Etsi tältä sivustolta

Kotinurmelle palataan taas perjantaina!

Julkaistu

Honka pääsee pelaamaan jälleen kotiyleisönsä eteen perjantaina, kun Ilves saapuu keltamustien vastustajaksi Tapiolan urheilupuistoon. Ottelu käynnistyy kello 18.00. Osta lippusi tästä ja saavu kannustamaan Honka voittoon!

Honka kärsi viime kierroksella kauden toisen tappionsa, kun AC Oulu onnistui nappaamaan voiton kotikentällään viime hetkien rangaistuspotkumaalilla 2-1 numeroin. Tappiosta huolimatta Hongan alkukautta voidaan pitää onnistuneena. Kolmantena sarjataulukosta löytyvät keltamustat ovat keränneet seitsemästä ottelusta kolmetoista pistettä.

Meidän olisi pitänyt saada luotua Oulua vastaan enemmän hyviä maalipaikkoja. Meillä oli toki myös hieman huonoa onnea mukana. Olen varma, että perjantain ottelussa onnistumme paremmin. Olemme valmistautuneet hyvin. Ilves on toki aina vaikea vastustaja, mutta uskon, että pystymme ottamaan hyvällä peillä voiton, Rui Modesto sanoo.

Monipuolinen Modesto on pelannut kauden aikana niin laitahyökkääjänä, kuin viimeiset pari ottelua myös laitapuolustajana. 22-vuotias portugalilainen on pelannut Hongan joukkueesta alkukaudella kuudenneksi eniten. Peliaikatilaston kärjessä ovat maalivahti Maksim Rudakov ja toppari Aldayr Hernández, jotka ovat ainoina pelanneet kaikki minuutit kauden ensimmäisen seitsemän ottelun aikana. Modeston edellä ovat myös Jerry Voutilainen, Lucas Kaufmann ja Ville Koski.

Ilveksen kausi Veikkausliigassa alkoi yskähdellen, kun tamperelaiset kokivat tappiot Hakalle ja KuPS:lle. Pistetili aukesi kolmannella kierroksella 2-2 tasapelillä AC Oulua vastaan, jonka jälkeen tilille on kirjattu voitot VPS:stä (3-2), SJK:sta (3-1) ja IFK Mariehamnista (1-0). Kauden kolmas tappio tuli niukasti (2-1) HJK:ta vastaan. Hyvien viime otteluiden myötä Ilves onkin noussut sarjataulukossa jo viidenneksi ja kymmeneen pisteeseen.

Kaksitoista kertaa vastustajan verkkoja heiluttaneen Ilveksen sisäisen maalipörssin kärkipaikkaa pitää hallussaan neljällä maalilla HJK-laina Kai Meriluoto. Petteri Pennasella ja Tuomas Ollilalla, on kasassa kolme maalia, muut ovat jakautuneet maalin mieheen iskeneille Axel Vidjeskogille ja Mikael Almenille.

Honka ja Ilves kohtasivat Liigacupin lohkovaiheessa, jolloin Ilves oli vahvempi 1-0 lukemin. Viime kaudella Veikkausliigassa Honka voitti kotonaan 4-1, kun taas Tampereella päädyttiin maalittomaan tasapeliin.

Modesto odottaa jo innolla kauden toista kotiottelua Tapiolan urheilupuistossa. Avausottelu FC Interiä vastaan päättyi Hongan voitonjuhliin 2-1 ja katsomossa nähtiin ja ennen kaikkea kuultiin hyvää tunnelmaa. Vähintään samaa on odotettavissa taas perjantaina.

Kotona on paljon mukavampaa pelata kuin vieraissa. Kannattajiemme tuki on fantastista ja he antavat meille paljon energiaa kentälle. Kotiyleisön tuki on taas perjantaina ratkaisevassa roolissa!

Honka vs Ilves siis Tapiolan urheilupuistossa perjantaina 20.5. kello 18.00. Liput otteluun tästä! Nähdään katsomossa!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top