Etsi tältä sivustolta

Honka jäi pisteittä KTP:tä vastaan

Julkaistu

Tapiolan urheilupuiston perjantai-illassa nähtiin jälleen tasainen kamppailu. Kilpaurheilussa juoni on kuitenkin selvä, enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Kotijoukkue Hongan jäädessä ilman osumia ja KTP:n onnistuessa kertaalleen matkasi täysi pistepotti Kotkaan.

Avausjakso

Honka avasi ottelun vahvasti. Jo toisella peliminuutilla Roman Eremenko löysi syötöllään hienosti Edmund Arko-Mensahin, mutta Rasmus Leislahti veti KTP-maalilla pidemmän korren.

Ottelun avausmaalin iski vierailija KTP noin puolen tunnin kohdalla. Joni Mäkelä pääsi keskittämään ja Willis Furtadon pusku upposi Honka-verkkoon.

Honka rakensi hyvän hyökkäyksen 39. minuutilla. Dario Naamo sai pelattua Florian Krebsille, mutta laukaus karkasi ohi maalin.

Avausjakson lisäajalla tasoitus oli vielä lähellä. Arko-Mensah laittoi palloa maalille kohti Juan Alegriaa, mutta Leislahti sai kätensä väliin juuri ennen Honka-hyökkääjää. Tauolle siirryttiin vieraiden maalin johtoasemassa.

Toinen jakso

Honka haki ahnaasti tasoitusosumaa toisen jakson alkuun, mutta kunnon maalipaikat jäivät vähiin. KTP sen sijaan pakotti 55. minuutilla Maksim Rudakovin venymään Honka-maalilla parhaimpaansa.

Tunnin kohdalla Clésio keskitti, mutta Alegrian pusku meni ohi maalin. 68. minuutilla puskemaan pääsi Krebs, mutta yli.

72 minuutin pelin jälkeen KTP ’oli lähellä tuplata johtonsa. Rudakov venytti Jack DeVriesin puskuun, jonka jälkeen Honka-puolustus blokkasi parikin uutta yritystä ennen Gabriel Sandbergin ohi viuhunutta kutia.

Lisämaaleja ei enää nähty, joten pisteet ottivat suunnakseen tällä kertaa Kotkan.

Hetkittäin ihan hyvää, hetkittäin huonoa. Häviämme liikaa kaksinkamppailuja ja kakkospalloja. Sitten tekemisestä tulee sekavaa, emmekä saa sitä oikein kunnolla toimimaan. Viimeisessä vaiheessa meillä on ihan tarpeeksi aihioita haavoittaa vastustajaa enemmänkin, mutta laatu puuttuu jostain syystä edelleen. Liian usein vaan jää vajaaksi. Tietenkin vastustaja oli tehnyt läksynsä hyvin ja toteutti omaa pelisuunnitelmaansa paremmin kuin me. Tämä ei nyt riitä, meidän on pakko parantaa. Onneksi tulee aika nopeasti seuraava peli, Suomen Cupin muodossa jo tiistaina, päävalmentaja Vesa Vasara totesi.

Ei se auta kun mennä sorvin ääreen treenaamaan, mutta onhan se ihan selvää, että vaatimustaso pitää saada ylemmäs. Emme tällä hetkellä pysty saamaan tarpeeksi hyvin laatua mukaan. Ihan tarpeeksi aihioita on, mutta emme saa jostain syystä vietyä niitä loppuun asti. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa tekemään tulosta. Tämä on kuitenkin kilpaurheilua ja tulokset siinä merkitsee. Emme saa sitä lopputulosta mitä haluamme, jos jatkamme tätä tuloskuntoa, Vasara päätti.

Hongan pelit jatkuvat tosiaan jo nopealla aikataululla, kun tiistaina 30.5. se kohtaa Bolt Arenalla HJK:n Suomen Cupin viidennellä kierroksella klo 18.30! Vieraskannattajien liput tästä! Veikkausliiga jatkuu 3.6. Interin vieraana ja kotinurmelle Tapiolaan palataan keskiviikkona 7.6. Silloin vastassa klo 18.00 alkavassa ottelussa on IFK Mariehamn, nappaa liput tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#7 Clésio
#8 Kevin Jansen
#9 Juan Alegria (65′ Otso Koskinen)
#11 Florian Krebs (84′ Mateo Ortíz)
#13 Roman Eremenko
#15 Edmund Arko-Mensah (73′ Lucas Kaufmann)
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernández
#26 Dario Naamo (73′ Lauri Laine)
#47 Elias Äijälä (84′ Florian Baak)

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #14 Niilo Saarikivi

Back to top