Etsi tältä sivustolta

Hyvävireinen Honka kohtaa lauantaina IFK Mariehamnin

Hyvässä vireessä matkaava Honka palaa kotikentälleen Tapiolan urheilupuistoon ylihuomenna lauantaina 2.7. Klo 15.00 alkavassa ottelussa vastassa on IFK Mariehamn, liput tästä!

Honka lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Ensin kaatui HIFK vieraissa 2-1 ja maajoukkuetauon jälkeen joukkue on voittanut KuPS:n 2-0 ja VPS:n 1-0. Sarjasijoitus on kolmas eikä eroa kakkosena olevaan, kaksi ottelua enemmän pelanneeseen HJK:hon ole kuin kolme pistettä.

Kahdessa viime ottelussa Hongan varmassa puolustuslinjassa on nähty vahvoja otteita enemmän pelanneiden puolustajien lisäksi Mohammed Adamsilta. Yli 190-senttinen toppari on esiintynyt vahvasti ja voittanut mm. lukuisia puolustuspään kaksinkamppailuita. Viime kaudella Rovaniemellä lainalla Ykköstä pelannut 21-vuotias Adams on itsekin tyytyväinen vastuuseen ja otteisiinsa.

Tuntuu tietenkin hyvältä päästä avauskokoonpanoon. Se on asia, jota jokainen pelaaja tavoittelee. Olen tyytyväinen myös omaan pelaamiseeni näissä kahdessa pelissä ja olemme pitäneet maalimme puhtaana. Erityisesti KuPS:n voittaminen oli hieno suoritus meiltä.

IFK Mariehamn on tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukossa kymmenentenä, kerättyään yhdestätoista pelaamastaan ottelusta kymmenen pistettä. Joukkue otti kauden toisen voittonsa viime kierroksella kaatamalla HJK:n 2-1. Lisäksi voittotili on karttunut aiemmin AC Oulun kustannuksella. IFK on tehnyt toistaiseksi kymmenen maalia, mikä on toiseksi vähiten sarjassa. John Owoerilla on tilillään kaksi osumaa, kahdeksalla muulla pelaajalla yksi mieheen.

Honka ja IFK Mariehamn kohtasivat huhtikuussa Maarianhaminassa. Silloin päädyttiin 1-1 tasapeliin. Robin Sid vei isännät johtoon ennen Florian Krebsin muutamaa minuuttia myöhemmin syntynyttä tasoitusmaalia. Hongalla oli ottelussa paikat voittoonkin, mutta lisämaaleja ei nähty.

Lauantain ottelusta tulee varmasti kova. Vaikka IFK ei olekaan saanut niin hyviä tuloksia, niin he tosiaan esimerkiksi voittivat juuri HJK:n. Luotan siihen että otamme kuitenkin kolme pistettä. Olemme treenanneet sitä kohdin, teemme kovaa töitä kentällä ja otamme voiton, Adams sanoo.

Toivottavasti yleisöä saapuu runsaasti kannustamaan meitä! Annamme heille syyn olla ylpeitä, hän päättää.

Honka vs IFK Mariehamn siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 2.7. klo 15.00! Osta lippusi tästä ja savu kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top