Etsi tältä sivustolta

Liigacupin lohkovaihe päätökseen lauantaina

Julkaistu

Honka päättää omalta osaltaan Liiigacupin lohkovaiheen lauantaina, kun vastassa on paikallisottelussa HJK. Ottelu käynnistyy Töölön Bolt Arenalla klo 14.00!

Honka on kerännyt neljästä Liigacupin ottelustaan kahden tasapelin, yhden voiton ja yhden tappion myötä viisi pistettä. Viime ottelussa se kärsi niukan tappion, kun FC Inter oli maalin verran parempi ja haki pisteet Esport Arenalta luvuin 0-1. Viidellä pisteellä Honka on kirjoitushetkellä Liigacupin A-lohkon kolmantena, pisteen perässä FC Interiä ja HJK:ta. Täytyy tosin ottaa huomioon, että IFK Mariehamnia lukuun ottamatta muut lohkon joukkueet ovat pelanneet Honkaa vähemmän otteluita. Lohkon kaksi parasta jatkaa Liigacupin välieriin. Jatkon kannalta vaikeasta lohkotilanteesta huolimatta keltamustat lähtevät lauantain paikallisotteluun kovalla itseluottamuksella ja hakemaan tietenkin kolmea pistettä.

Olemme tehneet aiemmissa peleissä monia asioita kyllä hyvin. Tietysti meillä on yhä parannettavaakin. Derbyt HJK:ta vastaan ovat aina hienoja otteluita, vastakkain on kaksi kovaa joukkuetta. Olen iloinen, että pääsemme pelaamaan ulos stadionille. Siellä on varmasti parempi tunnelma kun halleissa, toteaa keskikenttäpelaaja Florian Krebs.

Honka on pelaamissaan Liigacupin otteluissa tehnyt kolme maalia, kun taas omasta verkosta pallo on löytynyt kahdesti. Jonathan Muzinga johtaa kilpailullisissa peleissä joukkueen sisäistä maalipörssiä kahdella FC Lahtea vastaan viimeistelemällään maalilla, KTP:tä vastaan osui Lucas Kaufmann. Muzingan molemmat Liigacup-maalit syöttänyt Kaufmann on ollut tehokas, neljään Liigacup-otteluun brassille on kirjattu siis yksi maali ja kaksi maalisyöttöä.

Kahdesta pelaamastaan harjoitusottelusta Honka on puolestaan ottanut kaksi voittoa maalierolla 9-0. Niissä maalinteossa ovat onnistuneet kertaalleen Niilo Saarikivi, Nasiru Banahene, Lauri Laine, Florian Baak, Otso Koskinen ja Agon Sadiku. Kaksi maalia harjoitusotteluissa on viimeistellyt Jerry Voutilainen ja Muzingan talvikauden kolmas osuma nähtiin myös treenipelissä.

Hallitseva suomen mestari HJK on avannut Liigacup-kautensa vahvasti. Se voitti avausottelussaan IFK Mariehamnin 3-0 ja kaatoi viime viikolla FC Lahden 5-2. Erityisesti 19-vuotias Topi Keskinen on ollut kovassa vireessä. Lahtea vastaan mies viimeisteli neljä osumaa. Toni Koskelan valmentamaan joukkueeseen ovat uusina pelaajina Keskisen lisäksi liittyneet talven aikana mm. Tuomas Ollila, Aleksi Paananen, Jesse Öst, Dejan Iliev ja Georgios Kanellopuolos. Avainpelaajista muualle suuntasivat mm. Puolaan siirtynyt toppari Arttu Hoskonen, sekä maalivahti Conor Hazard, jonka lainasopimus HJK:hon päättyi.

HJK vs Honka käynnistyy siis Bolt Arenalla Töölössä lauantaina 18.2. klo 14.00! Liput otteluun myy kotijoukkue HJK ja niitä pääset ostamaan tästä!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top