Etsi tältä sivustolta

Kausi käyntiin keskiviikkona!

Julkaistu

Veikkausliigakausi on taas täällä! Hongan osalta urakka käynnistyy keskiviikkona 5.4. todellisella huippukamppailulla, kun Töölön Bolt Arenalla vastaan asettuu HJK klo 18.15 alkaen! Mikäli et pääse paikan päälle, näkyy ottelu suorana Ruutu+:sta, sekä YLE TV2:lta!

Hongan vahva runko on pysynyt menestyksekkään, kolmanteen sijaan päättyneen viime kauden jälkeen hyvin kasassa, vaikka lähtijöitäkin toki löytyy. Duarte Tammilehto ja Jonas Levänen päättivät pelaajauransa, Konsta Rasimus siirtyi Gnistaniin, Rui Modesto AIK:hon ja viimeisimpänä Agon Sadiku Rosenborgiin. Tulijapuolelta toistaiseksi luetaan nimet Jonathan Muzinga, Mateo Ortíz, sekä Clesio Bauque. Omasta Akatemiasta edustuksen rinkiin ovat nousseet mm. talvella vahvasti esiintyneet Lauri Laine ja Dario Naamo.

Viime vuonna kilpailun mestaruutta juhlineen Hongan Liigacup ei mennyt tänä vuonna tuloksellisesti aivan nappiin. Lohkovaihe toi yhden voiton FC Lahdesta, kaksi tasapeliä KTP:tä ja IFK Mariehamnia vastaan, sekä tappiot FC Interille ja HJK:lle. Vuoden 2023 aikana pelaamastaan seitsemästä harjoitusottelusta Honka on napannut pääosin hyviä tuloksia. Se on voittanut neljä (PK-35, Paide Linnameeskond, Kristiansund BK ja Grorud IL) ja tasapeleihin ovat päättyneet loput kolme (Bryne FK, Hammarby IF ja IFK Mariehamn).

Hyvät ja luottavaiset tunnelmat kauden avausottelun alla. Parannamme viikko viikolta ja joukkue on hyvässä kunnossa. Tärkeintä keskiviikkona on, että pelaamme hyvää jalkapalloa ilman pelkoa, luotamme toisiimme ja olemme joukkue. Meidän täytyy olla parhaimmillamme kaataaksemme HJK:n, toisen kautensa Espoossa aloittava, keskikentän Kevin Jansen summaa.

Hallitseva Suomen mestari HJK on ollut vahva myös kuluneena talvena. Joukkue voitti Liigacupin kaadettuaan finaalissa AC Oulun 2-1 lukemin. Viime kauden joukkueesta poissa ovat mm. Santeri Väänänen ja Arttu Hoskonen, mutta uusien tulokkaiden listaan kirjataan esimerkiksi nimet Topi Keskinen, Tuomas Ollila ja Ilves-lainaltaan palannut Kai Meriluoto. HJK on kokenut talven aikana vain kaksi tappiota, Liigacupissa FC Interille ja harjoitusottelussa SJK:lle. Tosin Inter-ottelussa se pelasi lähinnä Klubi 04:sen pelaajilla.

HJK vs Honka siis Töölön Bolt Arenalla keskiviikkona 5.4. klo 18.15, sekä myös suorana lähetyksenä Ruutu+:ssa ja YLE TV2:lla!

Hongan ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lauantaina 15.4. klo 17.00. Myyrmäen Stadionilla vastaan asettuu SJK! Liput otteluun tästä! Samasta linkistä pääset myös ostamaan liput Hongan kaikkiin toukokuun kotiotteluihin, sekä kauden 2023 kausikortteja!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top