Etsi tältä sivustolta

RAPORTTI: Kauden ensimmäinen tappio – Haka 1-0 Honka

Julkaistu

Honka kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Ykkösessä, kun Haka oli kotonaan vahvempi luvuin 1-0.

Honka pyrki ottamaan pelin hallinnan alusta asti, mutta Haka teki sen vaikeaksi. 18 minuutilla kotijoukkue onnistuikin maalinteossa, kun Juho Saarinen tarjoili Kalle Multaselle maalipaikan, eikä Ykkösen paras maalintekijä erehtynyt.

Maalin jälkeen ottelun hallinta siirtyi selvästi Hongalle. Haka kuitenkin puolusti hyvin, eikä Honka löytänyt keinoja rikkoa kotijoukkueen tiivistä puolustusta. Tauolle siirryttiin näin Hakan 1-0 johdossa.

Toiselle jaksolle Honka suoritti kaksi vaihtoa, kun Filipe Mello ja Douglas Silveira jättivät kentän, ja heidät korvasivat Kasperi Liikonen ja Jean Silva. Vaihdot toivat lisäenergiaa Hongan hyökkäykseen, mutta kotijoukkueen puolustus pysyi tiukkana. Toinen puoliaika kului suurilta osin Hongan pitäessä palloa ja yrittäessä löytää keinoja Hakan puolustusmuurin ohittamiseen. Parhaat paikat siunaantuivat Silvalle ja Lucas Kaufmannille, mutta molempien laukaukset epäonnistuivat.

Aivan ottelun loppuminuuteilla Honka sai vielä muutaman huippupaikan, mutta Haka-vahti Ville Kauppinen piti torjunnoillaan maalinsa puhtaana. Näin Honka jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella ilman pisteitä.

Honka pyrkii palaamaan voittojen tielle juhannuksen jälkeen, maanantaina 3.7. Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30. alkavaan otteluun saapuu vieraaksi IF Gnistan.

Hongan kokoonpano:
#1 Ville Hursti (MV)
#6 Antti Uimaniemi
#8 Filipe Mello (46’ Jean Silva)
#10 Lucas Kaufmann
#15 Jatuli Laevuo
#16 Konsta Rasimus
#21 Joel Perovuo
#25 Douglas Silveira (46’ Kasperi Liikonen)
#28 Tommi Saarinen (C)
#30 Maximo Tolonen (78’ Rony Huhtala)
#31 Joni Korhonen

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top