Etsi tältä sivustolta

Ensimmäinen kotivoitto tähtäimessä torstaina

Honka lähtee hakemaan avausvoittoaan myös kotikentältä ylihuomenna torstaina 25.4. Tapiolan urheilupuistoon vieraaksi kello 18.30 alkavaan otteluun saapuu FC Inter Turusta.

Honka palasi lauantaina voittojen tielle IFK Mariehamn-tappion jälkeen komealla tavalla. KuPS kaatui espoolaisten käsittelyssä 3-0. Maalinteossa onnistuivat Juha Hakola, Borjas Martin, sekä Arlind Sejdiu.

Kolmesta pelaamastaan ottelusta Honka on kerännyt yhteensä kuusi pistettä. Torstain kamppailuun keltamustat lähtevät Veikkausliigan viidenneltä sijalta. Hongan tehokkain maalintekijä alkukauden otteluissa on ollut kolme maalia tehnyt Borjas Martin.

Toppari Robert Ivanov on ollut viime kauden tapaan yksi keltamustien luottopelaajia. Topparipari ”Roban” vierellä on alkukaudella vaihdellut. Avausottelussa RoPS:in vieraana Hongan puolustuksen lukon muodostivat Ivanov ja Gideon Baah. Samalla kaksikolla lähdettiin myös kotiavaukseen IFK Mariehamnia vastaan, mutta Baah joutui jättämään kentän avausjaksolla loukkaantumisen vuoksi. Tilalle tuli silloin Tommi Saarinen. Viime ottelussa Kuopiossa vierellä oli vuorostaan viime kaudelta tuttu Konsta Rasimus.

-Ei se oikeastaan vaikuta omaan pelaamiseen. Tommin ja Konstan kanssa olen pelannut aiemmin paljon ja Gideonin kanssa pääsin pelaamaan talvella Suomen Cupissa. Se tuo ehkä jopa hieman mukavaa vaihtelua, vaikka tottakai sitä toivoisi, ettei kukaan ikinä loukkaantuisi. Kaikkien kanssa on todella hyvät kemiat, enkä siksi näe vaihtuvuudessa mitään ongelmaa. Meillä on niin hyvä joukkue, että homma toimii, lyö siihen toppareiksi kenet tahansa, Ivanov kommentoi.

Viime kauden päätteksi seitsemänneksi sijoittunut FC Inter koki muutoksia talven aikana. Joukkueen päävalmentajaksi tuli espanjalainen Jose Riveiro, joka toimi viime kaudella HJK:n apuvalmentajana. Riveiron apuna toimii Hongan reservijoukkuetta Honka Akatemiaa edelliskaudella luotsannut Sergio Almenara. Myös pelaajistossa tapahtui muutoksia, joista merkittävin on todennäköisesti ollut Filip Valencicin hankinta. Slovenialainen on iskenyt neljässä ottelussa yhtä monta osumaa, ja johtaa tällä hetkellä koko sarjan maalipörssiä.

Turkulaiset ovat aloittaneet kautensa vaihtelevasti. Neljän ottelun jälkeen Inter löytyy Veikkausliigan seitsemänneltä sijalta neljällä pisteellä.

-Inter on aika samanlainen joukkue kuin me. Heillä on todella hyvä päävalmentaja ja tosiaan meille tuttu naama Sergio mukana valmennustiimissä. He pelaavat samantyylistä jalkapalloa kuin me, pyrkivät pallonhallintaan ja sitä kautta hallitsemaan ja voittamaan otteluita, Ivanov luonnehtii tulevaa vastustajaa.

Honka ja FC Inter kohtasivat viime kaudella kolmesti. Kamppailuissa Honka oli niskan päällä, sillä se voitti otteluista kaksi. Kerran päädyttiin tasapeliin. Maalierovertailun Honka vei luvuin 7-4.

Resepti ensimmäisen kotivoiton ottamiseen torstaina on Ivanoville harvinaisen selvä.

-Interiä lähdetään kaatamaan samalla tavalla kuin RoPS:ia ja KuPS:iakin. Pelataan laadukkaasti ja pidetään kiinni sovituista asiosta. Noudatetaan pelisuunnitelmaa ja pelataan tiiviisti joukkueena.

Hongalta sivussa torstaina ovat ainakin Jonas Levänen, sekä Gideon Baah.
Ottelun alustavat kokoonpanot ilmestyvät ottelupäivänä ensimmäisenä Veikkauksen sivuille. Voit katsoa ne klikkaamalla tästä.

Osta lippusi otteluun tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top