Etsi tältä sivustolta

Hongalle niukka tappio Seinäjoelta

Honka matkasi kohtaamaan sarjan kärkikamppailussa mukana olevan SJK:n Seinäjoen OmaSP Stadionille. Yleisölle tarjottiin kova ja tasainen vääntö, joka lopulta kuitenkin kääntyi kotijoukkueen juhliksi avausjakson osumalla.

Avausjakso

Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ottelun ensimmäisen parinkymmenen minuutin aikana. SJK:n Jake Dunwoody pääsi laukomaan pilkun kohdilta, mutta Aldayr Hernández blokkasi. Toisessa päässä Roman Eremenkon laukaus karkasi yli maalin.

SJK avasi maalinteon 25. minuutilla. Murilo keskitti vasemmalta ja Jeremiah Streng pääsi puskemaan pallon Honka-maalin alakulmaan.

Lähimpänä tasoitusmaalia Hongasta kävi avausjaksolla Otso Koskinen 33. minuutilla. Clésion keskitys tuli Koskiselle pilkun kohdille, mutta pusku kolahti ylärimaan ja putosi siitä lähes maaliviivalle ennen SJK-puolustuksen purkua.

Tauolle siirryttiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Toinen jakso

Honka oli toisella jaksolla hieman ensimmäistä enemmän pallossa, mutta huippupaikat jäivät vähiin molemmissa päissä. 66. minuutin täyttyessä Nooa Laine kolautti laukauksellaan Honka-maalin tolppaa. Hetkeä myöhemmin Honka hyökkäsi hyvin nopeasti. Clésio pelasi oikealta laidalta hyvän matalan keskityksen maalille, mutta Terry Yegbe ehti katkomaan ennen Juan Alegriaa ja peliä jatkettiin Hongan kulmapotkulla.

Hongan hakiessa ahnaasti tasoitusta avautui SJK:lle muutama paikka lisämaaleihin. Noin vartti ennen täyttä aikaa Diego Rojas pääsi laukomaan hyvältä tontilta, mutta yli maalin.

Hongan paras paikka tasoitukseen nähtiin 82. minuutilla. Lauri Laine ohitti Murilon ja keskitti takaviistoon Niilo Saarikivelle, mutta Yegbe blokkasi päällään Saarikiven laukauksen.

Lisämaaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty, joten Hongan pistesaldo ei Seinäjoen reissulta kasvanut.

On turhauttavaa pelata näin eikä saada tulosta. Pidimme palloa ja meillä oli muutamia hyviä paikkoja myös. Se on kuitenkin pelin luonne. Nyt jätämme tämän taaksemme ja keskitymme europeleihin, Nasiru toteaa.

Nasirulle minuutit olivat ensimmäiset Veikkausliigaottelun avauskokoonpanossa sitten syksyn 2021. Samalla pelaaja juhli 23-vuotissyntymäpäiviään.

Tuntuu tottakai mahtavalta palata Veikkausliigakentille pitkän tauon jälkeen, hän summasi tuntemuksensa.

Hongan kaksi seuraavaa ottelua pelataan eurokentillä. Se kohtaa UEFA:n Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella kazakstanilaisen FC Tobolin ensin vieraissa torstaina 13.7. ja sitten kotiottelussa Vantaan Myyrmäen Stadionilla seuraavan viikon torstaina 20.7. Kotiottelun järjestelyistä ja lipunmyynnistä tiedotetaan lisää lähiaikoina!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#7 Clésio
#9 Juan Alegria (80′ Jonathan Muzinga)
#10 Lucas Kaufmann (73′ Lauri Laine)
#13 Roman Eremenko
#20 Matias Rale (89′ Florian Baak)
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernández
#24 Nasiru Banahene
#47 Elias Äijälä (73′ Dario Naamo)
#88 Otso Koskinen (80′ Niilo Saarikivi)

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #39 Asla Peltola

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top