Etsi tältä sivustolta

Paluu maajoukkuetauolta huippuottelulla!

Julkaistu

Honka palaa maajoukkuetauolta lauantaina 18.6. Tapiolan urheilupuistossa tarjolla on todella iso ottelu, sillä Honka kohtaa sarjan kärkipaikkaa tällä hetkellä hallussaan pitävän KuPS:n klo 15.00. Nyt jos koskaan kannattaa siis tulla paikan päälle seuraamaan huippufutista ja kannustamaan Honka voittoon! Osta lippusi tästä!

Honka lähtee otteluun Veikkausliigan kolmannelta sijalta. Joukkue on pelannut vahvan alkukauden voittaen viidesti. Tappioita on tullut kaksi ja tasapelien sarake näyttää samaa lukemaa. Pisteitä on siis kasassa seitsemäntoista. Ero kahden kärkiporukkaan, HJK:hon ja lauantain vastustaja KuPS:iin on yhdeksän pistettä. HJK on kuitenkin pelannut kaksi, ja kuopiolaiset yhden ottelun Honkaa enemmän.

Koko Hongan joukkue on esiintynyt hyvällä tasolla. Yksi ehdottomasti näkyvimmistä pelaajista on keskikentälle tälle kaudella saapunut saksalainen Florian Krebs. Krebs joutii jättämään FC Interiä vastaan tulleen loukkaantumisen vuoksi muutaman ottelun väliin, mutta palasi Hongan vahvuuteen viime kierroksen HIFK-voitossa.

Onneksi tervehdyin pikaisesti takaisin pelikuntoon. Haluankin kiittää kaikkia seurassa, jotka antoivat kaikkensa auttaakseen minua palaamaan nopeasti kentälle, hän kiittää.

Honka pelasi Veikkausliigassa viimeksi juurikin HIFK:ta vastaan, sunnuntaina 29.5. Aivan ilman ottelutuntumaa joukkueessa ei ole kuitenkaan jouduttu olemaan, sillä Honka kohtasi harjoitusottelussa Viron hallitsevan mestarin FCI Levadian viime viikon perjantaina. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin 1-1, Kevin Jansenin viimeistellessä Hongan osuman. Krebsin mielestä harjoitusottelu oli tärkeä tapahtuma maajoukkuetauon keskelle.

On aina hyvä juttu saada tasaisesti pelejä ja pitää kilpailullisuutta yllä, hän toteaa.

KuPS:n meno on ollut myös hyvin vahvaa. Joukkue on sarjan kärjessä ja yhtä tappiottomana. Kuopiolaiset tekivät myös hiljattain uuden Suomen pääsarjaennätyksen, kun tappiottomien ottelujen putki Veikkausliigassa venyi kolmeenkymmeneen. Sen jälkeen on tullut tasapeli HJK:n kanssa, eli luku on tällä hetkellä 31. Tätä putkea Honka lähtee siis lauantaina katkaisemaan.

Tapiolan urheilupuistossa pelatussa kahdessa kotiottelussa on nähty jo hyvää menoa kentän lisäksi myös katsomon puolella, ja lauantaina voidaan odottaa vieläkin parempaa. Niin HK05, innokkaasti kannattavat Hongan omat junioripelaajat kuin kaikki muukin yleisö on antanut vahvan tukensa kotijoukkueelle. Krebs uskookin, että myös lauantaina nähdään hieno ottelu.

Meidän tulee tehdä kovaa töitä ja pelata omaa peliämme. Silloin meitä on vaikea pysäyttää. Odotamme ottelua innolla ja haluamme ottaa voiton yhdessä kannattajiemme kanssa!

Honka vs KuPS siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 18.6. klo 15.00 alkaen! Liput tästä, nähdään TUP:issa!

Huom! Tapiolan urheilupuistossa on lauantaina myös muuta tapahtumaa. Suosittelemme saapumaan otteluun julkisilla tai kävellen.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top