Etsi tältä sivustolta

Agon Sadiku siirtyy Honkaan!

18-vuotias hyökkääjä saapuu Honkaan HJK:n organisaatiosta. HJS:n kasvatti pelasi viime kaudella Klubi 04:sen paidassa kahdessakymmenessä Ykkösen ottelussa, jossa hän teki kaksi maalia. Kaudella 2020 Sadiku oli HJK:n BSM-joukkueen toiseksi paras maalintekijä neljällä osumallaan. BSM-karsinnoissa hän viimeisteli yhdeksän maalia kuuteen otteluun. Sadiku pelasi myös viidessä Kakkosen ottelussa, joissa syntyi neljä maalia. Hän on edustanut Suomea U17-, U19- ja U20-maajoukkueissa.

Halusin tulla Honkaan, koska mielestäni täällä minulla on hyvä mahdollisuus näyttää taitojani ja avata itselleni vielä uusia ovia. Kauden 2022 tavoitteeni on tehdä paljon maaleja ja kehittyä niin pelaajana kuin ihmisenäkin, Sadiku sanoo.

Agon on hyökkääjä, joka pystyy toimimaan isolla alueella ja on sopeutunut moneen eri rooliin kentällä. Hän pystyy suojaamaan palloa pienessä tilassa sekä ohittamaan suoraan vastustajansa. Agon on myös näyttänyt, että hän pystyy ensimmäisenä puolustavana pelaajana aggressiiviiseen prässiin. Meillä on hänen kanssaan selkeä kuva kehityskohteista tuleville vuosille Hongassa. Keskustelumme ovat olleet hyvät ja pitkä sopimus kertoo molemminpuolisesta sitoutumisesta. Tervetuloa Agon!, urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen kommentoi.

Back to top