Etsi tältä sivustolta

Honka isännöi SJK:ta lauantaina

Hongan Veikkausliigan runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu koittaa ylihuomenna lauantaina 10.8., kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistossa kello 17.00 alkavaan otteluun saapuu SJK.

Honka palasi kahden tappion jälkeen voittokantaan viime kierroksella, kun VPS kaatui Vaasassa luvuin 3-2. Keltamustien kaikki maalit olivat Borjas Martinin käsialaa.

-VPS-ottelu oli siinä mielessä hyvä, että nousimme tappioasemasta voittoon. Vaikka olimme puoliajalla tappiolla, niin usko oli koko ajan vahva, että käännämme vielä pelin. Varsinkin sen takia, että olimme jo ensimmäisellä jaksolla luoneet monia hyviä maalipaikkoja. Parannettavaa jäi, mutta tulokseen ja toisen jakson esitykseen voi olla tyytyväinen, keskuspuolustaja Tommi Saarinen kommentoi.

Honka taistelee yhä sarjan kärkisijoista. Lauantain otteluun keltamustat lähtevät kolmannelta sijalta, kolme pistettä sarjakärki FC Interin takaa.

Saarinen on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua keltamustien keskuspuolustuksessa. Gideon Baahilla esiintymisiä on kymmenen, Robert Ivanov puolestaan on pelannut kaikki kahdeksantoista ottelua.

-Meillä on joukkueessa erinomaisia vaihtoehtoja keskuspuolustajan paikalle, myös eri profiilin pelaajia. Valmennuksella on hyvä tilanne, vastustajan mukaan voi valita sellaisen pelaajan kokoonpanoon mikä siihen otteluun parhaiten sopii. Parhaimmillaan täytyy olla jokaisessa pelissä ja harjoituksissa, jos haluaa pelata, Saarinen analysoi.

Lauantain vierasjoukkue SJK löytyy Veikkausliigan sijalta kuusi. Yhden ottelun Honkaa vähemmän pelanneiden seinäjokelaisten ero keltamustiin on neljä pistettä. Joukkueen ehdottomana tähtipelaajana on kuluvalla kaudella tuikkinut ukrainalainen Denis Oliinyk, joka on laukonut seitsemän maalia.

Honka ja SJK kohtasivat Seinäjoen OmaSP Stadionilla toukokuussa. SJK meni ottelussa johtoon, mutta pisteet matkasivat Espooseen Mikko Sumusalon loppuminuuteilla laukoman 1-2 voittomaalin myötä.

Saarinen odottaa myös lauantain ottelusta tasaista.

-Vaikea peli varmasti tulossa. Vierasottelussa nähtiin, että SJK on hyvä joukkue. Uskon, että saame ottelusta hyvän lopputuloksen ja kolme pistettä jää Espooseen, mutta täyden työn saamme varmasti sen eteen tehdä.

Hongalta varmasti sivussa ovat Jonas Levänen, sekä Duarte Tammilehto. Joukkueiden alustavat kokoonpanot näet ensimmäisenä Veikkauksen sivuilta, klikkaamalla tästä.

Osta lippusi varmasti huippujännittävään otteluun tästä, ja tule kannustamaan Honka kolmeen pisteeseen!

Back to top