Etsi tältä sivustolta

Kausi jatkuu torstaina!

Julkaistu

Honka avaa Veikkausliigakauden 2022 myös kotiotteluiden osalta ylihuomenna torstaina 7.4., kun vieraaksi saapuu Haka Valkeakoskelta. Ottelu pelataan Bolt Arenalla Töölössä kello 18.00 alkaen. Liput matsiin pääset ostamaan klikkaamalla tästä!

Liigacupin voittanut Honka kärsi avausottelussaan niukan 0-1 tappion HJK:lle. Ottelussa ei maalipaikoilla kumpaankaan päähän juhlittu, mutta HJK onnistui iskemään yhden osuman, joka riitti tuomaan pisteet helsinkiläisille.

Ottelussa peräti viisi Honka-pelaajaa sai tililleen ensiminuutit Veikkausliigakentillä. Avauskokoonpanossa heistä oli Honka-kasvatti Elias Äijälä, joka esiintyi vahvasti vasemman puolustajan tontilla. Saku Heiskanen, Agon Sadiku, Florian Krebs ja Mohammed Adams tulivat vaihdosta kentälle.

Avausottelusta tulokseksi jäi karvas tappio, mutta se on Honka-leirissä käännetty voimavaraksi ja itseluottamus on korkealla kauden toiseen otteluun lähdettäessä.

Normaaliin tapaan käymme kutakin liigajoukkuetta läpi ja pyrimme löytämään keinot horjuttaa heidän pelaamistaan. Meillä on hyvä meno joukkueessa ja meidän täytyy jatkaa sitä aggressiivisuutta, jota olemme tänä vuonna esittäneet. Meidän pitää mennä kentälle vielä enemmän sillä asenteella, että teemme heidän olonsa mahdollisimman tukalaksi, eikä niin että kuvittelemme kaiken olevan hallinnassa ja hyvin, toppari Ville Koski toteaa.

Hongan tapaan myös Haka pelasi hyvän preseasonin. Valkeakoskelaiset ylsivät Liigacupissa aina välieriin saakka, kunnes Hongalle finaalin hävinnyt FC Inter oli vahvempi rangaistuslaukauksilla. Teemu Tainion kolmatta vuotta luotsaama ryhmä avasi Veikkausliigakautensa voitokkaasti, kun Ilves kaatui Pirkanmaan derbyssä 2-1 Stavros Zarokostasin ja Lee Erwinin vastatessa joukkueen maaleista. Maalintekijäkaksikko saapui Hakaan täksi kaudeksi. Muita vahvistuksia ovat mm. toppari Anthony Herbert, keskikentän liver Whyte ja jo kaudella 2021 lainalla joukkuetta edustanut laitapelaaja Logan Rogerson.

Honka ja Haka kohtasivat molempien joukkueiden Liigacupin lohkovaiheen avausottelussa helmikuussa. Rui Modesto vei Hongan johtoon toisen jakson alkuvaiheilla, mutta Janne-Pekka Laineen loppuhetkien tasoitusmaalin myötä päädyttiin 1-1 tasatulokseen.

Viime kauden Veikkausliigassa joukkueet pelasivat kolmesti. Honka voitti ensin Tapiolassa 2-1 ja runkosarjan toinen kohtaaminen päättyi Valkeakoskella tasan 1-1. Loppusarjan ottelussa Haka oli parempi 2-0 luvuin.

Honka vs Haka torstaina 7.4. klo 18.00 Bolt Arenalla Töölössä! Osta liput otteluun tästä!
Kaikki liput ovat numeroimattomia pääkatsomolippuja. Ennen ottelusiirtoa ostetut liput käyvät otteluun sellaisenaan. Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top