Etsi tältä sivustolta

Keskikenttä vahvistuu – Florian Krebs Honkaan!

Hongan keskikenttäosasto vahvistuu entisestään, kun 22-vuotias Florian Krebs saapuu joukkueeseen Dortmundin organisaatiosta.

Hertha Berlinissä juniorivuotensa viettänyt Krebs kantoi monessa ottelussa kapteeninnauhaa, kun Herthan U19-joukkue voitti Saksan alle 19-vuotiaiden mestaruuden kaudella 2017-18. Hän siirtyi kasvattajaseurastaan kesken kauden 2019-2020 kolmannen sarjatason Chemnitzer FC:hen, josta matka jatkui seuraavaksi kaudeksi Borussia Dortmundin organisaatioon ja seuran kakkosjoukkueeseen. Siellä Krebs pelasi neljännellä sarjatasolla kahdessakymmenessäkahdessa ottelussa, kun joukkue saavutti nousun kolmostasolle. Tällä kaudella minuutteja on tullut kahdessa pelissä.

Krebs odottaa jo innolla ensimmäisiä pelejä Hongan paidassa.

Keskustelut Hongan kanssa olivat erittäin hyviä ja odotan kovasti, että pääsen edustamaan seuraa kentällä. Uskon, että tämä on urallani hyvä askel ja uudenlainen kokemus. Haluan aina kehittyä lisää, tehdä kovaa töitä ja antaa joukkueelle kaiken mitä pystyn, hän sanoo.

Florian on vielä suht nuori, teknisesti hyvä keskikenttäpelaaja, joka omaa erittäin hyvän oikean jalan. Tavoitteena on nyt tehdä töitä sen eteen, että hän on meille iso vahvistus tulevalla kaudella, toteaa päävalmentaja Vesa Vasara.

– Krebs vahvistaa meidän keskikenttäämme ja tuo siihen leveyttä. Hän on lahjakas ja erittäin hyvänkokoinen nuori pelaaja, jonka oikea jalka pistää silmään. Onnistuessaan tämä nyt aloitettu projekti tuo meille paljon lisää ja Florianille lisää potkua nuorella urallaan. Herzlich willkommen beim FC Honka Florian!, manageri Hexi Arteva kommentoi.

Back to top