Etsi tältä sivustolta

Agon Sadiku siirtyy Rosenborgiin

Julkaistu

Hyökkääjä Agon Sadiku siirtyy Norjan pääsarjaseura Rosenborgin riveihin. Viime kaudeksi Honkaan siirtynyt Sadiku nousi ensimmäisellä Veikkausliigakaudellaan sarjan kärkihyökkääjien joukkoon ja viimeisteli 19-vuotiaana neljätoista liigamaalia, joka oikeutti maalipörssin kolmanteen sijaan. Sadiku valittiin myös Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi. Huuhkajissa hän debytoi tammikuun maaotteluleirillä.

Kiitos paljon Hongalle kuluneesta kaudesta! Kiitos kaikille Hongan kannattajille ja henkilökunnalle, sekä erityisesti valmentajille ja joukkuekavereille, joista tuli lyhyessä ajassa minulle kuin yksi iso perhe. Olen todella kiitollinen. Kiitos että sain olla osa upeaa joukkuetta, joka opetti minulle paljon. Matkani jatkuu nyt muualla, mutta Honka tulee olemaan aina sydämessäni, Sadiku kommentoi.

Agonin kehitys viime kauden aikana oli hienoa seurattavaa. Kentällä taitava ja samalla tekee valtavan määrän töitä joukkueen eteen. Esimerkki monelle nuorelle pelaajalle. Hieno ihminen, ottaa muut ihmiset hyvin huomioon. Moni asian on itselleni jäänyt mieleen. Erityisesti se, kun kerroin, että nyt tulee seuraava hyökkääjä joukkueeseen taistelemaan pelipaikastasi, Agon vastasin ”Bring them on!” Pidä Agon tuo sama asenne kentällä jatkossakin ja onnistut tavoitteissasi. Kiitos Agon, kiitos myös kaikille jotka ovat auttaneet siirron mahdollistamisessa ja erityisesti kiitos viimeisen kahden vuorokauden aikana Rosenborgin urheilutoimenjohtaja Micke Dorsinille loistavasta yhteistyöstä! Thanks to Agon, to everyone who made this transfer possible and especially Micke Dorsin at Rosenborg for excellent co-operation!, Hongan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen kiteyttää.

Koko toimintamme yksi kivijalka on pelaajakehitys, eli se että meillä pelaajat kehittyvät ja pääsevät siirtymään kansainvälisille kentille hyviin seuroihin. Tässä on nyt malliesimerkki siitä mitä tavoittelemme. Agonille iso kiitos huimasta vuodesta meillä. Olen varma, että hän pärjää maailmalla erinomaisesti. Iso kiitos myös Vuorisen Petrille, joka johti tämän koko prosessin, eli hankinnan ja myynnin komeasti alusta loppuun maaliin. Meillä on nyt toimivat mallit ja riittävät resurssit kehittää toimintaa myös kansainvälistymisen ja pelaajakaupan sektorilla. Tästä on hyvä jatkaa jo seuraavassa siirtoikkunassa muutaman kuukauden päästä. Tähän ikkunaan ylitämme kaikki ennätyksemme, se lämmittää, toteaa puolestaan manageri Hexi Arteva.

Koko Hongan organisaatio kiittää Agonia ajastaan seurassa ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaan!

Back to top