Etsi tältä sivustolta

Hongan kausi jatkuu Ahvenanmaan vierasreissulla

Julkaistu

Hongan Veikkausliigakausi 2022 jatkuu jälleen maanantaina, kun keltamustat matkaavat Ahvenanmaalle kohtaamaan IFK Mariehamnin Wiklöf Holding Arenalla kello 18.00 alkavaan otteluun. Jos et ole paikan päällä, voit kannustaa Hongan voittoon Ruutu+:n suoran lähetyksen kautta!

Honka esitti viime ottelussaan Hakaa vastaan avausjaksolla erittäin vahvoja otteita. Aldayr Hernandezin, Florian Krebsin ja Agon Sadikun maalit veivät joukkueen 3-0 johdossa tauolle. Toiselle jaksolle Haka kuitenkin tuli vahvasti ja nousi Lee Erwinin kahdella osumalla vielä maalin päähän. Honka kuitenkin sai pidettyä johtonsa loppuun saakka ja otti pisteet 3-2 lukemin.

Hakaa vastaan ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella hyvä. Toisella päästimme heidät vähän turhaan peliin mukaan. Haka muutti tauolla omaa systeemiään ja sen jälkeen meille tuli vähän enemmän vaikeuksia. Meidän olisi kyllä pitänyt pystyä pelaamaan paremmin ottelu loppuun saakka. Kolme pistettä on toki se mikä merkitsee ja hyvä että saimme sen otettua, keskikentän Jerry Voutilainen totesi.

Avausottelussaan niukan 0-1 tappion HJK:lle kärsinyt Honka on ennen sunnuntain Veikkausliigaotteluita sarjataulukossa viidentenä kolmella pisteellä. Eroa kärkipaikalla olevaan, yhden ottelun enemmän pelanneeseen KuPS:iin on kuusi pistettä.

Maanantain vastustaja IFK Mariehamn ei ole vielä tällä Veikkausliigakaudella avannut voittotiliään, mutta toisaalta myös tappiosarake näyttää yhä nollaa. Avausottelussa saarelaiset ja FC Lahti jäivät nollille, toisella kierroksella joukkue pelasi HIFK:n vieraana 1-1 tasapelin. IFK:n tähän saakka ainoan osuman tällä Veikkausliigakaudella viimeisteli Vahid Hambo.

Liigacupissa IFK:n matka päättyi alkulohkoon. Se otti kovan päänahan avausottelussaan voittamalla HJK:n 3-2, mutta jäi FC Interille ja HIFK:lle kärsimiensä tappioiden myötä lohkon viimeiselle sijalle.

Talven aikana Maarianhaminassa on ollut paljon pelaajaliikennettä. Kesken viime kauden päävalmentajaksi nousseen Daniel Norrménin ryhmästä muualle lähtivät mm. veljekset Niilo ja Aapo Mäenpää, Vaasaan suunnannut Oskari Forsman, sekä topparit Robin Buwada ja Calle Svensson. Tulijapuolelta löytyvät mm. Lahdesta tullut Jean-Christophe Coubronne ja Timi Lahti, Kuopiosta tullut Jiri Nissinen, sekä Oulusta maalinsuulle saapunut Yann Fillion ja HJK:n lainamaalivahti Elmo Henriksson.

Odotan maanantailta hyvää ottelua, josta voittoa lähdetään tietenkin hakemaan. Meidän tulee olla erityisen hereillä IFK:n vastahyökkäyksissä, he ovat niissä hyviä, Voutilainen tiivisti.

IFK Mariehamn vs Honka maanantaina 18.4. Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla kello 18.00 alkaen! Suoraan Ruutu+:n lähetykseen pääset tästä!

IFK-ottelun jälkeen Honka pelaa kauden toisen kotiottelunsa, kun se kohtaa SJK:n Bolt Arenalla maanantaina 25.4. klo 18.00 alkaen. Osta liput otteluun klikkaamalla tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top