Etsi tältä sivustolta

Honka saa sunnuntaina vieraakseen Ilveksen

Hongan pelit Veikkausliigassa jatkuvat jälleen sunnuntaina, kun keltamustat kohtaavat kotifnurmellaan Tapiolan urheilupuistossa Ilveksen klo 16.00. Nappaa liput tästä!

Honka pääsee lähtemään otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Näissä kolmessa ottelussa se ei ole päästänyt maaliakaan, sillä kaikki ovat päättyneet samoin 1-0 lukemin. Viimeisimpänä kaatui keskiviikkona IFK Mariehamn Suomen Cupin välierässä, Roman Eremenkon lauottua ratkaisun pilkulta.

Hongan tapaan myös Ilves juhli keskiviikkona Suomen Cupin finaalipaikkaa, kun se voitti ratinassa AC Oulun 1-0 Tatu Miettusen osumalla. Näin ollen sunnuntaina kohtaavat myös tulevan Cup-finaalin joukkueet.

Ilves vaihtoi päävalmentajaa elokuun alussa, kun apuvalmentajana aiemmin toiminut Joni Lehtonen korvasi Toni Kallion. Lehtosen johdolla Ilves hävisi ensimmäisen ottelunsa KuPS:lle, mutta on sen jälkeen ottanut kaksi voittoa kaataen AC Oulun niin Veikkausliigassa kuin Cupissakin.

Hongan ja Ilveksen kauden ensimmäinen kohtaaminen tarjosi draamaa loppuun saakka. Ilves siirtyi 1-0 johtoon lisäajan ensimmäisellä minuutilla, mutta Honka nousi vielä tasoihin aivan lopussa Edmund Arko-Mensahin laukoessa rangaistuspotkun verkkoon.

Honkaan täksi kaudeksi siirtynyt hyökkääjä Jonathan Muzinga on viime aikoina saanut enemmän vastuuta. Muzinga on toistaiseksi pelannut Veikkausliigaa Hongan paidassa kuudessa ottelussa ja liigauran avausmaalikin syntyi AC Oulua vastaan.

Onhan tämä toki ihan hyvä fiilis. Alkukausi oli minulla hyvin sekalainen loukkaantumisten takia, mutta nyt ollaan hyvällä tiellä. Sunnuntaina on varmasti tulossa hyvä ottelu, Muzinga kommentoi.

Esport Arenalla järjestetään sunnuntaina päivänä suuri koripallotapahtuma, joten pysäköintipaikat saattavat ruuhkautua. Suosittelemme saapumaan otteluun julkisilla kulkuvälineillä tai käyttämään urheilupuiston muitakin pysäköintialueita. Honka vs Ilves siis klo 16.00 ja liput tästä!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top