Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa kotonaan KTP:n perjantaina

Julkaistu

Matka Veikkausliigassa jatkuu jälleen ylihuomenna perjantaina, kun Honka kohtaa kotinurmellaan Tapiolan urheilupuistossa klo 18.00 alkaen KTP:n! Nappaa liput otteluun ennakkoon tästä!

Honka nappasi viime kierrokselta tärkeät kolme pistettä kaatamalla AC Oulun vieraissa 3-1. Keltamustien ensimmäinen maali kirjattiin Juan Alegrialle, kaksi muuta Clésiolle. Samalla Clésio nousi Hongan sisäisen maalipörssin kärkeen tasoihin Kevin Jansenin kanssa. Molemmilla on kaudelta toistaiseksi kolme tehtyä maalia.

Oli todella tärkeää saada voitto Oulusta. Joukkueen itseluottamus nousi myös paljon, kun onnistuimme hyvin kentällä, täyden ysikymppisen oikeana laitapuolustajana urakoinut Dario Naamo totesi.

Toukokuun puolivälissä vasta 18-vuotta täyttänyt Naamo debytoi Veikkausliigassa viime kaudella tultuaan vaihdosta loppuhetkiksi kentälle IFK Mariehamnia vastaan. Tämän talven Liigacupissa Naamo pelasi kaksi täyttä ysikymppistä edustusjoukkueessa ja AC Oulu-ottelu oli puolustajalle ensimmäinen avauskokoonpanopaikka Veikkausliigassa.

Tuntui hyvältä saada enemmän vastuuta ja päästä avauskokoonpanoon. Toki ysikymppisen pelaaminen tuntui myös hieman raskaalta, sillä en ollut hetkeen pelannut niin isoja minuutteja. Oman paikan kilpailu paikasta avauksessa on kovaa. Paikka pitää ansaita kovalla treenillä, sillä meillä on todella kovatasoinen joukkue.

Honka löytyy ennen perjantain otteluita Veikkausliigassa sijalta neljä, kerättyään kaksitoista pistettä. Vastustaja KTP:n sijoitus on tällä hetkellä kymmenes, pisteitä on napsunut kotkalaisille kuusi.

Kolmella kotiottelulla Veikkausliigakautensa avannut KTP keräsi näistä peleistä yhteensä neljä pistettä. Avausvoittonsa se otti kaatamalla IFK Mariehamnin 2-1 ja sen jälkeen pistetili on karttunut tasapeleillä HJK:ta ja FC Lahtea vastaan. Suomen Cupin neljännellä kierroksella KTP voitti MyPa:n 14-0.

KTP:tä vastaan peli tulee varmasti olemaan haastava. Meidän täytyy saada kontrolli jo pelin alusta, jotta pystymme haavoittamaan heitä hyökkäyksillämme, Naamo sanoo.

Honka vs KTP siis Tapiolan urheilupuistossa perjantaina 26.5. kello 18.00. Nappaa liput ennakkoon tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top