Etsi tältä sivustolta

Juan Alegria siirtyy Rangersiin

Julkaistu

Kolumbialaishyökkääjä Juan Alegria siirtyy skotlantilaissuurseura Rangersin riveihin. 19-vuotias Alegria saapui Honkaan kesken viime kauden kotimaastaan ja pelasi avauskaudellaan keltamustissa kuudessa Veikkausliigaottelussa, sekä neljässä Kakkosen ottelussa Honka Akatemiassa. Kakkosessa hän viimeisteli myös neljä maalia.

Tällä kaudella Alegria on saanut vastuuta kymmenessä Veikkausliigaottelussa ja tehnyt kaksi maalia, joista molemmat syntyivät 4-1 kotivoitossa Ilvestä vastaan. Lisäksi hän pelasi viidessä Suomen Cupin ottelussa, ja onnistui maalinteossa IFK Mariehamnia vastaan.

– Aika Hongassa oli upeaa. Nautin siitä paljon ja opin joka päivä lisää. Kentällä koen kehittyneeni erityisesti taktisessa puolessa, sain sillä saralla todella paljon lisäosaamista. Kentän ulkopuolella opin uuteen kulttuuriin ja ilmastoon, sekä tutustuin moniin uusiin ihmisiin. Haluan kiittää koko Hongan joukkuetta, valmennusta ja organisaatiota suuresti, Alegria sanoo.

– Juanin tullessa meille viime syksynä meillä oli jo tiedossa tämä ainutlaatuinen mahdollisuus. Rangers on hieno ja perinteinen seura. Heidän kanssaan dialogi on koko ajan ollut erinomaista, ja he todella haluavat Juanin Skotlantiin. Hongalle tämä siirto on taloudellisesti vähintäänkin hyvä. Reilusti kuusinumeroisen kiinteän korvauksen lisäksi hyödymme vielä mahdollisesta pelaajan seuraavasta siirrosta varsin mukavasti. Lisäksi viime viikolla tuli FIFA:lta odotettu ja meidän kannaltamme erittäin edullinen päätös koskien Juanin vanhan seuran tekemää ja pääosin sepitettyä valitusta koskien heidän käsitystään FIFA:n kasvattajarahoista ja niiden maksusta, kommentoi manageri Hexi Arteva.

Thank you Juan for your time here. You are a real young gentleman, and a hardworking player. All the best to your future career. Thank you also to Rangers FC for the professional transfer process, Arteva päättää.

Koko Hongan organisaatio toivottaa Juanille paljon onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

Back to top