Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa lauantaina Vaasaan

Julkaistu

Hongan kausi jatkuu Veikkausliigassa lauantaina vierasottelulla Vaasassa. Lemonsoft stadionilla pelattava kamppailu käynnistyy kello 17.00 ja Ruutu+ näyttää sen tuttuun tapaan myös suorana!

Honka nousi viime kierroksen ottelussaan Hakaa vastaan tasoihin loppuhetkillä, kun Kevin Jansen laukoi 1-1 tasoituksen pilkulta. Tasapelin myötä Honka on nyt kerännyt neljästä ensimmäisestä ottelustaan viisi pistettä, yhden voiton, kahden tasapelin ja yhden tappion myötä. Sijoitus ennen lauantain pelejä on sarjassa viides.

Mielestäni joukkue on tehnyt hyvää työtä. Valitettavasti olemme voittaneet toistaiseksi vain yhden pelin, mutta teemme asioita hyvin ja uskon että siten tulostakin tulee. Lauantain pelistä tulee varmasti vaikea, heillä on hyvä joukkue. Haluamme pelata hyvän ottelun ja palata kolmen pisteen kanssa nostaaksemme myös itseluottamustamme, toppari Aldayr Hernández sanoo.

Hernández on yksi tärkeä palanen Hongan jo viime kaudella hyvin toiminutta puolustusta. Hän on pelannut tähän mennessä täydet minuutit kuluneella Veikkausliigakaudella ja oli myös viime sesongilla Hongan yksi eniten pelanneista pelaajista.

On todella mukavaa pelata muun puolustuksen kanssa. Meillä on todella hyviä puolustuspään pelaajia ja annamme aina kaikkemme. Tähän mennessä asiat ovat menneet hyvin, haluamme jatkaa samalla tapaa ja pelata vahvaa puolustuspeliä läpi kauden.

Lauantain vastustaja VPS on pelannut kolme ottelua, yhden Honkaa vähemmän. Pisteitä on kertynyt vain yksi, joka tuli tasapelillä FC Lahtea vastaan, mutta täytyy muistaa, että kaksi muuta otteluaan VPS on pelannut sarjakärki HJK:ta vastaan.

Viime kauden päätteeksi VPS menetti mm. hyökkääjä Tete Yengin, jonka lainasopimus päättyi, sekä maalivahti Oskari Forsmanin. Tulijoista mielenkiintoisia nimiä ovat mm. HIFK:sta siirtynyt brassi Savio Roberto, sekä keskikenttäpelaaja Evgeniy Bashkirov.

VPS vs Honka siis Vaasan Lemonsoft Stadionilla lauantaina 29.4. klo 17.00 ja suorana Ruutu+:ssa! VPS-ottelun jälkeen Hongalla on edessä kolmen ottelun kotiputki. Vastassa ovat FC Lahti 5.5. Haka 9.5. ja KuPS 13.5.! Osta liput kaikkiin näihin otteluihin klikkaamalla tästä!

Back to top