Etsi tältä sivustolta

Esport Honka ja KuPS pistejakoon

Sarjakolmonen Esport Honka ja sarjanelonen KuPS kohtasivat Savon Sanomat Areenalla. Honka siirtyi avausjaksolla vierasjohtoon Macoumba Kandjin osumalla. Toisella jaksolla Reuben Ayarna toi KuPS:n tasoihin, ja kun enempää maaleja ei nähty, tasattiin pisteet luvuin 1-1. Tuloksen myötä Honka jatkaa sarjan kolmannella sijalla, kaksi pistettä KuPS:n ja Ilveksen edellä.

Avausjakso

Honka aloitti ottelun vahvasti ja loi ensimmäisen vaarallisen tilanteen jo avausminuutilla. Macoumba Kandji pelasi nousunsa päätteeksi pallon maalin eteen Borjasille, mutta espanjalaisen laukaus epäonnistui.

Avausnelivitosen kuluessa myös KuPS sai luotua muutamia tilanteita, mutta Tim Murray piti Honka-maalin vakuuttavasti puhtaana.

Ottelun avausmaali nähtiin 37 minuutin pelin jälkeen. Demba Savage löysi syötöllään maalin edustalle hiipineen Kandjin, joka viimeisteli varmasti kauden viidennellätoista osumallaan Hongan johtoon. Näissä lukemissa lähdettiin myös viettämään taukoa.

Toinen jakso

KuPS tuli toisen jakson alussa vahvasti, ja onnistukin tasoittamaan ottelun 57. minuutilla. Ville Saxman pudotti pallon Reuben Ayarnalle, joka laukoi sen yläkulmaan ohi Murrayn.

Honka sai pallon KuPS-maaliin kulmapotkusta 73. minuutilla. Kandji oli kuitenkin rikkonut edeltävässä tilanteessa, joten maalia ei hyväksytty.

Espoolaiset vyöryttivät viimeisen vartin ajan vaarallisia hyökkäyksiä toisensa perään, mutta lisämaaleja ei nähty. Lähimpänä kävi Kandji, mutta senegalilainen ei saanut palloa tyhjään KuPS-maaliin.

-Olimme avausjaksolla hyvin pelissä mukana ja pääsimme johtoon. Toisella jaksolla KuPS alkoi ottamaan enemmän riskejä ja meillä kesti jonkin aikaa tottua siihen. KuPS sai sitten sen tasoitusmaalin tehtyä. Meilläkin oli paikkoja, niistä olisi voinut paremmalla huolellisuudella tehdä maaleja. Loppua kohti saimme taas pelin hyvin haltuun ja pystyimme toteuttamaan omia juttujamme. Pakko tyytyä pisteeseen, mutta samalla arvostaa sitä. KuPS on kuitenkin yksi tämän sarjan kovimpia joukkueita, summasi Esport Hongan päävalmentaja Vesa Vasara illan annin.

Tiukka mitalitaisto jatkuu

Erittäin tiukka taistelu mitaleista ja europaikasta jatkuu Hongan osalta syksyn sähköisimmällä kamppailulla, kun HJKsaapuu vieraaksemme Tapiolan urheilupuistoon. Kauden kolmas Metroderby pelataan lauantaina 29.9. kello 15.00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan keltamustat voittoon!

Liput kahteen jäljellä olevaan kotiotteluun

29.9. Esport Honka-HJK klo 15.00 >> Tiketti
27.10. Esport Honka-VPS klo 15.00 >> Tiketti

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top