallaan.

Muutama minuutti ennen loppuvihellystä KaaPon Ansu Sheriff karkasi läpiajoon. Leislahti torjui kuitenkin upeasti hyökkääjän molemmat yritykset, niin ensimmäisen laukauksen, kun paluupallostakin lähteneen kudin.

Kun maaleja ei toisellakaan jaksolla nähty, Akatemian kausi jatkui maalittomalla tasapelillä.

Honka Akatemian päävalmentaja Riku Paularinne antoi tunnustusta kotijoukkueen työteliäälle esitykselle.

-KaaPo oli odotetun vahva vastustaja kotikentällään. He onnistuivat kovalla työnteollaan vaikeuttamaan meidän pallollista pelaamistamme, emmekä nähneet omalta joukkueeltamme ihan sarja-avauksen tasoista hyökkäyspeliä. Täytyy antaa siitä tunnustus vastustajalle, mutta myös katsoa peiliin, jotta pystymme jatkossa suorittamaan paremmin myös sarjan kovia joukkueita vastaan, hän kommentoi,

Hongan vaaralliset paikat ja laukaukset kohti maalia jäivät ottelussa vähiin.

-Pystyimme luomaan joitakin vaarallisia hyökkäyksiä pelin aikana, mutta jo hieman videota katsoneena voi todeta, että varsinkin etenemisessä vastustajan keskikenttälinjan taakse olisimme voineet olla vieläkin tehokkaampia. Kokonaisuudessa täytyy silti olla tyytyväinen, että emme päästäneet yhtään maalia ja otimme vieraspisteen kovalta kotijoukkueelta! Nuori joukkueemme sai jälleen hyvää kokemusta kiireisen toukokuun tuleviin kamppailuihin, Paularinne päättää.

Tasapelin myötä Akatemia jatkaa Kakkosen B-lohkon kärjessä neljällä pisteellä. Toisaalta se on yksi harvoista joukkueista, jotka ovat pelanneet jo kaksi ottelua. Toukokuu on tosiaan keltamustien osalta melko kiireinen. Ensi lauantaina vuorossa on vierasreissu Raumalle Pallo-Iirojen luo. Matkustel jatkuu, kun keskiviikkona 15.5. isäntänä on Ilves/2. Kotikentälleen Honka palaa sunnuntaina 19.5., jolloin 18.30 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi Gnistan. Tämän jälkeen edessä on vielä 25.5. pelattava Espoon paikalliskamppailu FC Espoon vieraana Leppävaaran Stadionilla, sekä kotiottelu SalPaa vastaan 29.5. kello 18.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Akatemia voittoihin!

Honka Akatemian kokoonpano:
#12 Rasmus Leislahti (MV)
#19 Arlind Sejdiu (64′ Jesper Laine)
#22 Joona Rahikka
#24 Saku Heiskanen (71′ Anton Ropa)
#35 Alex Kivimäki
#45 Robbie Azodo
#65 Niko Salminen
#74 Rasmus Viitanen
#77 Doni Arifi
#85 Matias Viitanen
#93 Martin Salin (59′ Joel Europaeus)

Vaihdossa: #40 Iivari Värtinen (MV), #82 Aleksi Ahmala, #91 Joonas Vesaaja

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top