Etsi tältä sivustolta

Honka isännöi AC Oulua sunnuntaina

Honka pelaa kauden kahdennentoista Veikkausliigaottelunsa ylihuomenna sunnuntaina, kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu AC Oulu! Ottelu käynnistyy kello 18.30 ja liput pääset ostamaan tästä!

Honka pelasi viime Veikkausliigakierroksella 1-1 tasapelin Hakan vieraana, Lucas Kaufmannin iskiessä tasoitusmaalin kauden kolmannellaan pilkulta. Edellisellä kierroksella Honka ja Haka kohtasivat Tapiolassa, jossa Jean Marie Dongoun ja Matias Ralen maalit toisella nelivitosella toivat Hongalle 2-1 voiton. Honka on kerännyt viimeisestä viidestä liigaottelustaan seitsemän pistettä. Sunnuntain otteluun se lähtee sarjataulukon kahdeksannelta sijalta.

AC Oululle kausi on ollut toistaiseksi vaikea, ja joukkue löytyykin sarjan häntäpäästä. Joukkueen neljä pistettä ovat kaikki tulleet otteluista KTP:ta vastaan, ensin 3-1 voitolla ja viime kierroksen 1-1 tasapelillä. Oululaiset ovat vahvistuneet kolmella uudella pelaajalla, kun joukkueeseen ovat liittyneet lainasopimuksilla Sergei Eremenko FK Spartak Jürmalasta, sekä Magnus Breitenmoser ja Dennis Salanović sveitsiläisestä FC Thunista. Kyseiset pelaajat eivät ole kuitenkaan vielä pelikelpoisia sunnuntaina, joten Tapiolan urheilupuistossa heitä ei kentällä nähdä.

Honka ja AC Oulu ovat kohdanneet jo kerran tällä kaudella. Honka haki Oulun Raatista 11.6. pelatussa ottelussa varmalla esityksellä täydet kolme pistettä. Dani Hatakka iski ottelun avausmaalin ja Dongou viimeisteli loppulukemat 2-0.

Viime kauteen verrattuna moni Hongan nuori pelaaja on saanut tällä kaudella enemmän vastuuta Veikkausliigatasolla. Ehkä suurimpaan rooliin on noussut toppari Ville Koski, joka on pelannut toistaiseksi kuudessa ottelussa, joista viisi avauskokoonpanossa. 19-vuotias Koski teki Veikkausliigadebyyttinsä jo viime kaudella, tultuaan RoPS-ottelun lisäajalla vaihdosta kentälle. Suurin osa minuuteista tuli silloin vielä kuitenkin Kakkosen Honka Akatemiassa, saldona kaksitoista sarjaottelua, 1029 peliminuuttia ja yksi maali.

– En rehellisesti odottanut, että saisin vielä näin paljon minuutteja, mutta otan tietenkin vastuun ilomielin vastaan ja haluan näyttää olevani peliajan arvoinen. Kyllähän Veikkausliigassa on luonnollisesti paljon parempia pelaajia kuin Kakkosessa. Kakkosessa pelaaminen ei ole niin kontrolloitua ja peleissä tapahtuu paljon enemmän yllättäviä asioita kuin liigatasolla, Koski sanoo.

– Viime kohtaamisessamme Oulu keskittyi enemmän vastahyökkäyksiin, vaikka he välillä pitivät myös palloa. Tiukka ottelu ja kuuma päivä on varmasti jälleen tulossa sunnuntaina. Pallonhallinta on tärkeässä asemassa, mutta meidän pitää saada se johtamaan myös maaleihin, hän analysoi sunnuntain ottelua.

Joukkue tarvitsee kotiyleisön vahvan tuen, joten osta lippusi klikkaamalla tästä ja saavu kannustamaan Honka voittoon!

Muistathan saapua otteluun ainoastaan täysin terveenä! Jos sinulla on minkäänlaisia oireita tai olet karanteenissa, seuraa ottelua Ruutu+:n kautta klikkaamalla tästä!

Infoa ottelutapahtumasta

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Seuraamme AVI:n ohjeistuksia.

Tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan stadionia ei tarvitse jakaa alueisiin eikä ulkotapahtuman osallistujamäärää ole rajattu. Jotta pystymme takaamaan turvallisten etäisyyksien säilyttämisen, on stadionin henkilömäärää edelleen rajattu.

Sisäänkäyntiin voit käyttää pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaantien puolella olevaa pääporttia (Gate 2), sekä Pohjoisporttia (Gate 3) Urheilupuistontiellä.

Vieraskannattajien katsomoon sisäänkäynti tapahtuu Esport Arenan viereisestä eteläportista (Gate 4) ja heidän tulee ostaa lippu Etelä 1-katsomoon.

Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan vapaampia portteja.

Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, mihin lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin.

Kaikki katsomot ovat numeroimattomia normaalista käytännöstä poiketen. Kun valitset istuma- tai seisomapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon.

Ottelutapahtumassa on voimassa kasvomaskisuositus.

Anniskelua löytyy jokaiselta kioskilta. Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista. Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille.

Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa, sekä stadionilla.

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaisille vapaa kulku kausikorttia näyttämällä!

Kausikortin oikeuttama paikka ei välttämättä ole vapaana, joten valitsethan paikkasi etäisyydet huomioiden siitä katsomosta mihin olet kausikorttisi lunastanut. Stadionin henkilömäärä on edelleen rajattu.

Esteettömyys

Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä) löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo. Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top