Etsi tältä sivustolta

Honka jäi ilman pisteitä Hakaa vastaan

Julkaistu

Honka ja Haka kohtasivat Tapiolan urheilupuiston aurinkoisessa tiistai-illassa. Tapiolan nurmella nähtiin tasainen ottelu, jossa maaleista vastasi kuitenkin vain vierasjoukkue. Pisteet lähtivät Valkeakoskelle lukemin 0-2.

Avausjakso

Honka hyökkäsi hyvin 18. minuutilla. Kevin Jansen ja Edmund Arko-Mensah syöttelivätä hyvin pallon boksiin, mutta viimeinen syöttö karkasi yli päätyrajan.

Hongan avausmaali oli lähellä 27. minuutilla. Clésio pelasi Mateo Ortízille, joka pudotti boksin rajoille Jansenille. Laukaus meni kuitenkin hieman maalin ohitse.

Ottelun avausmaalin iski vierailija Haka puolen tunnin kohdalla. Ryan Mahuta laukoi ja Logan Rogerson pääsi siirtämään paluupallosta vieraat johtoon.

Haka iski vielä toistamiseen ennen avausjakson loppua, kun Juan Lescanon pusku upposi kulmapotkusta Honka-maalin takakulmaan.

Toinen jakso

Honka tuli toisen jakson alkuun vauhdilla ja saikin muutamia paikkoja. Ville Kosken pusku nousi kuitenkin yli maalin eikä Clésio päässyt hyvän riistonsa jälkeen laukomaan. Hongan ottelu vaikeutui 70. minuutilla Roman Eremenkon ulosajon myötä.

73. minuutilla Hakan kolmas osuma oli lähellä. Vain Matias Ralen upea blokki maaliviivalta piti lukemat muuttumattomina.

Varttia ennen loppua Juan Alegria pääsi kulmapotkun jälkeen kokeilemaan lähietäisyydeltä, mutta pallo jäi Haka-puolustuksen blokkiin.

Lisämaaleja ei enää nähty ja Honka koki tappion loppulukemin 0-2.

Todella pettynyt fiilis, pääosin pelaamme monta vaihetta pelistä ihan hyvin, mutta molemmat boksit jäävät uupumaan, häviämme niissä liikaa. Päästimme taas yhden erikoistilannemaalin ja puolustimme myös vähän huonosti Hakan ensimmäisessä maalissa. Toiselle jaksolle tulimme hyvin sisään, olimme pirteitä, painoimme Hakaa alas ja saimme palloa boksiin. Mutta meidän pitää kyllä parantaa laatua. Vaikka vastustajan linja onkin alhaalla, pääsemme ihan tarpeeksi syöttämään hyviltä paikoilta. Suhteessa siihen se, kuinka monta paikkaa saamme boksista on liian vähän. Sinne pitää saada laatua. Into tehdä maali pitää löytyä, siihen pitää löytää lisää keinoja. Tänään ei oikein meille pomppinutkaan, mutta Haka oli tietyissä asioissa parempi ja ansaitsi voittonsa. Meidän pitää parantaa, mutta joukkue kuitenkin tekee koko ajan paljon töitä ja pääosa pelistä pelataan oikein hyvinkin. Tulosurheilua tämä kuitenkin on ja kun maali on tavoitteena ja se jää pois niin tottakai olemme todella pettyneitä, päävalmentaja Vesa Vasara totesi.

Honka hakee paluuta voittokantaan todellisessa huippuottelussa lauantaina 13.5. kotona Tapiolan urheilupuistossa. Vastaan asettuu klo 15.00 alkaen KuPS! Osta lippusi tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV)
#5 Henri Aalto (C)
#7 Clésio (64′ Lauri Laine)
#8 Kevin Jansen
#11 Florian Krebs (82′ Florian Baak)
#15 Edmund Arko-Mensah (64′ Lucas Kaufmann)
#20 Matias Rale
#21 Ville Koski
#23 Aldayr Hernández
#32 Mateo Ortíz (46′ Roman Eremenko)
#88 Otso Koskinen (64′ Juan Alegria)

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #26 Dario Naamo

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top