Etsi tältä sivustolta

Kauden toinen Metroderby lauantaina

Kauden toinen Metroderby pelataan ylihuomenna lauantaina 24.8. Ottelu on samalla Hongan viimeinen kotiottelu runkosarjassa. Honka-HJK käynnistyy Tapiolan urheilupuiston nurmella kello 13.00.

Keltamustille viime ajat ovat olleet vaikeita. Viimeisestä viidestä ottelusta tilillä on vain yksi voitto. Viime kierroksella Honka taipui FC Lahden vieraana 3-2. Ottelun alkuminuutit olivat Hongan kannalta karmeat, sillä noin vartin pelin jälkeen kotijoukkue johti ottelua 3-0. Toisen puoliajan taistelu toi Hongan maalin päähän, mutta tasoihin asti keltamustat eivät päässeet.

Hongan ensimmäisen maalin Lahdessa tehnyt Lucas Kaufmann vakuuttaa, että joukkue on valmiina lauantain kamppailuun.

-Olemme valmistautuneet otteluun hyvin. Olemme katsoneet videoita HJK:n pelaamisesta, ja tiedämme mihin he pystyvät. Vaikka hävisimme viime ottelumme maanantaina, olemme henkisesti vahvoja. Toisen jakson taistelu antoi meille uskoa ja nälkää lauantaille, brassi kommentoi.

HJK:lle kausi on ollut odotuksiin nähden heikko, mutta helsinkiläiset ovat silti yhä mukana kärkitaistelussa. Toisaalta myös yläloppusarjapaikan menetys on lähellä, sillä FC Lahti vaanii vain kahden pisteen päässä. HJK:n paras maalintekijä tällä kaudella on kuusi maalia laukonut Riku Riski.

Honka ja HJK kohtasivat Telia 5G Areenalla kesäkuussa. Silloin keltamustat hakivat Juha Hakolan upealla vapaapotkumaalilla kolme pistettä mukaansa Espooseen. Kaufmann uskoo, että Honka on vahvoilla myös lauantaina.

-Tilanne on toki hieman erilainen, kun edellisessä kohtaamisessamme. Tällä kertaa pelaamme kotikentällä, joten haluamme olla aloitteellisempia. Meidän täytyy pitää pää vahvasti mukana ja voittaa kaksinkamppailut. Jos keskitymme omaan peliimme ja omiin vahvuuksiimme, meillä on täydet mahdollisuudet kaataa HJK toistamiseen, hän sanoo.

Hongalta sivussa varmasti ovat loukkaantuneet Jonas Levänen, Duarte Tammilehto, sekä Mac Kandji. Lisäksi Gideon Baahin, ja Borjas Martinin korttitilit tulivat Lahdessa täyteen, joten he ovat pelikiellossa. Joukkueiden alustavat kokoonpanot näet ensimmäisenä Veikkauksen sivuilta klikkaamalla tästä.

Osta lippusi ennakkoon huippukamppailuun tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

HJK-ottelun jälkeen Honka päättää runkosarjaurakkansa Kokkolassa, kun lauantaina 31.8. KPV isännöi keltamustia. Ottelu pelataan Kokkolan keskuskentällä kello 15.00 alkaen.

Huom! Osta lippusi ennakkoon, sekä saavu otteluun ajoissa, niin vältät jonot portilla! Suosittelemme myös julkisten käyttöä. Parkkipaikat ovat vähissä alueella olevan toisen yleisötapahtuman vuoksi.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top